Aklınızdan çıkamayan birileri var mı? Sürekli aklınızın bir köşesinde olan bir insan var mı?

Aklınızdan çıkamayan birileri var mı? Sürekli aklınızın bir köşesinde olan bir insan var mı?
Yok valla varda yokta bilemedim 🤣🤣
Varda yokda diyorsan eğer.. 😅 Kesin vardır.. 😄
Olmasa öyle yazmazdın.. 🤣
Tabiki.. 😅
Her insanın olduğu gibi benimde var :D Asla gelmeyecek ama aklımda da sanırım çıkmayacak :D
Aklında olduğundan haberi var mı peki.. 😅
Nasıl bilmiyorsun.. 😅
Bunu bana kimse söylemeden tabiki bilemem.. 😅 Ben sizlerin aklından çıkmayan birileri var mı diye sormuştum zaten..
Ben öylesine sormuştum..
Neden kırılıyorsun..
Hımm peki bakalım.. 😄
Cevap
41Cevap
Hayır aklımda kimsecikler yok.
Aklıma giren birisi olsa daha iyi olacak
Vardı güzel şeyler düşünmüştüm yola getirmeye çalışırdım fakat iyi biriydi ama birilerine uyarak ailesini ve beni dinlemeyerek. Hepimizi birbirine kattı isteyerek veya istemeyerek bilmiyorum
Benimde hatalarım vardı hep tek başına hayallerimin peşine koşarken tanıdım onu onu tanımak güzeldi fakat onunla uğraşırken ilgilenirken kendi hayalimi hayata bakış açıçımı yönlerim değişti bana güvenildi zaman o güveni sarsmamaya çakışırım söz vermişsem tutmaya çalışan biriyim Aklımın bir göşesinde hayalini özlediğim aklımın bir köşesinde kalan biri var
Hayır aklımdan çıkmayan birileri yok.. zaten olacağını da sanmıyorum.. ayni sevgiyi o kadar basitleştirdiler ki insanlar ya takıntıdan ya da çıkarları olduğu için birilerini sever ya da yanlarında sahte dostluklar kurar bu yüzden de kimseyi umursamıyorum ve güvenmiyorum hayatımda hiç
Var önümüzdeki ay yurt disindan misafirimiz gelecek ucagin mazotu bitermi kalkmazmi bomba ihbari olabilirmi diye bir umut var icimzde aklimdanda hic cikmiyor
Ne kadar da misafir seven bir insansınız.. 😅Gelmesini istemediğiniz birisi sanırım.. 😂
Yok onun sagligi icin diyorum bunlari uzun yol hani ucak fobisi olur kalp olur vs. Ne gerek var o kadar yolu 1 hafta icin bizde kalmak icin cekecek. Yoksa misafirimiz bastacimiz ask olsun
Belli belli ne kadar da düşünceli bir ev sahibi.. 😂
Ask olsun hakaret sayarim dediklerinizi, ört adet ve geleneklerimize göre misafirimiz bastacidir yeri gelir gider ucak kapsindan alir evin kapisina kadar basimizda tasiriz.
Hakaret etmemiştim oysaki.. 🙄
Ama yinede kalkmasin o ucak :D
Günün birinde rastlaşacağıma tüm kâlbimle inandığım adam her daim aklımda her kimse, onu şimdiden seviyorum, sadece aklımda değil kâlbimde😎
😂😂
Merak ettiğim biri var diyim bari de ortalık karışsın azıcık 😂
Kimmiş o hemen karıştırayım. 😅
Yok yok karıştırayım.. 😂
Bu bana yapılır mı.. 😅
Geliyorum.. 😅
yok. iki tane ilişkim oldu. ve geçmişe gömülüp gitti. şimdiki aklım olsaydı hep, hiçbir erkeğe hayatımdan tek bir saniyemi harcamazdım aptal kızlar gibi.
Kimse yok aklımın içinde filler tepişiyor aşk meşk unutamamak benlik değil😄
😂😂
Var hemde burada üye kendisi. Artık engelledi beni yazmıyo. Kendisine süpriz hszırlamış zara dan 2499 liraya hediye almıştım hepsini iade ettim bu hafta. Artık engelledi ve yazmıyor.
Eveeett sürekli aklımda olan hiç çıkmayan biri var yakında hayallerimde rüyalarımda olmaktan çıkıp koynumda olacak☺️☺️
Hiç aklımdan çıkmıyor. Sürekli onunla telepati kuruyorum. Beni duyuyor.
Hayatımdan çıkanı aklımdan çıkartırım
Kalabalık yapıo
Aklımdan çıkardım. Akıldan uzak kalpten de uzak olsun
Evet var her saat her her dakika her an her salise aklımda hemde...
Var yıllardır aklımda ve bu kalp bu bedende attıkça aklımdan çıkmıyacak
Olsa ne olur ki sahte sevgililer bizi ortalık o. suna çevirdi 🙃🙃
Yeni bir güzel kız gorunceye kadar bir onceki guzel kiz 😂😂
Aklımın içini vurasım var ajsjsjs bir şeyleri halledeceğim
Yok allah şükür aklımda olan ilaki yanımda olurdu aklımda tutamam
En İyi Cevap