Beni gören benim tipimde birinin hiç zina etmemiş olmasına ihtimal vermiyor çünkü çok yakışıklı buluyorlar boy falan 191 fizik var tip amerikan modelleri gibi , ama yaş 24 ve hiç olmadı , normal öpüşme bile yaşamadım , 2-3 tane sevgilim oldu onlarlada mesafeli bir ilişki yaşadık. Bazen istedim ama olmadı nedense karşıma hiç öyle biri çıkmadı çok olmasada dindar biriyim bundanmı Allahmı korudu bilmiyorum, bu durum kadınlar açısından nasıl karşılanır hiç yaşamamış olmak kötü gösterirmi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bu dönemde kızlara bu çekici gelmez. özgüvenin de yoksa zaten ekstra itici bir durum bilgisizlik.
özgüvenim var aslında çevrem falanda çok neden olmuyor anlamadım o ayrı bişey
biraz daha göz önünde ol geride kalma ortamlarda. dikkat çekmezsen yakışıklılık çok fayda etmez, bir yere kadar
valla artık saldım ya uğraşamam para ve kariyer peşinde koşuyorum
Ne kötüsü ya iyi gösterir. Yaşamış olman kötü bence. Temiz Bi insan zaten temiz birini ister. Ama bişiler yaşamış insan bile temiz birini ister
Bence olması gereken bu ama seninde niyetin var gibi
önceden oluyodu tabi de ona rağmen olmadı uzun zamandırda niyetim yok
Olmasın hiç bence artık
Artık böyle devam zaten
Tam evlenilecek erkektir ondan iyi aile babası olur.
Senin gibiler çok bulunmaz o yüzden şaşırırız başta ama iyi bir tercih olabilir
kanka bi insan yakışıklı güzel olmaz anlarımda bu tiple nasıl olmuyor o tuhaf geliyor , sanki Allah bilerek uzak tutuyor beni gibi hissediyorum başka bi sebeb gelmiyor aklıma
O zmaan bekle bulursun illaki
saldım artık başka şeylerle ilgileniyorum öylesine sordum :D
Ama eger dediğin gibiysen elde edilmesi gerken briisindir😏
son 1 senedir saldım kanka işe güce bakıyorum bayadır olursa olur artık öyle kalabalık ortamlarada gitmiyorum
benim annemde sürekli diyor bu zamanın kızlarınıda anlamıyorum senin gibi birini nasıl boş bırakıyolar diye 😂
Denk gelmemistir ben de diyorum arada Allah istemiyor sevdiği kuluyum herhalde
zina etmeyen birisi her zaman Allah yolunda bir insandır. Zina eden ise Allah ın yolundan çıkmıştır
Zina haram bunu normal gören dinden çıkar zaten
Merak ediyorum kendini övmek için mi yazdı? Sorduğun soru öyle tutarsız, öyle saçma, sapan ki. Seni almayan zekandan dolayı almamış diye düşünüyorum
anlamadıysan senin sorunun kanka
Mal mısın kardeşim sorduğun soruyu oku da öyle gel
yav soru net bu tipte olmama rağmen neden yalnız kaldım soru bu işte
Kardeşim daha çok gençsin ya erken bulursun sabret acele etme
Yakışıklı falansın da zamanı gelince seni seven bulunur illaki
Kusura bakma saçmalamışım özür dilerim
sorun değil knk takmıyorum artık zaten amann :D
bu zamanda nedense çoğu ben gibi zaten akranlarımın
Takma kafanı yaşa bu hayatı
öyle knk annemde biliyor epeydir tek olduğumu dertleşiyoruz falan boş ver senin en iyi kankan benim hem paran cepte kalıyor bak diyor asdadafasd
Doğru diyor valla
En iyi dost Ana valla
öyle valla allahtan yaşıda gençte kafa dengi az zmaan geçiyor :D
Güzel kanka. Takıl işte
Kızı ne yapcan
kız kankamda çok aslındada sarmıyolar dayı , haklısın takılıyoruz bakalım
Yok kanka ya en iyisi ana valla her gün öperim anamı
tabi kanka ya iyi yapıyosun , ben koluma takıyorum kız arkadaşım falan sanıyor gören :D
Ben penisi mi küçük acaba diye düşünüyorum.
he 191 boyunda kocaman adamın penisi küçük olcak
Valla kanka bakirim deyince bu düşünce geçiyor aklımdan 😂 .
çok saçma ne alaka la :D
Kanka kadınlar için bakirelik önemli hani saflığı ifade ediyor da erkek yakışıklı olup dikkat edince direk öyle düşünüyorum. Sizlik bi şey yok yani yapın gitsin sanki. Kadınların bakir erkek istiyorum diye takıntısı da yok
Namus sadece kadınlara has bişey değil erkeklerede farzdır ama maalesef bazı ataerkil cahil aileler yüzünden sadece kadınlara hasmış gibi düşünülüyor.
Benim dinle alakam yok. Bu psikolojik bir düşünce. Bakire kadın iyi kadın saf kadınlığı temsil ediyor. Kadın için önemli. Erkek için öyle değil. Neyse boş ver knk 🙂 uzun uzun anlatamam sana burada şimdi
ya öyle saçma şeymi olur kadına yasak erkeğe serbestmi kendim erkek olarak saçma buldum. Bilimede ters bişey bu emin ol :D
Önüne gelenle yapmıçan zaten olom. Neyse boş ver bakir kal daha iyi
Bende sen gibiyim ama ben bakireliğin öneminden dolayı. Erkek olsam kesin yapardım. Dinim falan da yok yani bildiğim için.
Kanka her erkek yapmıyor emin ol hatta erkeklerin çoğu bakir. Ama kendilerini iyi göstermek için uyduruyor çoğu yaptım diye
He kolaydı sanki türk kızları ne kadar tripli kompleksli tuhaf biliyonmu sen emin ol sende yapamazdın :D
amerikada vs olsan yapardın ama burası türkiye knk
Doğrudur. 🙂🙂
:D
nikah basılır knk