Cebinde param olmadıktan sonra aşkı ben neyleyim markete gidince aşkı mı vereceğim maddiyat ve sağlık gerisi boş. Başın ağrıdığı zaman acaba neyi var diye düşünen birini de bulduktan sonra hayat anlamlı bir hal alıyor.
Hiçbir şey istemiyorum. Aşktan meşkten soğudum. Kimseyi ne hayatıma alırım ne de bir kazık falan yerim. Erkek mietime zerre güvenim yok kimse kimseyi gerçekten sevmiyor herkesin sevgisi iki günlük yalan dolan. O yüzden artık bu hayattan istediğim hiçbir şey yok. Zaten ne istiyorsam olmuyor o kadar şanssız ve bahtsız bir insanım..
Aşka çok anlam yüklüyor insan. Her şeyi aşkta arıyor. Aşkı bulunca çözülecek sanıyor. Oysaki öyle bir dünya yok. Tüm dünya insanın kendi içinde. O dünyada mutlu olabildikten sonra aşk pastanın üstündeki çilek olursa sadece.
aşk istemiyorum zaten yıllardır çünkü aşka olan inancım kalmadığı için de anı yaşıyorum öyle.. ama çıkarsa da bir gün çıkar ben şu an rahatım ne aşkı arıyorum ne de başka bir şey :D
Aşk değil onu hallederiz bir şekil de😂 Her şeyden ve herkesten uzak, huzura yakın olmak istiyorum. Şöyle başımı alıp gideyim istediğim yere.. kafamda ki herşeyi halletmiş olarak geri döneyim istiyorum. ☝🏻😂
Ask istemek niye suc ya ask istiyorum ben gayet net. Hayranlık uyandıran beni benden alan ama stabile de bağlamayan, taktik olaylarından uzak sadece cool bir adam. E bir de biraz kariyer be.. yeter calısmaktan bıktık alo
para mutluluk getirir istediğin şeyleri aldıkça askda mutlu eder ama eğer karsilikli olursa kumar gibidir gerçi çok yorucu dur ama sahip oluncada para bile önemsiz lesir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ders çalışma isteği. Uzun zamandır aşık olmadım bir de aşık olsam iyi olabilir