+1 yılçalışkan olması hoşuma gider savurgan olmayıp tutumlu olması hoşuma gider ama cimri olmasını istemem yaşamayı bilsin kısaca buna göre helal kazansın isterim ama diğer türlü beni cüzdanı ilgilendirmiyor parası neyi varsa onundur ona göre seçecek ya da sevecek değilim yani birisinin gözümde değeri parası var diye artmadığı gibi parasız diye de eksilmez
11 Yorumla- +1 yıl
Yani ilişkide zaten cimri olunmaz ya gezilir yiyilir içilir gezilir ben severim ya partnerim ile gezip yemeyi içmeyi yerine göre
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılIki tarafın da kendi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar gelirinin olması gerekir. Aksi halde problem olur. Mesela ben kendimden daha zengin biriyle olmam. O lüks yerlere gitmek isteyecek, onun parasını kullanamam ve gidemediğim için uyumsuzluk olacak. Aynı şekilde ben de kendi gelirime göre birkaç geziye katılıp, hobim olan aktiviteleri takip etmek isterim. Bana eşlik edemezse yine uyumsuzluk olabilir diye düşünüyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. Biraz gerçekçi bakmak lazım. Partnerinin parasını kullanabilirsin ama sen utanmasan bile diğer taraf kullanılıyor hissetmeye başlar tutku azaldıkça. Iyi kötü uyumlu olmak daha mantıklı diye düşünüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için hiçbir önemi yok şu hayatta. Ha parası varmış ha yokmuş benim için hiç farketmez. Benim için önemli olan karakterinin düzgün olması. Onun dışında ben pek takılmam öyle şeylere. Benim için şu hayatta paradan çok daha önemli şeyler var. İnsana değer vermek sevmek gibi. Para pul her türlü bulunur bence.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Bence iki kişi birini sevdikten sonraki o enerji onlara para kazanmak için yardım eder. Sadwce parasızken çocuk yapmama taraftarıyım yoksa ikimiz olursak sorun yok.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılHayata tutunacak kadar çalışması ve çaba sarf etmesi önemli
05 Yorumla- +1 yıl
Üşengeç olduğu için çoğu erkek 😂çabalamaz
- +1 yıl
O da beni iter
- +1 yıl
Çeken şeyler nedir çabadan başka
- +1 yıl
Merhametli, korumacı, ilgili , dürüst ve çalışkan olmalı. Özgüveni yerinden mental olarak güçlü olmalı
- +1 yıl
Olgun kadınların düşünceleri diğerlerine göre bi tık üstte benim için neden bilmem ama kendini biliyor en azıdnan
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için önemli değil
00 Yorumla Önemli değil ama alnının teri ile kazanç sağlamak da gerekir
00 YorumlaBen de parasızım da bu bi mekana oturmayı reddedeceği düzeye geliyosa çekemeyebilirim cayır cayır içeceğine yemek paranı ayır be adam. Bütçe kontrolü yapamayan adamdan nefret
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadinlar mesela babadan zengin sonra dioki dengi dengine erkege bakiosun bir evi var onuda kendi yapmis sonra diolarki bakmam :) kendisi baba parasi sonrada zirlarlar
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılYorumdakiler beni duygulandırdı 🥹 türk kızları nasılda asağılık varliklar iki yüzlülüğü bile gectiler burada orada lafa gelince saydırırlar ama icraata gelince laflarda olan sey olmaz asla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar da önemli değil. Nice trilyonluk zenginler çıkmıştı karşıma karakterlerinde eksiklik olduğı için itiniyla reddetmiştim.
07 Yorumla- +1 yıl
Maalesef ki. 😊İşin komik tarafı bu kişileri babaları çok övmüştü.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Valla canım para bı araç ama mücadeleci ruha sahıp beynı olan bırı lazım bana dıger türlüsü zaten gelır
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAkli başında olan adamın parası olur parasız tembel teneke uyuşuk biriyle işim olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılÇok önemli çünkü kimse beni kalbim için sevmediğinden bende parası için seviyim en iyisi..
03 Yorumla- +1 yıl
Zararlı ama yak knk benim için de..
