bir çok sebebi olabilir hayatında belki aşktan daha önemli şeyler vardır ailevi dertler sorumluluklar gibi şeyler olabilir veya çok utangaç bir insandır özgüveni yoktur özgüveni olmadığı içinde aşka cesaret edemez ileri de kötü bir şey olurda üzülürüm düşüncesiyle direk aşka kapılarını kapatır korktuğu için veya gelecekle ilgili planları hayalleri vardır onları yapmak istiyordur o yüzden aşkla meşkle uğraşmak istemiyordur ya da ciddi ilişki istemiyordur takılmalık şeyler arıyordur flört gibi vs veya direk en basiti yalnızlığı seviyordur yalnızlığının bozulmasını istemiyordur ya da yalnızlığa alışıkken bir kadının o yalnızlıktan onu çıkarması ve sonrasında tekrar yalnız bırakma ihtimaline karşı aşktan kaçıyordur daha sayamadığım aklıma gelmeyen bir çok sebep var
1
8 Yorumla
Soran
2 ay
Ben de ciddi ilişkiye hazır olmadığını düşünüyorum, hoşlandığı çok belliydi bir anda kestirip attı bir ara barışmak istemişti ama cesaret edememiş diye söyledi arkadaşı. Özgürlüğünü arkadaşlarına vs çok düşkün kısıtlamasından herhalde geri çekildi. Aynen bir de çok utangaç kendisi. Yol yakınken geri döndüm üzülürdük yoksa dedi ztn..
yani sıkıntı özgüven eksikliği ablam valla bak özgüveni olmayan biriyle olmaktansa olmamak daha iyi çünkü yani adamın özgüveni yok en başta o adam zaten çok kısıtlayıcıdır çok kıskançtır olmaması daha iyi olmuş
yani şimdi şöyle anlatıyım ablam sana ilk başlarda sanki böyle hiç bir şey yokmuş gibi gelir her şey gayet normalmiş gibi gelir ama aradan en fazla 2-3 ay geçtikten sonra karşındaki özgüven eksikliği yaşayan kişinin o özgüvensizlik duygusu onu ele geçirir ve bu yüzden dolayı beni bırakıcak başkasına gidicek diye düşünmeye başlar veya diğer erkeklere göre daha tipsiz olduğunu falan düşüncek artık orasını tam bilemiyorum ama bu özgüven eksikliği yüzünden seni baya kıskanıcak öyle bir kıskanma ki bu normal değil yani kısıtlicak karışıcak bir sürü şey yani kısacası ilişkiniz olsaydı bir süre sonra büyük ihtimalle toksik bir ilişki olacaktı o yüzden olmaması iyi olmuş
Erkekler çünkü tek bir kadına bağlı kalamaz o yüzden aşktan kaçarlar her zaman. Genelde hayatına kadın alamayan sadece tek bir kişiye bağlı kalamayan erkekler ne aşk ister ne de birini hayatına alır. Erkekler için bekarlık sultanlık gibi bir şey. O yüzden istemezler kimseyi birde sorumluluk sahibi olmaktan korktukları için kaçarlar aşktan.
Çünkü ret yiyor. Ret yemese de arkadaşsanız bir yerden sonra uzaklaşıyorsunuz (sevmeyen taraf). Tamamen tanışmıyorsanız yanlış anlaşılmamak için aşktan kaçar oluyordur belki de
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
Yalan dolan. Tek eşli yapamayan erkeklerin bahanesi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Erkekler sevmediği ama kıyamadığı kadına bu mesajı atar.
Arkadaşına barışmak istediğini ama cesareti olmadığını da söyledi
O zaman hayatında başka planları veya sorumlulukları var.
bir çok sebebi olabilir hayatında belki aşktan daha önemli şeyler vardır ailevi dertler sorumluluklar gibi şeyler olabilir veya çok utangaç bir insandır özgüveni yoktur özgüveni olmadığı içinde aşka cesaret edemez ileri de kötü bir şey olurda üzülürüm düşüncesiyle direk aşka kapılarını kapatır korktuğu için veya gelecekle ilgili planları hayalleri vardır onları yapmak istiyordur o yüzden aşkla meşkle uğraşmak istemiyordur ya da ciddi ilişki istemiyordur takılmalık şeyler arıyordur flört gibi vs veya direk en basiti yalnızlığı seviyordur yalnızlığının bozulmasını istemiyordur ya da yalnızlığa alışıkken bir kadının o yalnızlıktan onu çıkarması ve sonrasında tekrar yalnız bırakma ihtimaline karşı aşktan kaçıyordur daha sayamadığım aklıma gelmeyen bir çok sebep var
Ben de ciddi ilişkiye hazır olmadığını düşünüyorum, hoşlandığı çok belliydi bir anda kestirip attı
bir ara barışmak istemişti ama cesaret edememiş diye söyledi arkadaşı. Özgürlüğünü arkadaşlarına vs çok düşkün kısıtlamasından herhalde geri çekildi. Aynen bir de çok utangaç kendisi. Yol yakınken geri döndüm üzülürdük yoksa dedi ztn..
