ortamlarda kendinizi delikanlı olarak tanımlarsınız.
evet , daha koruyucusunuz ama sevmediğim bir yönünüz var sevgiliyken romantıksiniz evlenenice eşlerine kötü davranmaya başlayan ay.. ısınız.
bir de kardeşlerini , eşlerinizi kapatıp hayvan gibi kıskanırsınız bakım için yardımcı olmazsınız! ama nerde havalı bir kız görsenz peşinden gidip nazik davranırsız.
pis iki yüzlüler sizi bende doğuluyum batılı erkekler sizden çok daha dürüst bence.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çoğu doğu illerinde kız çocuklarını evlat yerine koymadıklarını gördüm ama iş evlendirmeye gelince de başlık parası istemeden durmazlar.
doğu eskisi gibi değil valla bu değişiyor artık aileden aileye göre ablam bursa da görev yapan bir sağlık çalışanıydı mesela fuhuş operasyonlarında 15 , 16 kızları getirip sağlık kontrolünden geçiriyorlardı bu kız çocukları da aileleri fuhuşçulara satmış.
kızlarını almaya gelirken hamile değillerse problem yok diyorlarmış.
bunun artık doğusu batısı kalmadı doğu evlendirip başlık parası altında yapıyor yapan var batıdakiler de kızlarını modern bir görünümle güzel kardeşim pazarlıyor veya instagram da kendilerni teşhir etmelerine izin veriyorlar
Bu sitede tanıştığım bir kız vardı Mardinliydi. Onunla konuşurken onların orada başlık parasının olduğunu söylemişti ve birde çarşaf adeti hala devam ediyormuş. Bende kendisine bizim burada o gelenek yok dedim. Defalarca bana gerçekten öyle gelenekler yok mu diyip durmuştu. Çok şaşırmıştı bu duruma
çarşafı bazı cahiller yapıyor ama bizim bölgede yaşadığım yerde yok herkes bir değil.
kırşehirli biriyle evli olan bir tanıdığım var onlarda da böyle şeyler vardı.
ya da başlık parası isteyen bazı türklerde var denk geldim.
aslında bunlar eski anadolu adetleri sadece doğuya özgü değil bırakan var bırakmayan var
doğuluyum annem asla başlık parası almaz 4 ablam var hepsini okutup memur yaptırıp evlenindirince de evlerini kendisi döşedi.
hala da onlara kışlık hazırlayıp gönderiyor.
Kürt kızlarını severim eşlerine karşı ilgili oluyorlar. Evlenecek olsam Kürt kızı diye ayrım yapmam. Ama bir gün Kürt kızıyla evlenirsem bana çarşaf adetini söylerlerseler o zaman tepkimi koyarım.
iyi yaparsın ne o öyle yataklar iki kişiye özel.
annen sormaz zaten kızın ailesi de sormaz.
saçma sapan bir adet bakirelik önemli bir şey ama iki kişi arasında olan bir şey bu.
her kızın kanı da gelmiyor bazıları esnek kızlık zarına sahip bazıları da kalın ve ilerde.
bakire oldukları halde kan gelmyor saçma sapan bir şey.
bakire olmasa bile günümüzdekiler diktirip evlenip kocalarını kandırıyor gereksiz şeyler.
nerelisin?
Ben de doğuluyum ve doğulu erkekler hakkında bundan daha doğru bir yazı okumadım. Çok haklısın çook
öyleler ökzler nerelisin sen?
Ağrı Patnos sen?
batmanlıyım ama siirte yaşıyorum aşık olduğum erkekte ağrılı swhh :) çok güzel ve yakışıklı oluyorsunuz <3
Yani kuzenlerim yakışıklı evet 😄
kızları da güzel oluyor erkekleri de yakışıklı ağrının muahhh sizlere ahahahhah <3 sevgilime de muahh
Yaaa yicem seni cok tesekkur ederiiimm sana muaahhh askomm ahahah 😄 😍💋💕
rica ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkooooommm muahhhhhhhhhh <3
Bende doğuluyum herkes aynı değil ama.
aynı değil ama çoğunun profili öyle
Haklısın öyle ne yazık ki
Nerelisiniz bu arada
kürt erkekleri öyle özellikle iyiler aslında bazı konularda ama bu yönden çok kötüler
batman
Başım üstüne bende Diyarbakır
Ne desen haklısın ama arada gerçekten de iyileri var
iyileri var abim mesela iyilerinden ama kötüleri de varr çok hem de tiksinçler! sevmiyorum kürt erkeklerini türk erkeklerini de sevmiyorum onlar kürt erkeklerinden beter swhh
Bacım ne diyim sana ne yaşattılarsa aynısını yaşasınlar
Genelleme yapma yanlış
azmanlar çünkü :)
Gerdek gecesi doğuda varmıs doğrumu
kandirildinmi
yok ne alaka ben de doğuluyum gözlemimi söyledim kimse beni kandıramaz öldürürüm adamı ahahahahaha