- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim sevgilim ya da eşim olsaydı beni baştan çıkartmasından hoşlanırdım ben ama beni arzulaması da hoşuma giderdi genel konuşursak da Güç ve kontrol hissi Bir kadını baştan çıkarmak, erkeğin üzerinde güç ve kontrol sahibi olmak anlamına gelir. Bu, bazı kadınlar için çekici bir duygudur. Özgüven artışı Bir erkeği baştan çıkarmak, kadının kendine olan güvenini artırabilir. Bu, kadının kendini daha çekici ve arzu edilir hissetmesine neden olabilir. Eğlence Bir erkeği baştan çıkarmak, bazı kadınlar için eğlenceli bir aktivite olabilir. Bu, kadının kendi bedenini ve cazibesini keşfetmesine yardımcı olabilir. Bir erkeğin tarafından baştan çıkartılmak, bir kadının sevildiği ve arzu edildiği hissini verebilir. Bu, kadının kendini daha değerli hissetmesine neden olabilir. Bir erkeğin tarafından baştan çıkartılmak, bir kadının cinsel arzusunu artırabilir. Bu, kadının daha istekli ve tutkulu olmasına neden olabilir. Bir erkeğin tarafından baştan çıkartılmak, bir kadının kendini güvende ve korunmuş hissetmesine neden olabilir. Bu, kadının daha rahat ve gevşemesine yardımcı olabilir. Sonuç olarak, bir kadın görüştüğü erkeği baştan çıkarmaktan mı yoksa erkek tarafından baştan çıkartılmaktan mı hoşlanır, bu tamamen kadının kişisel tercihine bağlıdır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAy ne tatlı bir soru bu😍 Okurken dahi içim kıpır kıpır oldu :D
Acaba hangisini daha çok seviyorum diye de düşündüm okurken. Yaaa ben ikisini de seviyorum ya lakin ilk atak benden gelmez, ilk buse benden gelmez, sonraki ataklar benden olsun :D Baştan çıkarılmak da mutlu, bahtiyar eder beni lakin istiyorsam baştan çıkarım, ah dünden razıysam baştan çıkarım 😅 Ve beni sadece hayalini kurduğum, beğendiğim adam tahrik edebilir. Bana kur yapması hoşuma gider, şehvetli bakışları 💥, kendisine en çok yakıştırdığım giysisini giymesi, vücuduna yapışan, adaleli kaslarını ortaya çıkaracak giysileri tercih etmesi alır beni benden :D Ufak tefek küçük küçük dokunuşlar, beni sekse hazırlayacak, kıvama getirecek akıllı hamlelerde bulunması (ki ben zaten dünden hazırımdır :D lakin belli etmemekte üstüme yoktur, erkeklerden iyiyiz kendimizi, linidomuzu saklama hususunda, onlar zaten isteseler de saklayamazlar :D ) Baştan çıkarılmak çok hoşuma gider, sevdiğim adamın şehvet dolu bakışları, yiyecek gibi bakması bana, beni tahrik etmek için yaramazlıklar yapması keyif verir bana, içimdeki o yaramaz kızı uyandırmak için yaptıklarını görmek😅
Baştan çıkarmak da elbette ki güzel, sadece erkekten beklememek lazım ki biz kadınların alternatifleri daha çok baştan çıkarmak hususunda :D Kadın vücudu erkek vücudundan daha albenili, daha seksi, bazen kendi kendime bakıp yükselebiliyorum o derece, kadınlar olarak çok şanslıyız, olmadık ataklarda bulunmayı, baştan çıkarmayı, aklından geçmediği anda, aklından dahi geçmeyen fantezileri ona sunup nefesini kesmeye bayılırım, yüzündeki o şaşkınlığı, heyecanı görmek beni eğlendirir, beklemek zorunda kalması da keyfime keyif katar 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim sana..😊 öylesine keyifle okudum ki yazdığın.. her cümlesi orjinal olan kıpır kıpır yazını.. içinde yaşama sevinci olan heyecanlı bir kız gördüm.. gülümseyerek okuduğum çok nadir yorumlardan..❤️
- +1 yıl
Eic için ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim 🎈❤️
Erkeklerin üstün olduğu tarafta var, kadınların üstün olduğu tarafta. Bir de şu var. Bu kadar da kendinizi ulaşılmaz görmeyin kızlar. Erkeklerin çoğu da kadın diye ölmüyor.