yani sıkıntı özgüven eksikliği ablam valla bak özgüveni olmayan biriyle olmaktansa olmamak daha iyi çünkü yani adamın özgüveni yok en başta o adam zaten çok kısıtlayıcıdır çok kıskançtır olmaması daha iyi olmuş
Yok kıskanç değil gayet normaldi
ilk başlarda zaten normal olurlar bir kaç ay sonra falan belli oluyor genelde böyle şeyler
Hmmm 🥹
yani şimdi şöyle anlatıyım ablam sana ilk başlarda sanki böyle hiç bir şey yokmuş gibi gelir her şey gayet normalmiş gibi gelir ama aradan en fazla 2-3 ay geçtikten sonra karşındaki özgüven eksikliği yaşayan kişinin o özgüvensizlik duygusu onu ele geçirir ve bu yüzden dolayı beni bırakıcak başkasına gidicek diye düşünmeye başlar veya diğer erkeklere göre daha tipsiz olduğunu falan düşüncek artık orasını tam bilemiyorum ama bu özgüven eksikliği yüzünden seni baya kıskanıcak öyle bir kıskanma ki bu normal değil yani kısıtlicak karışıcak bir sürü şey yani kısacası ilişkiniz olsaydı bir süre sonra büyük ihtimalle toksik bir ilişki olacaktı o yüzden olmaması iyi olmuş
Olabilir zaten herkes sen daha güzelsin ondan falan diyordu
işte bak daha en başta zaten başlamışlar böyle demeye sonra birde bu adama söyleseler tamam işte iş bitti kıskançlık kısıtlama falan başlicaktı
Erkekler çünkü tek bir kadına bağlı kalamaz o yüzden aşktan kaçarlar her zaman. Genelde hayatına kadın alamayan sadece tek bir kişiye bağlı kalamayan erkekler ne aşk ister ne de birini hayatına alır. Erkekler için bekarlık sultanlık gibi bir şey. O yüzden istemezler kimseyi birde sorumluluk sahibi olmaktan korktukları için kaçarlar aşktan.
Utangaç biridir
Güvenemiyordur
Çapkındır
Hepsiiiii
Çünkü gecelik birini arıyordur ya da çok utangaçtır
Evet utangaç bir insan
Çünkü ret yiyor. Ret yemese de arkadaşsanız bir yerden sonra uzaklaşıyorsunuz (sevmeyen taraf). Tamamen tanışmıyorsanız yanlış anlaşılmamak için aşktan kaçar oluyordur belki de
Yalan dolan. Tek eşli yapamayan erkeklerin bahanesi.
Kesin
Sorumluluk… artık insanlar bir ilişkinin sorumluluğunu almak istemiyor.. açık ilişkiler yaşamaya müsait bir zamandayız
Aşk zorlu bir süreç tribiydi, özel günleriydi, sadakatiydi, nazı niyaziydi derken zor geliyor
Kadinlar kaciyor tamam bize gore tabi iyi ama kadinlar da artik kaciyor evlilikden
Seninle alâkalı bir sorunu olmayabilir. Sevgisini haketmeyen birisine vermiştir. Tüm heyecanı bitmiştir. İhanet görmüştür korkuyordur.
Yok bi ilişkisi olmuş oda 6-7 yıl önce kısada sürmüş. Yani pek ilişki adamı değil kendisi, belli
Bir bok olmaz o zaman o adamdan. Belirsizlikte olan birisini sil gitsin
Kesinlikle teşekkür ederim
bir şey hissetmeyen birine zorlamak zaman kaybı zaten
Aşk diye bir şey yoktur çıkar diye bir şey vardır her kadın çıkarır düşündüğü için erkek aşka fazla inanmaz
Ne istediklerini bilmiyorlar
katılıyorum
daldan dala konmayi severler ondan
Ha şöyle
oyle askim doğrular
Aşktan değil evliliğe giden yollardan kaçarız.
Aynen ciddi ilişkilerin korktu
Muhtemelen.
Korkmus cesaretli degil
Korktu ztn
Ask cesaret ister bundada olmaz
Aynen ya
Elbet biri cıkar karsına kafana takma
Haklısın! Teşekkürler
rica canım
Amaçları aşk değildir de ondan
Bazi insan kacmaz evlenmeye bile gider
Ben hic kacmadim