Erkekler eğer severse sadece tek bir kadına bağlı kalabilir mi?
Kalabilir
Kalamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler eğer severse sadece tek bir kadına bağlı kalabilir mi?
Bu sorunun tek bir cevabı yoktur. Bazı erkekler hayatı boyunca sadece tek bir kadına bağlı kalabilirken, diğerleri birden fazla kadınla ilişki yaşayabilir. Bu, bireysel erkeğin kişilik özelliklerine, değerlerine ve deneyimlerine bağlıdır. Hayatı boyunca tek bir kadına bağlı kalabilen erkeklerin bazı ortak özellikleri şunlardır: Sadık ve güvenilirdirler.
Duygusal olarak olgun ve dengeli bir yapıya sahiptirler. İlişkilerine değer verirler ve onları korumak için çalışırlar. Bu özelliklerin yanı sıra, erkeklerin hayatı boyunca tek bir kadına bağlı kalabilmesi için aşağıdaki faktörler de etkili olabilir: Uygun bir eş bulmak: Bir erkek için hayatı boyunca bağlı kalabileceği bir kadın bulmak çok önemlidir. Bu kadın, erkeğin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayabilecek, onu mutlu ve tatmin edecek bir kadın olmalıdır. İyi bir ilişki kurmak: Bir erkek, eşi ile iyi bir ilişki kurarsa, ona daha bağlı olma olasılığı daha yüksektir. Bu ilişki, sevgi, saygı, iletişim ve uyum üzerine kurulmalıdır.
Zorluklarla başa çıkmak: Bir ilişkide her zaman zorluklar yaşanabilir. Bu zorlukların üstesinden birlikte gelinebilirse, ilişki daha da güçlenecektir.
Tabii ki, erkeklerin hayatı boyunca tek bir kadına bağlı kalabilmesi için bu faktörlerin hepsi gerekli değildir. Bazı erkekler, bu faktörlerden herhangi birine sahip olmadan bile hayat boyu evli kalabilirler.
Cevap
35Cevap
Benim babam kalabildi. Demek kalabiliyorlar. Aslında bir kişiye sadık kalmak kadın doğasında daha zordur ama bizim ataerkil toplumumuz bunu erkekten yana gibi gösteriyor çünkü ihanet etmelerine, "benim elimde değil dogam böyle" kılıfı uydurmak işlerine geliyor.. kadın bunu başarabiliyorsa erkekler hayda hayda başarır.
Evet bunun binlerce örneği var. Bu konuda erkeklerin hakkı yenmesin.
Ben kalabilirim ama diğer erkekleri bilemiyorum
"Eğer" severse... Seven sence bağlı kalmaz mı? Bir süre seven bir süre sonra sevmeyi bırakırsa bağlı kalmaz. Seven sevdiği sürece bağlı kalmaya devam eder. Bağlı kalmak sadece fiziksel yakınlıkla ilgili olamaz.
Seven erkek bile bir süre sonra başkasına bakabiliyor ya. Ben inanmiyorum şahsen erkeklerin sadece tek bir kadına bağlı kalacağını falan.
Kalmak isteseler bile kalabilecekletini sanmıyorum. Çok fazla tetikleyici unsur var hem kadınlar hem erkekler için.
Kendini toplumdan soyutlayıp tek düze bir hayat sürmesi lazım. O zaman, uyaran olmadığında bir insan ömür boyu eşine sadık kalabilir.
sevgime gerçekten layik bir kadınsa bağlı kalırım
Yani genelde erkekler hep böyle der ama sonradan asla sadık kalamaz tek bir kadına diye düşünüyorum ben. En sadık kalan erkek bile dışarıya bakabiliyor.
ben bağlı kaldım o beni terk etti eski sevgilim zengin kocaya kaçtı evlendi ee bende ozaman kadınlar için diyim aynı şeyi hiç bir alakası yok bunun cinsiyetle bize
ama halen umudum var beni gerçekten sevmiş kadına hayatının en güzel günlerini geçiricem o eski sevgilim olacak şahıs beğenmediği sevgimi başkasıyla yaşayacağım :)
Kaliteli her yönden güçlü kadınlarla iletişiminde sorunu olmayan bir adamsa eğer korkunç derecede sevmiş aşık olmuşsa evet olabilir ama bu dediğim seviyede bir aşkı yoksa tek kadınla kalması imkansız...
Erkek kaliteliyse ve gerçekten seviyorsa evet kalır 👍
Aynen gerçekten seven bir insan sevdiği insana daima sadık kalır. Ama gerçekten sevmeyen bir insan ise eğer bu asla tek bir kadına falan bağlı kalamaz
Kalır kadınların seçimi o kadar yanlış ki suçu erkekte buluyorlar. İpsiz sapsız birisiyle göz göre ilişki yaşıyorlar sonra erkekler böyle erkekler şöyle.