Herkesin değerleri farklıdır; bazıları için maddi durum önemli olabilir, ancak ilişkide sevgi, anlayış ve uyum da büyük öneme sahiptir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli değil parısı olmasada severim olsada severim para altarafı
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen sevince insan böyle şeyler bakmaması lazım
Kadinlara mi bu soru genelde erkekler dert etmez boyle seyleri cunku
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılparalı olması değil de tembel olup olmaması önemli, eğer çabalıyosa okay
00 Yorumla Hiç bir önemi yok benim için delikanlı olsun adam gibi adam olsun
00 Yorumla
+1 yılAsla önemli değil kusursuz sevsin Allah şahit bende kimseye muhtaç etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıluyan uyan yorumlara bakınca herkes para önemli değil diyor dışarda bunların kaçıyla rastlaşıyoruz?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne söylediklerine değil ne yaptıklarına bakmak lazım çoğu kız kendi bile ne istediğini bilmiyo yönetici arıyolar sadece kendilerine çünki kendi duruşları ve fikirleri yeterli gelmiyo onaylanmak istiyor bi çogu
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. sıfır önem taşıyor zaten her türlü hesabı biz ödüyoruz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilimin parasi umrumda degil. Ondan maddi bi beklentim olmazdi ama esim olacak kisinin parasi umrumda. Biriyle evleneceksem bu da bi kriter
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim icin para önemli hayatimda
Fakat aşık olduktsn sevdikten sevildikten sonra paranin a. nk00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin maddi durumu bana denk veya benden daha iyi olmalı
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim çok param olsa çok paralı biri olsun istemem benim param ikimizidenyeter derim ama maalesef bu hayat artık çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aşık olduktan sonra gözüm kör oluyor hiçbir şeyin önemi kalmıyor
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle de kötü ama olan bana oldu
Cevap sahibi+1 yılÇok üzüldüm çok üzdüler zaten
Cevap sahibi+1 yılİnşallah çok pişman olut
Cevap sahibi+1 yılGörsen ne kadar çok sevdim varya için bi hos olurdu birisi senide sevsin isterdin
Cevap sahibi+1 yılBöyle
Cevap sahibi+1 yılGerek yok teşekkürler
+1 yılYani normal olsun zenginse götü havadan aşağıya inmez onun normal gelirli olsun mesela memur olursa gayet de mükemmel
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılParasiz kizla ne yapim ben be hep ben mi yedircem istemem
00 YorumlaZengin olmasına gerek yok ama en azından kendi geçiminde ortak birşeyler yapabildiğimizde zorlanmaması yeterli
01 YorumlaGenelde maddiyata bakmam ama bakanlar daha mutlu bundan sonra bende bakicam
11 Yorumla
+1 yılBen önemsemiyorum ama çalışıp uğraşması yeterli evde boş durması sıkıntı olur.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle oluyor babam evde sürekli iş çikartıyor bize😅
+1 yılZeki olması önemli, zaten açığı zekasıyla kapatabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kendime yakın olursa güzel olur
07 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn az benim kadar olmalı bir erkek olarak yani...
04 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir söyledim ki merak uyandırıyor di mi. 😅
- +1 yıl
Çok zengin değilim. En az benim kadar olsun işte maaşı vb. Birikim yapsın, borcu harcı varsa ev veya arabası olduğu için olsun. Öyle boş bir kredi kartı borcu olmasın yani. Akıllı harcama yapsın. Geleceğe dönük planları olsun, içinde bira hırs olsun.
Yani ikimizin de bir işi ve maaşı olmalı
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇokta parasız olmasın ya
01 Yorumla
+1 yılbu konuda dürüst olan yoktur
01 Yorumla
+1 yılBen paralı olduktan sonra onun olması önemli değil
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki orası öyle ama herkesin bazen parasız olduğu dönemlerde olabiliyor
+1 yılİlla bi önemi var elbette ama baş sıraya da koymam
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılParasız erkeği annesi sevsin
03 Yorumla- +1 yıl
Kocası
+1 yılÖnemi yok aç kalmayız ya sıkıntı değil
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenim için önemli degil
04 Yorumla- +1 yıl
Oyle düşünenler yalnızlığa devam eder kankam
- +1 yıl
Görüşler farkli tabi bu konuda
+1 yılVizyonlu olması çok daha önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Ee biraz önemli tabii
00 Yorumla
+1 yılÖnemli değil yeter ki insan olsun
00 Yorumla
+1 yılParalı değil çok çalışıp kazanması önemli
00 YorumlaBiz daha ölmedik
00 Yorumlasevsende bir sevmesende şiiri hatrıma geldi
00 Yorumla
+1 yılBoyle yelere kafama takmm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu saatten sonra önemli 😂
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşünüyorum da ondan
Cevap sahibi+1 yılYok be 28 im ben
Cevap sahibi+1 yılşu an çalışmıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılTembel olmadıktan sonra önemli değil
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle
Cevap sahibi+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılHe o anlamda evet doğal olarak
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalışıyor olması yeterli. Tembel adamı sevmem
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNişanlıyım ben, nişan yapmadık, düğün de yapmayacağız. Bir gram altın da istemedim. Alyanslarımızı birlikte ortak aldık, eşyalarımızı da aynı şekilde. Kimseden bir lira yardım almadık. Ben çalışıyorum, tek başıma da ev geçindirebilirim. Tanımadığınız insanlar hakkında fazla önyargıda bulunuyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılBenim cevabımın altına bu şekilde yazarsanız üzerime alınmam çok olağan bir durum takdir edersiniz. O nedenle biraz canımı sıktı kusura bakmayın, öyle diyorsanız öyledir. Ve bunu bir başarı olarak görmediğimi de söylemek isterim. Teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirlikten dirlik doğar 2 maas 1 maastan iyidir
00 Yorumla
+1 yılÖnemli değil
05 Yorumla- +1 yıl
Evet o önemli değil
- +1 yıl
Napcan
Önemsiz
01 Yorumla
+1 yılÇoook önemli
03 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar güç sever.
+1 yılOnemsiz
01 Yorumla
+1 yılBana bakamayacaksa neden yaşıyor
00 Yorumla
+1 yılsevsin yeter 🥲
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılhiç önemli değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir özelliği yok
00 Yorumla
+1 yıl%0 Önemli
00 YorumlaÇok onemli
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası