bence tatlıs olur boğaz manzaralı bi parkta piknik yapmayı düsündük planı o attı gerçi, sizce kötü mü.

bence tatlıs olur boğaz manzaralı bi parkta piknik yapmayı düsündük planı o attı gerçi, sizce kötü mü.

Her şeyi kız hazırlar erkek hazıra konar hatta bide beğenmez yapılanları filan. Ya da ucundan yer seni sinir eder. Diğer buluşmaları da bu tarzda yapmak ister ne de olsa cebinden para çıkmayacak. Varoş görür seni, sana fazlasını yapmak istemez. Piknik ilk buluşma için fazla olur yani. İlk buluşmalarda bi erkeğin emek harcaması lazım.
ben hazırlamam ya cips kola alırız ymeği de oraya söyleriz belki bi tatlı yaparım🥶 ama yapmamam daha iyi olucaksa yapmaya da bilirim
Boğaza yemek yemeye götürsün o zaman. Piknikmiş götümün kenarı😅😅 Ya pikniği belki daha sonra yaparız filan diye geçiştir. Bence normal sade bi buluşma daha güzel olur bi kahve filan içerz de
Neden kötü olsun? Herkes ilk bulusmada kafeye ya da restorana gidecek diye bir kural mı var? İlerleyen zamanlarda zaten istenirse sık sık gidilir böyle yerlere. Önemli olan her andan keyif almak
Cevap
11Cevap
İlk buluşma benim için sohbet demektir. Piknik sohbet için gayet hoş bir ortam vadediyor. Hatta çok tatlı olur gibime geliyor. İyi fikirmiş...
Valla çok güzel olur ama az önce bi soruya denk geldim çocuk parka götürmüş itici değil mi diye benim totom yemez galiba. Ama çok samimi rahat güzel olur kasıntı kalamazsın o ortamda
park farklı boğaz manzaralı park farklı dköxlznxhxöbgx
Valla helal olsun ilk buluşmada piknik yapmak bana çok ilginç geldi :))
neden ki
Bilmem birbirinizi ne kadar tanıyorsunuz ki?
çok çok az
Anladım ama siz iyi anlaşırsınız bence
Evet. Bence oldukça samimi ve huzurlu bir ortam olur
Ilk buluşma için biraz fazla samimi gibi o parkta oturulur ama piknik yapılır mu bilmiyorum b
Yani aslında fena fikir değil
Yapılabilir hoş bence.
İlk buluşmada gereksiz bulurum.
Ben yapmam
neden
Bana göre ilk buluşma cafe de olur
tecrübem yok yani kabul etsem saçma mı olur ilk bulusmayı kafede ikincisini piknik yapalım mı desem
Güzel olur
Olabilir
Yaparsan yapılır
Boğaz manzaralı piknik yeri kaldı mı 😅
Yapilmaz
olabilir.
Çok tatlı olur.❤️
Erken
Ne alaka
yapılır afied
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?