***Burada ki ya da gerçek hayatta ki erkek topluluğu kadınlarla bu kadar ilgilenmese, yokluk yaşadıklarını bu kadar belli etmeseler eminim ki kadınlar erkeklerin peşinden koşar.
****Bazen ben de ister istemez yükseliyorum. Ama çözümüm de basit. Koşuyorum 5 km, sonra güzel bir antreman, ardından da havuzda aralıksız 2 km yüzme. Zaten bunları yaptığında unutuyorsun o isteği 😀😀😀114 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar uğraşana kadar bir sevgilin olsun daha iyi 😊
- +1 yıl
Gülü tutuyorsan dikenine de katlanacak sın..
- +1 yıl
Didik didik olmadan sevmeyi sevilmeyi öğrenemez insan.. o gülü dikenleri sana batmadan nasıl tutacağını deneyim kazandıkça öğrenirsin..
- +1 yıl
Yok be 😂
- +1 yıl
😊 zekisin
- +1 yıl
Çakal 😅
- +1 yıl
O potansiyel de var gibi 😅
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın baştan çıkarılmayı daha çoksever gizemli yanlarını keşfeden erkekle herşeyi denemek ister erkeğin bu halleri karşısında kendi de boş durmaz evde erkeğine çaktırmadan kendini gösterir ve bunu garkeden erkek ona sadece bakışları ile de yaklaşsa kadın tahrik olur hayvan gibi değil bebek gibi sevilmek kafının istediği bir şey olsa da zaman zaman temasların dozu artabilmekte
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılKadınlar baştan çıkarmak konusunda hem daha iyi hem de daha istekli
20 Yorumla
+1 yılBenim karşılaştığım ve iletişim kurduğun tüm kadınlar benim duruşuma bile onları baştan çıkarmam için yeterli oldu. Unutmayın kadınlar her erkeği baştan çıkarabilir ama her erkek her kadını baştan çıkaramaz. Kendisini baştan çıkaran erkek görünce şunu düşünür. Ya der ben herkesi çıldırtıyorum seksilik de var ama bu diğerlerinden farklı bu sefer benim millete yaptığımı o bana yaptı der. Bir mücevher olarak görür ve o erkeğe yakınlaşır. Bunlar hep kaliteli yaşam, güzel ve güçlü bir vücut ayrıca iyi bir diksiyondan geçer
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. 
Gelen erkek ya, önce ağzını burnunu kırmak ister. Türk kızı bu, ilk istediği bu. Sonra konvansiyonel silahları ile onun aklını başından almak ister.

. Aklını ezdikten sonra esprük ister. Espirük, püskürük ettiecek zekâya halâ sahip isiğa belki o zaman pıttırık yollarına revan ettirup pitturuk ister. 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle, baştan çıkarmanın karşılığı ilgisini çekmeye çalışmak veya ilgisini çekmek değil. Her ilgimizi çeken/ilgimizi çekmeye çalışan bizi baştan çıkarabiliyor olsaydı, oohoooo... Kadınlar, baştan çıkarmak istedikleri erkekler tarafından baştan çıkarılmaktan hoşlanıyor gibi geliyor bana. Yani, erkek ne yaparsa yapsın, seçen kadın.
22 Yorumla- +1 yıl
Doğru.. her zaman böyle..
- +1 yıl
Bu arada, ben ikisini de istemiyorum, o da ayrı konu. Ne bir kadından bir işaret görmek isterim, ne de bir kadını ayartmaya uğraşırım. Kadın cinsi mümkünse benden uzak olsun. Nedenini sorma.
+1 yılBaştan çıkarmayı daha çok seviyoruz. Bu birazda görsel olarak güzel yaratılmış olmamızdan dolayı içgüdüsel bir keyif..
33 Yorumla- +1 yıl
Erkekler kıskanıyor bizim üstün yaratılışimizi aynen 😊👍
- +1 yıl
Kadın olmak çok ayrıcalıklı ✨
- +1 yıl
Kesinlikle 😊
+1 yılKadının sermayesi dekolte, erkeğin serveti cüzdan, siyasetçinin zenginliğiyse yalandır.
