Bosanacagim. Baskasina evlenme teklifi etsem uygun olur mu?

Lutfen yargilamayin ve yazacaklarimi okuyun. Esim benden ayrilmak istedi. Evliligi yapamiyormus, tahmin ettigi gibi degilmis vs vs seyler soyledi. Bende o şokla ve sinirle tamam dedim ve anlasmali bosanmaya vardik.

Zaman geçince ben ne yapiyorum dedim ve kendisiyle konustum acik acik ben bosanmak istemiyorum diyerek gectim karşısına. Iste bir evlilik boyle kolay biter mi, sorun ne, aramizda siddetli gecimsizlik, aldatma, diger seyler falan yok. Aciklamanda beni tatmin etmedi.

Tam olarak sorun ne, yapamadigin sey ne, benimle mi bir sorun var, baskasi mi var dedim yok dedi. Gönlünde mi baskasi var dedim yok dedi falan diye bircok sey soyledim, simdi burada uzatmayayim. Bu konusmamda sadece dinledi ve en son biraz zaman ver dusuneyim dedi.

Bende boyle deyince umutlandim ama sonra 10 gun kadar gecti ve ne geldi, ne aradı. Yine ben gittim ve dusunecektin dedim. Dusunecek bir sey yok. Benim kararim bu, senin kararin da bosanmamaksa kararina bir sey demem. Senin kararinda bu dedi. orada butun umutlarim tamamen bitti işte ve bende kendisini ve bu evliligi gözden cikardim artik.

Simdi ben cocuk istiyorum Doktorumda pek gec kalma dedi. Simdi tekrar biriyle tanış, ilerle, evlennvs cok uzun işler. Buralara girmek istemiyorum. Bir kere sevdim olmadi, bundan sonra artik mantik evliligi olur muhtemelen.

Bir erkek arkadasim var yillardir tanidigim. Kendisinin bana olan hislerinin oldugunu zaman zaman hissettim, hatta arkadaslarindan birine de agzimi arattirdigini dusunuyorum. Taa esimden önce olan olaylar bunlar. Bosanacagimi soyledigimde o adam senin icin dogru degildi zaten diye bir yorum yaptı.

Simdi ben bununla evlenebilirim. Cunlu tanıyorum, bana karsi yanlisi olmadi, cokta iyi baba olacagini dusunuyorum.

Gidip durumu anlatsam ve benimle evlilik konusunda olup olamayacagini sorsam uygun olur mu? Kendisine karsi bir ara benimde duygularim vardi ama eşim karsima cikana kadar. Eşime baya tutulmustum. Kendisi ve evililik icinde cabaladim ama yapacak bir sey yok.

Bu arkadas kabul etmeyebilir, kendisi bekar. Ama etmezse en azindan kafamin kosesinden çıkmış olur yoluma bakarim. Görücü falan ilerlerim belki akrabalar aracılığıyla.

Eger kabul ederse de boşanana kadar hicbir sey olmayacak aramizda. Zaten dava surecini etkileyen bir sey yapmak istemem. Sadece ister mi, istemez mi bunu ogrenmek istiyorum. Hani evlenemeyen erkek kiz kankalar 30 yasinda beraber evlenelim sozu veriyorlar ya. Onun gibi bir şey. Söz alacagim yani.

Bosandigimda sozunde durmazsa da sorun yok. Sonucta ben kendisi için, kendisinin sozune guvenerek esimi terketmiyorum. Zaten esimle bosanmamiz kesin. Daha beni istemeyen bir adama da bosanmiyorum demem. Bu arkadas simdi olur deyip, ben bosandigimda olmaz derse de herkes baska yola gider.

Bosanacagim. Baskasina evlenme teklifi etsem uygun olur mu?