Durduk yere silip terk eden akrep burcu kız arkadaşım?

arkadaşlar birisiyle tanıştınız diyelim konuşuyorsunuz ama hep bi sıcak soguk davranışları var bi ilgisi odagı sizde bi bakıyorsunuz ondan eser yok umursamaz yokmuşsunuz gibi davranıyor. nişan bozdugunu kımseye guvenmedıgını zor donemden geçtigini ve korkuları oldugunu belirtiyor ve zaman istiyor zamanla her şey düzelecek diyor ne gel ne git diyor tek dedigi zaman sizde tabi zamanla degerlendiriyorsunuz ıyı bırısı guven inşa etmeye çalışıyorsunuz ona karşı net ve şeffaf oluyorsunuz duygularınızı açıyorsunuz zor zamanında yanında oluyorsunuz sevıyorsunuz deger veriyorsunuz mutlu olması için elinizden geleni yapıyorsunuz ama o size karşı duygularını ifade etmiyor içine kapanık bir çok şeyini paylaşmıyor takıntılı birazda pessimist birisi kapalı kutu adeta ve sıcak soguk davranışta girince arada kalıp soruyorsunuz bi düşüncesi olup olmadıgını ama hep bi o sorulardan kaçıyor kapat konuyu söyle böyle işte sorunlarım var ondan böyle derken hiç açıklama yok ve o konuda zıtlaşınca konuşmayınca bi süre sonra numaranız siliniyor. bazı zaman engelleniyor ve bi süre sonra size mesaj atıyor 1 ay kadar sonra ve bu sefer net biri olarak geliyor size degerlisin yazmazdım sorunlarım oluyor elbet gelip geçici kalıcı degil senden önemlide degil hiç bir erkege degişmem degerlisin aklına güveniyorum derken buluşmayan kız buluşmaya bile okey veriyor sizle buluşuyor tüm gününü size ayırıyor her şey güzel geçiyor ve buluşma sonrası önüne bakmak ıstedıgını söylüyor çok güzel geçtigi için teşekkür edip yanınızdan hiç gitmek istemedigini söylüyor ve sevgili konusunda adım atıp hemen ertesi gün aşkımı felan kesip zamanla ufak tefek şeyleri bahane edip yüz yüze konuscaz dıyıp kendını gerı cekıyor ve bı sure sonra yıne sız sorunca neden yıne soguk davranıp umursamaz davranıyorsun dıyınce suclu sız oluyorsunuz ve bırsey oldugu yok kafanda kuruyorsun cevabını alıp kardesınıze bıtıcek durum yok konusuruz tabı bu huyuna kızıyorum uzulmesın bosa valla gıbısıne konusup 6 gun sonra bı anda sılıp veya engelleyıp gıder numaranızı ve 45 gundur yazmıyor bı sure sonra eskı erkek arkadasıyla muhattap oldugunu goruyorsunuz grup sohbetınde.

Durduk yere silip terk eden akrep burcu kız arkadaşım?