Kadın görüntüsüyle erkekleri baştan çıkarır. Erkek fiziksel, zihinsel ve sosyo ekonomik gücüyle kadınları baştan çıkarır. Siyasetçi ise yalanlarıyla tüm toplumu baştan çıkarır.
16 Yorumla- +1 yıl
😊.
- +1 yıl
NOT: Alttaki yorumlarını okudum. Biz kadınların yaratılışını kıskanmıyoruz. Biz, bize ait olan kadınları, diğer erkeklerden kıskanıyoruz. Tıpkı sizin sevdiğiniz erkeği diğer kadınlardan kıskandığınız gibi.
Erkek, bir kadının yaratılışını kıskanmaz. O tip bir kıskançlık sadece kadınların kendi aralarında olur.
- +1 yıl
😊 Sevdiğim hiçbir adamı diğer kadınlardan asla kiskanmadim.. bu konudaki tüm yorumlarım da bunun ispatidir.. espiri yapmıştım sadece erkeklerin kadınları kıskanması konusunda sadece.
- +1 yıl
Nasıl yani bir adamı seveceksin ama diğer kadınlardan kıskanmayacaksın. Bu eşyanın tabiatına aykırı.
Kıskanmıyorsan sevmiyorsun demektir. Kadınlar sevmeyip de sadece uydu erkek olarak yanında tuttuğu hiçbir adamı kadınlar hamamına bile girse kıskanmaz.
Yorum bir ispat değildir. Yaşantı bir ispattır. - +1 yıl
Kıskanılmaktan sevdiğim adamları kiskanmaya, bu duyguyu yaşamaya hiç vaktim olmadı desem yine bu yazdığım şeyi sana ispat edemem değil mi şu an?
- +1 yıl
Hem kıskanılırsın, hem kıskanırsın. Karşılıklı sevgi böyledir. Dedim ya. Senin için karşındaki adam çantada keklikse, zeroysa, meriçse ya da kadınlar konusunda potansiyeli olan bir adam değilse onu kıskanmazsın. Kıskansan bile onun seni aldatabileceğine inanmazsın kafan rahat olur.
Bence sen özellikle efendi erkekleri ve profil olarak da senden daha düşük insanları seçmiş olabilirsin. Bu da akıllıca bir iş.
Erkek yanında tuttuğu kadını her türlü kıskanır. Dünyanın en çirkin kadını ile sevgili olsam yine kıskanırım. Çünkü bizim kıskançlığımız sadece sevgi temelli değil sahiplenme içgüdüsü de ihtiva ettiği için kız kankalarımızı bile kıskanıyoruz.
+1 yılBu iş kadının o an ne kadar istekli olduğuna bağlı eğer libidosu çok yükseldiyse önce erkeğini deli gibi azdırmaktan hoşlanır, sonra da bir boğaya dönüştürdüğü erkeği tarafından barbarca hunharca becerilip zevkin en tepesine oturmayı ister. Tecrübeyle sabit.
12 Yorumla- +1 yıl
😅.
- +1 yıl
Aslında ciddi bir cevaptı ya 🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın seksi bir varlıktır. Bunu göstermek, bunun karşı cinsteki etkisini bilmek ister. Ve aslında hiç de oralı değilmiş gibi çok da güzel yapar
51 Yorumla- +1 yıl
👍.
Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Ben daima baştan çıkartmayı tercih ederim. Hele hoşlandığım ancak henüz bir ilişkimizin olmadığı erkeğin çekingenliğini görmek için özellikle yaparım 🤷♀️ bir erkeğin beni baştan çıkarabilmesi pek mümkün değil zaten
32 Yorumla- +1 yıl
Samimi yorumun için teşekkür ederim.😊👍
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kadınlar ilgi ister ama alamazsa kendisi işe el koyar. Tamamen karşısındaki adama göre hareket eder.
12 Yorumla- +1 yıl
Ortalama her kadın alır o ilgiyi.. erkeğin becerisi önemli.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan çıkarmaktan ayrı bir zevk alır kadınlar
30 Yorumla
+1 yılBir kadın; görüştüğü, görüşmek üzere olduğu, görüşmeyi hedeflediği, görüşme ihtimali olanları, aslarını ve yedeklerini BAŞTAN ÇIKARMAYI sever. İstediği duygusal karşılığı kimden alıyorsa onunda kendisini baştan çıkarmasına izin verir ve bunun için zemin bile hazırlar. Kadınlar ne köftehordur aman aman düşman başına
16 Yorumla- +1 yıl
Demek ki benim görüşüm yersizmiş kapalım kendimi yorumluyim bari kendime ayıp olmasın
- +1 yıl
Asıl kadının yedeği filan olmaz.. aslolan adama yönelir sadece. sonraki iş erkeğe düşer... bu anlamda beğenmedim yorumunu evet..