@Mejor her erkegin sevgilisi olmadigina gore? Nasil her erkek oyle oluyor sadece yuzde 30luk erkeklere gittiginiz icin bu sonuca varmayin sakin? Cogu erkek sap bu ulkede
@Mejor bak kardes kizlarin cogu onlara gidiyor o adamlar cokca sevgili yapiyor ondan ona gidiyor 3 5 hatta 10 kizi idare edenlee var her ay sevgili degistiren var sen yeni nesili ne saniyorsun? tercih edilmeyen cok erkek var zaten bu yuzden yoklukta oluyor erkekler ve her zaman disarda yalniz gezen sevgilisiyle gezenden fazla
@Mejor neyyyy 😃🤣 tamam bacim bu saatten sonra bir sey yazamam siz erkekleri kotulemeyi kendi tercihinizin yuzunden bunlarin basiniza geldigi gercegini yok saymaya devam edin
@Mejor valla kimseyi secmedim siz tipe taptiginiz icin kusurlu erkekleri istemiyorsunuz kusursuz degiliz maalesef bu yuzden tercih edemeyiz ama siz erkekler boyle diye genelleme yapamazsiniz biz yapariz dedigim gibi turk kizlarinin yuzde 99u tipe bakiyor benim secme sansim olsa kotu kiz secmem secsem bile burada gelip laf soylemem siz secen tarafsiniz bi kelime dahi etmeyin
hee hee seçmiyormuşlar ondan yarınız paragöz kızlardan şikayet ediyonuz dimi ayrıca tabikide tipe bakıcak ruhlar aleminde değiliz gidipte orangutan gibi erkeklerle olmıcaz ki erkeklerde büyük g. t memeye bakıyor siz hiç konuşmayın o zaman hem insanın iç güzelliği dışına yansır bu kuranda da geçiyor her yaptığı günah yüzündeki nurdan alıp götürür demek ki yüzü iyi olan iyi insan ki televizyona çıkan kötü insanlarda da tip olmuyor bu da kanıtı
@Mejor lqn ne alaka ya neyse ALLAHA HAVALE ETTIM SIZI SIZLE O BASA CIKAR ANCAK
Büyük meme büyük popo karakteri çok etkilemiyor. Kadınların çoğu serseri seviyor onu adam etmeye uğraşmayı seviyor. Bir yandan kendi egosunu tatmin etmek için yapıyor ama gel gelelim günün sonunda kadın cinayetleri yaşanıyor. Kastım kadınları kötülemek değildi yanlış seçimlerden doğru sonuç beklemenin mantıksız olduğuydu. Ki bunu anlayabileceklerini de zannetmem kadının fıtratında var bu durum. Düzgün iyi bir erkeği çoğu kadın istemez. Sıkılır
merhabalar hanımefendi, iyi günler. Bence kalabilir ve kalabilmeli de. eğer bir erkek nefsine hakim olabiliyor ve evlendikten sonra eşiyle iyi bir cinsellik yaşıyorsa elbette kalır. bu ahlaktan geçer. ben bakir biri olarak ve sevgilime çok aşık biri olarak söylemeliyim ki; bir kadınla ömür geçirmek neyime yetmesin ki? yani neden birden fazla kadını elde etmeye çalışayım? iyi günler dilerim hanımefendi.
Ben bulsam bana sadık bir kız değil sadık kalmak kucağımdan indirmem öper koklar elleromle yıkarım ohg canım benim ama yok o yüzden boşverrrr
Bence kalabilir ama ilişkiler karşılıklıdır yani öyle kalması için de iki tarafın önem vermesi gerekir
Karakterli biriyse kalır gördüm mesela benim babam annemden başkasını görmez annemde aynı şekilde bu karakter ve kalple alakalı
Erkek olan bağlı kalmaz belki ama;
Adam olan sadık kalır..
Erkek var erkek var. Kalamaz deyinler kendinden pay biçer.
Evlencek coluk cucuk olcek sadece olnari bilcek eside ayni bir omur boyubirbilerine bakcekler
Kalabilir ama düzgün erkekler. Sadık erkekler. Bizede öyle biri denk gelmedi
Adamına göre değişiyor ama bazı erkekler Bluetooth gibidir yakınındaki ne bağlanır
Bir tek ben mi böyle güzel sevenlere denk gelemiyorum?
Karakteri düzgün bir erkekse kalabilir. Kadın da karakteri düzgün biriyse gözü dışarıda olmaz.
En İyi Cevap