Uzak mesafe ilişkisinde kadın mı buluşmaya gitmeli erkek mi?

Kadın gitmeli
Erkek gitmeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzak mesafe ilişkisinde kadın mı buluşmaya gitmeli erkek mi?
Uzak mesafe ilişkisinde ilk buluşmaya kim gideceğine dair kesin bir kural yoktur. Bu, ilişkinin koşullarına ve her iki kişinin tercihlerine bağlıdır. Genel olarak, ilk buluşmaya gitmek için daha fazla imkana sahip olan kişi bu görevi üstlenir. Bu, genellikle karşı tarafa daha yakın olan kişidir. Ancak, bu kuralın bazı istisnaları vardır. Örneğin, bir kişi iş veya okul nedeniyle seyahat edemezse, karşı taraf da buluşmaya gidebilir. Ayrıca, bazı kişiler, ilk buluşmaya gitmenin karşı tarafa bir adım atması için bir davet olduğunu düşünür. Bu durumda, karşı taraf ilk buluşmaya gitmeyi tercih edebilir. Sonuç olarak, uzak mesafe ilişkisinde ilk buluşmaya kim gideceğine dair karar, her iki kişinin de ortaklaşa vermesi gereken bir karardır. Bu kararda, ilişkinin koşulları ve her iki kişinin tercihleri göz önünde bulundurulmalıdır. İşte uzak mesafe ilişkisinde ilk buluşmaya kimin gitmesi gerektiği konusunda bazı öneriler: Eğer karşı tarafa daha yakınsanız, ilk buluşmaya gitmeyi teklif edin. Bu, karşı tarafa sizinle ilgilendiğinizi ve onunla tanışmak istediğinizi gösterir. Eğer karşı tarafla aynı şehirdeyseniz, buluşmayı sizin şehrinizde yapın. Bu, karşı tarafa kendi evinizde rahat hissetmesini sağlar.
Eğer karşı tarafla farklı şehirlerdeyseniz, buluşmayı her ikisinin de ulaşabileceği bir yerde yapın. Bu, iki tarafın da seyahat etmesine gerek kalmamasını sağlar.
Buluşmaya gitmekten çekiniyorsanız, karşı tarafa bunu açıkça söyleyin. Bu, karşı tarafın sizin için daha fazla çaba göstermesini sağlayabilir.
En önemlisi, her iki kişinin de birbirini tanımak ve ilgilenmek istediğinden emin olmasıdır. Bu, ilk buluşmaya kimin gittiğinden daha önemlidir.
Cevap
26Cevap
Fark etmiyor önce kim plan yaparsa sürpriz yapmak isterse o
Kim daha istekliyse o bu erkeklerin üzerine sorumluluk gibi duruyor ama değil kadınlar biraz daha şehir dışına çıkmakta zorlanıyor o tip durumlarda tabi ki elini taşın altına koyarsın ama şartlar eşitse kusura bakmayacak neden ben sorusunu soralım
@Üyeadıalmadım ney uğraşamam mı 🙄
Cinsiyetçilik yapmak istemem lakin erkeğin gitmesi daha şık olur. Ortamı uygun olan ve en çok gitmek isteyen de gidebilir zaten.
Aynen bende aynı fikirdeyim. Erkeğin gitmesi bence daha doğru olur her zaman. Çünkü kızlar bilmediği şehire tek başına gidemez ne bileyim ya.
Tabiki erkek gitmeli, eğer engel ya da özel bir durum söz konusu değilse
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Bence uzak mesafe ilişkisinde buluşmaya falan erkek gitmeli her zaman. Kadının gitmesi bence doğru olmaz diye düşünüyorum.
Seninle hep aynı fikirde oluyoruz 😂
Tabii ki erkek centilmenlik yapmalı gitmeli. Şahsen ben giderim
Aynen bencede erkek gitmeli her zaman. Kadının gitmesi bence doğru olmaz. Kadın tek başına bilmediği bir şehire gitmemeli diye düşünüyorum ben.
Yani kız nazlı olmalı abartmamak şartıyla. Ne o her çağrıya koşa koşa giden kız biraz seviyesini düşürür bence. Biraz ağırdan almalı kararında.🙂
Erkek gitmeli. Çünkü kadın için aile sebeplerden dolayı sorun olabilir
Aynen öyle. Bende aynı fikirdeyim kesinlikle. Kadının gitmesi bence biraz sıkıntı olur diye düşünüyorum ben. Aileden dolayı gitmeye falan çekinir o yüzden erkeğin gelmesi daha doğru olur.
Birbirlerine sevgi, saygıyla bağlı insanların bunu sorun olup, akıllarından geçireceklerine ihtimal vermem. Tek dertleri kavuşmak olur gerisi de teferruat
Erkeğin gitmesi gerekir sonuçta kadın bilmediği bir şehirde daha kendini rahatsız hisseder hem de güven olayı da var. şahsen ben bilmediğim hiç gitmediğim bir şehirde kendimi rahat hissetmem güvende de hissetmem ama erkeklerin böyle bir sorun yaşıyacağını düşünmüyorum en fazla biraz gerilirler ki o kadar çok olacağını da pek zannetmiyorum.
Erkek gitmeli. Kadın giderse aklında ben zorladiğım için mi benimle beraber diye soru işareti kalır hep..
Ben daha önce gidip otogarda kalıp geri dönmüşlüğüm var. Artık kimse için bi yere gitmem. Gelmek isteyen varsa buyırsun, kapım açık
Biz kız arkadaşımla bunu hiç konuşmadık düşünmedik hangimiz müsaitse o gelir bizde böyle herkeste de böyle olmalı kadını erkeği mi olur bunun
Sevgilim gelsinde bir önce, sonra bakarım sjsjsjsj😜
Sevgilin mi varmış ya senin :D
Erkek gitmeli diye düşünüyorum ama bazen kadın da gelebiliyor malum hayat şartları
Ben giderim sultanim yorulmasin zahmet etmesin
Bir adım atarken ikinci adamı boş bırakmamak lazımdı
Erkek bence ama ikisi de ortak bir noktada buluşabilir.
Hangi tarafın gitme imkanı daha yüksekse o gitmeli. Ben erkek gelsin illa diye üstelemem
benim de aklıma hep bu film gelir
ne güzel film ya :)))
Hani kadın erkek eşitti 😂 sizi ikiyüzlüler sizi. Bence kim müsaitse o gitmeli
Kim çok azmış ise o gitsin. ya da kimin yeri müsait ise diğeri gelsin. Uzak mesafe ilişkisinin türü budur
En İyi Cevap