- +1 yıl
Baştan çıkarma moduna girmiş bir kadinin ajandası olsaydı içinden neler çıkardı neler. İnsan zevkine yöneldiği zaman dünya diğer tarafa donmeye başlasa bile kimsenin umrunda olur mu
- +1 yıl
Yani kadin birini baştan çıkaracaksa illa ki tek bir kişiyi mi hedefler
- +1 yıl
Radarına girebilen tek bir kişi olur evet..
- +1 yıl
Mıknatıs gbi olduğum doğruymuş nerde yollu var bana denk gelmiş bunun farkına vardım şu an. Bana denk gelenlerin gözü aç belli ki radarlarına baya giren vardı. Bide başka yerlerine
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer kadın erkeği beğenmişse her ikisinden de hoşlanır. Lakin pek de bepenmemişse o kadını erkeğin baştan çıkarması lazım. Erkek bunu yapabilirse de bundan da hoşlanır
12 Yorumla- +1 yıl
Ve erkek bunu yapamazsa eğer geçmiş olsun 😊
- +1 yıl
iyi yaparim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen baştan çıkarmayı severim. Uslu duramam. 😁😂
41 Yorumla- +1 yıl
😂.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan çıkarılmam imkansıza yakın. Bu yüzden bu seçenek daha makul insan imkansızı daha çok sever.
26 Yorumla- +1 yıl
. aynen... çoğu erkeği daha ilk cümlesinden eleyebiliyoruz 😊
- +1 yıl
Erkekler kolay beğeniyorlar ama nedense. Bir erkek aynı anda bir kaç kadını beğenebiliyor, övgüler yağdırabiliyor. Nasıl oluyorsa valla koca yürekliler galiba ondan 😂😂😂😂
- +1 yıl
Ay ya 😂 evet.. birden fazla gövdeyi sığdırabilen kapasiteyle çalışıyorlar..
- +1 yıl
Tabi tabi gelip senin zekanı överken, bir diğerinin tecrübeli yorumuna da kayıtsız kalamayıp bunu da övüyorlar. Birinin mizah anlayışı övgüyü hakederken, diğerinin somurtkanlığı ciddiyet etkisi yaratıp yine övgüyü hakediyor. Sonunda övülecek bişeyler illaki buluyorlar 😂😂😂😂
- +1 yıl
😂 doğru tespit..
- +1 yıl
Süpersiniz hanımlar. Her ikiniz de.
+1 yılDavet ettin de gelmedik mi? Baştan çıkartmayı daha çok seviyoruz, aksini söyleyen bizden değildir 😅
23 Yorumla- +1 yıl
Davet edemiyorum ki bir kaç kişi dışında 😅 baştan çıkarmak bizim için kolay oluyor da karşıdaki adamında bizi çıkartması gerekiyo işte 😂 bunu başaramayan adamı da beynimizin lüzumsuz bir odasına atıyoruz..
- +1 yıl
youtube.com/shorts/F-4MmuhzXVQ?feature=shared Böyle olmayacaksak ne anlamı var ki 😅
- +1 yıl
😅.
Kadınlar baştan çıkartmayı biraz daha seviyor gibi sanki.
10 YorumlaTabii ki istediği bir erkeği baştan çıkarmak daha hoşuna gider. Eğer bir kadın istemezse , hiçbir erkek onu baştan çıkaramaz. Bu mümkün değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru..
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılHer 2'sininde ayrı bir zevki olduğunu düşünüyorum. Baştan çıkarırken oyunu sen yönetiyorsundur, baştan çıkarılırken ruhunu yönetiyordur.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzeldi 👍
+1 yılGerçek seven dokunmaz nasıl kuranı kerim abdestsiz dokunulmaz insan sevdiğine evlenene kadar dokunmaz
Sevmeninde bir adabı var
12 Yorumla- +1 yıl
😊 elini tutmak sarılmak güzel şeydir doğrusu 👍 canım benim.. incitmedigin.. ortada birakmadigin sürece bunları yaşamak da gerekir..
