Arkadaşlar bana lütfen akıl verin. doğru mu yanlış mı yaptım?

Istagramdan bana biri özelden mesaj attı. Profilden çocuğu beğenip bende yanıt verdim. Profilde güneş gözlük takılı bir fotoğrafı. Epey bir yazıştık. Yazma şekli kafa yapımız o kadar güzel ve uyuştu ki, anlatamam size. Gün içinde onu düşünmekten duramıyordum ki halada öyle. Hani yasımız da geldi ve niyetimiz ciddi bir ilişki istiyorduk. Onu takip etmek istedim kabul etmedi daha erkendir diye. Dedim tamam kabul ettim. sırf yazıştık. bir zaman sonra tel. nr. istedi kibarca ve whatsapptan devam yazışmaya devam ettik... sonra dış görünüşten mevzu geçince beni görmek ister misin dedi. bende tabiki dedim. bana bir kaç fotoğraf attı ve biraz olsun hayal kırıklığına uğradım. ya aslında hayal kırıklığı denmez buna ama azda olsa şaşırdım diyelim. Sağ gözü hafif şiş ve şaşı bakıyor. nasıl beğendin mi beni diye soru sordu. cevap veremedim hemen, dedim gözün rahatsız herhalde dedim ne oldu diye sorunca küçük yaşta ameliyat olmuş ama detaylı bilgi vermedi. sadece ben mutluyum böyle dedi. açıkçası gözlükle farklı adam gözlüksüz apayrı bir adammış gibi. beğenemedim seni diyemedim. fakat eminim ki o bunu anladı. eee dedi beni hala tanımak istiyor musun sorunca biraz zaman vermesini istedim. derken kendi kesip attı zaten. ama o kadar iyi ki beni terslemedi bile. ve onu üzdüğüm ve kırdığım için o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam size.

siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, siz olsanız ne yapardınız?
Arkadaşlar bana lütfen akıl verin. doğru mu yanlış mı yaptım?