İlişkiyi bitiririm
Soğurum ama ilişkimi bitirmem
Çok takılmam bu duruma.
Başka bir cevabım olacak..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim diğer yarım olduğu için sorun etmem lakin sırf güvensizliği yüzünden tekrarlanan bir davranışa dönüşürse diğer yarım olamadığı kanaatine varırım ki bunlar olumsuz sonuçlara neden olur.
Ben sevgilimin telefonunu karıştırmam bu doğru değil zaten, ben yapmam aynısını sevgilimden de beklerim. sevgilinin telefonunu karıştırmak doğru değildir. Telefon, kişinin özel alanına giren bir eşyadır. İzinsiz karıştırmak, kişinin mahremiyetine saygısızlıktır. Sevgilinin telefonunu karıştırmak, aşağıdaki nedenlerle yanlıştır: Güven eksikliği gösterir. Sevgilisinin telefonunu karıştıran kişi, ona güvenmediğini gösterir. Bu durum, ilişkinin güven temelini sarsar. Kişisel alana saygısızlıktır. Telefon, kişinin özel alanına giren bir eşyadır. İzinsiz karıştırmak, kişinin mahremiyetine saygısızlıktır.
İlişkiyi zedeleyebilir. Sevgilisinin telefonunu karıştıran kişi, karşı tarafa güvensiz olduğunu hissettirebilir. Bu durum, ilişkide güvensizlik ve şüphe ortamı yaratabilir.
Sevgilinin telefonunu karıştırmak yerine, güven sorunları varsa bunu konuşmak gerekir. Karşı tarafa güvensiz olduğunuzu ve bunun nedenini açıkça ifade etmek önemlidir. Bu şekilde, sorunun kaynağını anlayabilir ve çözüm yolları bulabilirsiniz. İşte sevgilinin telefonunu karıştırmak yerine yapabileceğiniz bazı şeyler: Karşı tarafla güven sorunları hakkında konuşun. tarafa güvendiğinizi göstermek için davranışlar sergileyin. Karşı tarafın telefonunu karıştırmak yerine, ona karşı daha şeffaf olun.
Sevgilinizin telefonunu karıştırmak, sorunu çözmenin değil, daha da kötüleştirmenin bir yoludur. Güven sorunları varsa, bunu konuşmak ve çözüm yolları bulmak gerekir.
Çok kez bu duruma maruz kaldım huyunu biliyorum uyurken alıp karıştırdı uykumda hissedip uyandım ama gözümü açmadım , karıştırdı en sonunda uyanıyor muş numarası sağa sola dönerek yaptım, bıraktı. Ertesi gün yüzüne vurdum özür diledi yol evet karıştırmam vs söz dedi 1 ay sonra yine ben uyurken tuvalete gitti gece uyandım o gidince etrafta telefonu aradım yoktu ve anladım karıştırmak için tuvalete götürdüğünü sonra uykulu bir sesle seslenip nerdesin gelsene dedim geldi telefonu donuna sokmuş gizli gizli yatağın içine bırakmaya çalışırken yakaladım. Ve bana kendi telefonum sandım o yüzden aldım , banq kızarsın inanmaszın diye gizli gizli bırakmaya çalıştım dedi. Ayrıldım bende bu bi saygısızlık hadsizlik terbiyesizlik hiç hoşlanmam sonra özdür dileyip yeminler etti uzaktan göz ucu ile bile bakmayacağımnı söyledi. İnanmıyorum tabikide ama tekrat yaparsa yakalamak için can atıyorum sizin düşünceniz nedir?
Cevap
6Cevap
benim telefonum parmak izi ile açılıyor, eline alsa anca telefonun kasasına ve ekrandan yansıyan yüzüne ayna niyetine bakar :)
İstediği gibi karıştırabilir. Bazı uygulamalarım ayrıca şifreli ayrıca uygulama adı ve ikonu orjinelden değişik🙂
Karıştırabilir çünkü parmak izi var onunda gizlim yok hatta bu mesajı da okur. Seni seviyorum bebeğim
Saygısızlık sanki kocam sevgilik döneminde asla affedilmeyecek bişey
Karıştırsın. Bol bol hayvan resmi görür
Biter her şey güven olgusu var o giderse biter
Başka bir cevabım olacak
dudaklarınan öperim
Önemli değil
Hiçbi şey, bakabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?