- +1 yıl
Doğrudur abla yaşamadım ama en iyisi hiç dokunmamak elini dahi tutmamak güzel günler için beklemek geliyor bana 👍😊
İki türlü de hem kadın hem erkek birbirini baştan çıkartmalıdır
10 Yorumla
+1 yılNiye baştan çıkaralım kudurduk mu ayol 😄 oturup konuşalım tatlı tatlı.
12 Yorumla- +1 yıl
Oda lazım.. bu da lazım 😊
- +1 yıl
Ben henüz işin laylaylom tarafındayım o aşamalara gelmedim 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKişisine göre değişir ama genelde baştan çıkarmayı daha çok sever :)))
14 Yorumla- +1 yıl
Bence değil. zaten kadınlar için baştan çıkarmak kolay. bunu her kadın bilir.. gerisi erkeğin hünerlerine. iletişim becerisine kalıyo..
- +1 yıl
Sen ne diyorsun başka bir kadının sevgilisini ayartmaktan hoşlananlar var :))) ayrıca erkekler hep mesaj yazmalı erkek ilk hamleyi atmalı zihniyetinde bir sürü kız var hal böyleyken nasıl kadın baştan çıkaracak :))) bir çok kadın erkek benim için uğraşsın peşimden koşsun benim için çabalasın olarak düşünüyor baktığın zmaan bu baştan çıkarmak değil midir :)))
- +1 yıl
Hemcinslerimle ilgili tek bildiğim doğru guvenmedikleri adama bedenlerini de ruhlarını da sunmadiklari.. bu tabiki normal pskolojideki kadınlar için geçerli.. diğer söylediğin kriterde kadınlar istisna oluyor 😊
- +1 yıl
Ben deneyimlerime göre konuşurum. Kızlarla aram her zaman için iyi olmuştur. Dertlesirler de sadece kendi sosyal deneyimlerimden değil onların anlattıklarından da bildiklerim var. Öyle bir sunan hem cinslerin var ki patronuyla birlikte olan biliyorum genel müdür oldu kız 🙃 bence genelleme yapmamak lazım bütün hemcinslerin öyle değil istediğini elde etmek için çok güzel de bedenini sunuyorlar.
Öbür konuya gelirsek psikolojik olarak bakarsan genelde peşinden koşmak yerine umursamayan erkeğin ilgisini çekmek ister insan çünkü diğerlerin ilgisi zaten üstünde elde etmiş 🙃 o yüzden ben senle aynı fikirde değilim.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence iğrenç hep erkeklerden gördüm onlar da iğrenç insanlardı bende birini baştan çıkarmam fizikle sadece yatarsın en önemlisi sezgilerini aklını fikrini kullanmak
10 Yorumla erkeğin buna uğraşması pek mantıklı olmaz. çünkü o özel silahlar kadında mevcut ve doğda olduğu gibi erkek kendini gösterir kadında seçer ve seçtiğini baştan çıkarmaya çalışır kendine çeker...
10 Yorumla
+1 yılÜlkemizde genel olarak bir erkeği baştan çıkarmanız için ‘ merha…’ demeniz yeterli. Kelimeyi tamamlamanıza gerek bile yok 😂😂
sorunuza dönersek bir kadın beğendiği erkek tarafından baştan çıkarılmak ister diye düşünüyorum. Beğendiği erkeğin ilgisine sahip olmak, hep daha ileriye taşımak ister.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevdiği kişinin ilgisini çekmeyi kim istemez ki. Bu manada ben baştan çıkarmayı da baştan çıkarılmayı da çok isterim. Teslim oluyorum, kapım açık… 🤪🥰
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiye göre değişir bence, bazen birinin size ilgisi sizin hoşunuza gider bazen de biri için yanarsınız :)
111 Yorumla- +1 yıl
Biri yanarken söndürebilende aslında tüm maharet 😊
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama bazıları sadece kendisini yakanın gelip söndürmesini bekliyor, bir izin verseler değil söndürmek belki abı hayat olacağız ama bazıları o şansı verme konusunda çok katı olabiliyor :)
- +1 yıl
😊Sinyalleri açıkça veren erkekler kadınların ilgisini çekmiyor maalesef. Ondandır o..
