Evde sürekli kavga sürekli huzursuzluk var. Her eve gidişimizde çocuğun ağlama krizleri oluyor. Çözüm var mıdır?

merhaba eve tasındık 3 yıl oldu fakat tasındıktan berı her hafta bır kavga bır tartısma aylar suruyor bazen cıceklerın solması ayda bır evde bırsey kırılması cocugun eve her gırısımızde aglama krızlerı gecırmesı nedır bu artık ayrılma noktasındayız ve esımde bende aramızdakı camı kıramıyoruz aılelerımızle konusmuyoruz ben onun o benım bu eve tasındıktan sonra oldu hersey nasıl bır cozum bulacagım var mı onerı bılgısı olan tessekkurler

Güncellemeler
+1 yıl
cevaplar ıcın tesskurler fakat cogu buyu nazar dıyor evı tası dıyor su zamanda evı tasımak sıkıntı tasımadan cozum ne olur arkdaslar buyu varsa nasıl bellı olur ve nasıl yok olur evde esya fazlalıgı cok esımın gıyınme odası dolu mesela gıbı ıkımızde calısıyorz temızlık ıslerıne cok bakamıyoruz haftada bırgun tasınmadan cozumu olan var mı tesskurler
Güncellemeler
+1 yıl
antiparantes eşim evi almadan önce bu ev ıyı guzel fakat bu evde ya cokbuyuk tartısmalar olacak ya olu haberı duyacagız gıbı bırseyler dedı hıslerı oyle dıyormus fakat ben hıslerıı boş ver bence oyle bırsey olmaz dedım ılk 6 ay ıyıydı fakt sonrasında sureklı bır gergınlık tartısma yahu evde bırgun oturuyoruz ıcerde mutfaktan sen geldı pat dıye bır baktık ocagın cam ocak camı kompşe kırılmıs kendılıgınden anlamadık
Evde sürekli kavga sürekli huzursuzluk var. Her eve gidişimizde çocuğun ağlama krizleri oluyor. Çözüm var mıdır?