Benim böyle bı ilişkim var.
Araya başkaları dahil olmadığı sürece tamamen ayrılık düşünmüyorum.
Kavgalardan meydana gelen bı ayrılık oluyor ani kararlarla tabi bu ilişkiyi de savunmuyorum sadece seviyorum
Benim böyle bı ilişkim var.
Araya başkaları dahil olmadığı sürece tamamen ayrılık düşünmüyorum.
Kavgalardan meydana gelen bı ayrılık oluyor ani kararlarla tabi bu ilişkiyi de savunmuyorum sadece seviyorum
Buna devam ettikçe bir gün öyle bir an gelecek ki ben ne yaptım diyeceksiniz. Böyle asla hayat geçmez ki sevgi adı altında kendinize bu eziyeti yaptığınıza çok ama çok pişman olacaksınız ya da acıdan zevk almaya devam edeceksiniz.
Beni burada tutan bı başkasına aynı sevgiyi verememek ve aynı sevgiyi hissedemeyecek olmaktan korkmam
Hayat bu kafayla geçmez. Bundan önce de bir hayatınız vardı ki bundan sonra da olacak. Aşılmayan tek şey ölümdür bunu unutmayın. Her insan sevinebiliyor veya üzülebiliyor bu hayatın parçası. Korkunun ecele faydası yok. Bir gün o sevgi tükenir sonra geriye bakarsınız ama yılları geri alamazsınız.
Çok doğru konuştunuz ya her şeyin farkında olup ayrılmamak da ayrı bi canım bendeki ama bakalım
Kendinize saygı duymayı ilke edinirseniz eğer böyle ikilemlerde kalmazsınız
Cevap
3Cevap
Toksik ilişkiler
Çöp bir ilişki birbirlerine saygıları da sevgileri de yok ne yaptıklarını bilmiyorlar çizgileri bozulmuş
Benzer durumları yaşıyoruz
Sadece durumun içeriği farklı
Sizde nasıl peki
Uzun hikaye, istersen dertlesebiliriz
Siz de gizli cevap vermişsiniz ama
Evet genelde gizli yorum yapıyorum, konuşmak istersen çıkabilirim 2 dakika okey?
Merak ettim sizin hikayeyi de
Konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?