Cevap sahibi+1 yılNe yapacağız peki hep bir gizemlilik hep bir alengir mi olmalı siz kadınlar dürüst, net ve kesin erkek sevmez misiniz 😅
- +1 yıl
Yanlış izah ettim.. kadına yaklaşım tarzı.. kadının çok ilgisini çeker.. nasıl iletişim kuracağını bilmek erkeği öne taşır. örneğin direk cinselliğe giren bir adamı kadın kafasında başka bir tarafa kodlar.
Cevap sahibi+1 yılYok o açıdan sıkıntım yok, buradaki abazanlardan değilim, omuzlarımın üzerindeki başım ile hareket ederim ama yine de bazıları sevilmek değil de sevmek istiyor. Benim sevdiğim olsun ben peşinden koşayım o benim peşimden değil diyor, ben de onu yapamadım işte, peşimden koşturamadım :) bide 10 yaş fark var, bu da sorun tabi ama dünyadaki ilk yaş farkı olan çift biz olmayacaktik. Neyse işte böyle ya, olmayınca olmuyor yapacak bişey yok 😔
- +1 yıl
🙄 kimsin ki..
Cevap sahibi+1 yılHer önemli kişi gibi sıradan önemli biriyim🙈 onun önemi yok şimdilik ama zaman zaman konularınızda karşılaşıyoruz :)
- +1 yıl
Ağına düsürmüssün birini yine teyze helal 🤣
- +1 yıl
Şikayet ediyorum seni şimdi..
Cevap sahibi+1 yıl@buneyabuneyaofbuneya Arkadaşa teyze dediğine göre ya yaşın siteye girmek için uygun değil ya da aşağılık kompleksin var. Öncelikle ben konuya yazdım "beni siz yaktınız demedim" okuduğunu idrak edemiyorsan önce bir sor, öyle olsa kendisine özelden yazardım, sonuçta birine açılıp da reddedilmek için o kişiyle bir tanışıklık olması gerekir. Bazılarınız zevzeklik etmekten başka bir işe yaramıyor, gidin biraz kitap okuyun ne okuyorsunuz ne yazabiliyorsunuz sadece insanların konuşmalarına salça olup kendinizce "komik" oluyorsunuz :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen daha iyi bilirsin onu, kadınlar ne yapmak ister. ne isterler.
16 Yorumla- +1 yıl
Kızlar soruma gelselerdi anlardınız bunu..
Cevap sahibi+1 yılSoru sorar iken Sadece kızlar olarak işaretleseniz bu durum olmazdı.
- +1 yıl
Gelirler miydi soruma 😊
Cevap sahibi+1 yılNormalde gelmeleri gerekir. ama şimdi bile gelmiyorlar.
- +1 yıl
Neden ki.. ne yapmam gerekir 😊
Cevap sahibi+1 yılBen kızları bilemem sen daha iyi bilirsin onların dilinden
+1 yılAyyy ikisi dee olmalı bence ama önce erkek davransın benim çekingenliğim ancak öyle gider.
20 Yorumla
+1 yılErkekler tarafından baştan çıkartılmak bence.
10 Yorumla
+1 yılKonunun kahramani sizsiniz efendim buyrun siz cevap verin
10 Yorumla
+1 yılKadın beni baştan çıkarsın. Heyecana ihtiyacım var
10 YorumlaHerkes gururu oksansin ister onyuzden herkes baştan çıkarılmayi sever
10 Yorumla
+1 yılSert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın makbuldür. Ötesini bilmem ben
02 Yorumla- +1 yıl
Sorduğum sorunun yanıtı bu değildi.
- +1 yıl
Cevabım bu; İtaatkar ve xürtük ruhlu kadın beni baştan çıkarmalı. Kadın, erkeğini yatağa atmasını bilmeli.
+1 yılİlgi çekmeye çalışırken ilgin çekiliyor zaten çelişki yapma 😂
11 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğim şey çelişkidir.. çekerken itmek..
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşılıklı her şey, ilgi gören kadın zaten baştan çıkmak da çıkarmak da ister
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru mu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de tercihim olur benim daima😎
21 Yorumla- +1 yıl
😊👍
+1 yılDeğişir.. Ama ben Erkeği baştan çıkarmayı ve Yalvartmayı daha çok seviyorum..
