Alkol içen sevgili ile ne yapılmalı benim jcin okuyup gerçekten yardımcı olursanız sevinirim?

31 yaşında bende 28 2 senedir birlikteyiz tabiki onu ta idigimdada alkol kullanan biriydi bende iciyorum ama ne bileiyim özel bir an olur arkadaşlarımla ya da onunla arada bir. Ama o haftada en az 3 gü mutlaka 2 bira alır içer bir nevi normal bir içecek gibi tüketiyor. He bir sarhoşluğu bi taskinlihini hiç görmedim. Ama illaki bda beni ürkütüyor. Bağımlı mi ya ileride evliliğinde sürekli alkole para verir rizkimizi oraya verirse diye. Ama bana sürekli ben istesem ya da bağımlı olsam bunu daha fazla da içerim sarhoş olana kadarda içerim ben sadece keyif alıyorum diyor ben ileride ne yapacağımı ya da ne yapacağımıza bilirim en son bu sebeple yine kavga ettik bana beni alkol için bırakacaksın bırak ben bunu iciyorum ama kalkipta alkolikmisim gibi bana davranamazsin şart koyamazsın dedi ne yapmalıyım bilmiyorum ben mi abartıyorum yoksa bu gerçekten bana soru yaratır mı?

Alkol içen sevgili ile ne yapılmalı benim jcin okuyup gerçekten yardımcı olursanız sevinirim?