00 Yorumla
+1 yılBaştan çıkarmayı severler sevgili olunca da baştan çıkarılmayı severler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. İkiside olabilir ama kadınlar baştan çıkarmayı daha çok seviyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZekası ile beni baştan çıkarırsa çok hoşuma gider
13 Yorumla- +1 yıl
Oda erkeklerde kısıtlı olduğu için 😊 pek kullanamıyolar.
- +1 yıl
Ahahah 😂😂 Baştan çıkarma işi bize düşüyor mecbur
- +1 yıl
😂 her iş bize kaliyo aynen
+1 yılKadının baştan çıkartmsiı güzel olur
13 Yorumla- +1 yıl
Hazira konmayin
- +1 yıl
Gerektiği yerde erkek de çıkartacak tabi
- +1 yıl
Ama sevgili dönemlerinde erkeğin çıkartması olumsuz tepki olabilir
+1 yılKadınlar bi sakin olsun ya
18 Yorumla- +1 yıl
😊 niye ki
- +1 yıl
Baştan çıkarmayın bizi , iyiyiz böyle ayıp ayıp çok ayıp
- +1 yıl
Birazda erkeklerde o marifet olsa..
- +1 yıl
Bak o daha da ayıp 🤦🏻♂️🤣
- +1 yıl
😅 neden ayıp olsun be..
- +1 yıl
Bi insan bi insana bunu yapmamalı 🤔 siz hiç kur olsun , baştan çıkarmak olsun amaçlı bi iguananın başka iguanaya sırnaştığını gördünüz mü?
- +1 yıl
🙄 fazla belgesel izleme sen..
- +1 yıl
Yok ne belgeseli ben evimde besliyorum 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence kadın bastan cikartmayi sever dahs cok
14 Yorumla- +1 yıl
Yanlış bence.. bu zaten kolay bir şey kadın için
- +1 yıl
Bence kadının baştan çıkarması dedigin gbi kolay o yüzden cok ugrasirmi kadin bilemem ama erkeğin bastan çıkarması daha zor kadin istemedikce kolay kolay baştan cikmaz gbi geliyor bana
- +1 yıl
Olay bu aynen..
- +1 yıl
O yüzden kadın insan erkek insanogludur der kadina saygilarimizi sunariz efenim 😂
+1 yılKadınlar ilği delisi...
12 Yorumla- +1 yıl
Her insan evladını heyecanlandıran birşeydir ilgi.
- +1 yıl
Evet ama bazen abartılıyorsunuz işte 😏😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar ilgi sever
41 Yorumla- +1 yıl
Tek sen geldin soruma .. sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin şeyler beni baştan çıkardı bile aşkım
02 Yorumla- +1 yıl
Sen git karınınkiyle ilgilen !
Cevap sahibi+1 yılAbla ne karısı ya daha 19 yaşındayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadin istedigi erkek tarafindan bastan cikarilmayi sever
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Türk kızı erkekten bekler her şeyi
11 Yorumla- +1 yıl
Kızlar için ilgi kazanmak kolay zaten.. önemli olan erkeğin becerisi..
Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. soru enteresan ama ikisinde diyorum
20 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olanı makbuldür
20 YorumlaBaştan çıkarıyorlar genelde
20 YorumlaSeçen ya da isteyen kadındır diyenleri anlamıyorum. Biz istemedikten sonra nasıl olucakmış o?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDşarda çıkarmak, evde çıkarılmak
16 Yorumla- +1 yıl
😊 yani..
- +1 yıl
Yani kadının dışarda cilveli olduğu bir yemek evde erkeğin dişisini etkileme dansı ile biter 😀
- +1 yıl
😊.
- +1 yıl
Erkeği baştan çıkarmanın en kolay yolu da bilinçli verilen frikiktir, kopya 🤣
- +1 yıl
Frikik vermeden de yoldan çıkıyo zaten erkekler.
- +1 yıl
🤣 görmemişler
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılBence baştan cikarmaktan
10 Yorumla
+1 yılKadınlar baştan çıkarmalı
10 Yorumla
+1 yılSoru kadınlara sorulmuş gibi. No comment 🙄
10 Yorumla
+1 yılErkek tarafından baştan çıkartılmak ister bayanlar
10 Yorumla
+1 yılKarakterlerine göre değişen bir durum bu
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!