• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kocam eski sevgilisinin numarasını silmiyor ve durumlarına bakıyor, ne yapabilirim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor

sizce ne yapmalıyım?

Kocam eski sevgilisinin numarasını silmiyor ve durumlarına bakıyor, ne yapabilirim?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Eşinizin eski sevgilisinin numarasını silmemesi ve durumlarını takip etmesi, sizin için endişe verici bir durumdur. Bu davranışın, eşinizin eski sevgilisine hala ilgi duyduğunu veya onunla tekrar bir ilişkiye girmek istediğini düşündürebilir. Bu durumda, öncelikle eşinzle bu konuda konuşmanız gerekir. Ondan, eski sevgilisiyle neden iletişim halinde olduğunu ve durumlarını takip etmesinin nedenini açıklamasını isteyin. Eşiniz, eski sevgilisiyle sadece arkadaş olduğunu ve onunla hiçbir şey hissetmediğini söyleyebilir. Ancak, açıklamaları sizi tatmin etmezse, bu davranışının sizin için bir sorun olduğunu ona açıkça ifade etmelisiniz. Eşiniz, bu davranışının sizin için bir sorun olduğunu anladıysa, bu davranışını değiştirmek için çaba sarf etmelidir. Eski sevgilisinin numarasını silmeli ve onunla iletişimi kesmelidir. Eşiniz, bu davranışını değiştirmek için çaba sarf etmezse, bu sizin ilişkiniz için ciddi bir sorun olabilir. Bu durumda, evliliğinizi kurtarmak için profesyonel yardım almanız gerekebilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Ne kadar kötü bir durum ya senin için. Ben olsam ayrılmıştım çoktan öyle birinden. Madem numarasını saklıyor silmiyor kendi bilir beni unutsun birdaha ne görür ne de eder. Evli bir adamın böyle şeyler yapması benim hoşuma gitmiyor şahsen. Evlendikten sonra artık bütün kizlar ile olan yakınlığını tamamen kesmesini isterim ben.

1
    0 Yorumla
  • Oropaa
    Oropaa Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Aklında bir yerlerde takılı kalmış belli ki. Açıkça konuşmayı deneyebilirsin. Bu durumdan rahatsız olduğunu, evli olduğunuz için yaptığı hareketin evliliğinize zarar vereceğini sakin bir dille ifade edebilirsin bence ya da çift terapisi alabilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Mesela boşanma davası açabilirsin sence bu yaptığı ne kadar mantıklı ya da mantıklı veya mantıksız sen vu duruma katlanabilir misin rıza gösterebilir misin tabi ki hayır ki durum da öyle basit bir konu değil bu kararı vermekte senin elinde

0
    1 Yorumla
    • naughtybynature1
      naughtybynature1
      +1 yıl

Ah o kadar kolay olsa boşanmak.. ama kesnlkle boşanmalı bunu da es geçmemek lazım..

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

47

Cevap

43

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.

Çocuklar varsa çok normal yoksa canına okurum

0
    0 Yorumla
  • sevsenebeni
    sevsenebeni Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 94%
    +1 yıl

Eski sevgilisinin numarasını silmemesi bi kaç nedenlere bağlanabilir hâlâ ona karşı hisleri vardir, sen gidince onu değerlendirmek isteyebilir vs vs sonuçta hoş bi davranış değil bi kez daha uyar hâlâ silmiyorsa senin için bence birlikte olmanızın bi anlamı yok kendini küçük düşürme ayrıl.

1
    0 Yorumla
  • Zeeynnozyn
    Zeeynnozyn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Gerçekten çok kırıcı ve çok güvensizliğe düşüren bi durum. Benim içim asla rahat olmazdı, sürekli soru işaretleri olurdu. Eşin gönlünün rahatsız olmasına göz yummuş resmen. Doğru olmayan bi hareketi yapıp sürdürmesi hiç hoş değil. Aynısını kadın yapsa adını çıkartırlar. Al karşına açık ve net bi şekilde konuş. Baktın silmiyor devam ediyor gerekeni yaparsın

1
    0 Yorumla
  • Nahifbirböcüş
    Nahifbirböcüş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kızmak istemiyorum ama kızıyorum yaaa. Ne demek eski sevgilisi ile hala ilgileniyor! Ya kardeşim canım hemcinsim sorma ya ne yapabilirim diye sorma. Belli ki bu adam senden gitmiş. Belki hiç senin olmamış. Sana yanlış yapıyor. Taviz verme izin verme! Def et hayatından! Bunu ve bunun gibileri def et ki sana gerçekten değer verecek insanlara bir yer açılsın..

0
    0 Yorumla
  • NoShow
    NoShow Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bir kız arkadaşını erkek adı ile kaydet. Kim bu derse Eski sevgilim de. Onun yanında sürekli onun durumlarına bak. Rahatsız olduğunda ve tepki verdiğinde nasıl hissettiğini sor. Sonra bende böyle hissediyorum. Ya sürekli bunu bir birimize hissettirelim ya da birlikte buna bir son verelim diye konuşma yap. Devam ederse kendisini s*ktir et bir an önce.

0
    0 Yorumla
  • Cr7ronaldo7
    Cr7ronaldo7 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.

Takıntı yapmıs kendine, ondan iyisini bulmuş olduğundan emin olmak için ona bakarak sizinle karşılaştırıyor, onu takip ederek sürekli bunu pekiştirmek istiyor. Onun yapamadıklarını, onda begenmediklerini, sizin iyi olduğunuz konularla karşılaştırıyor, sizi tercih ettiği için kendini mutlu hissetmeye çalışıyor diye düşünüyorum. Whatsapp'ı silseniz duruma bakmasın deseniz, dışarıda onu tanıyan insanlara onun durumunu sorar emin olun.

0
    0 Yorumla
  • naughtybynature1
    naughtybynature1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Size acı bir gerçeği söylemek isterim. Bu konuyu dile getirdiğiniz halde bile Bu zihniyette bir eşiniz varsa boşanmanız en hayırlısı. Biliyorum boşanma kararı almak çok zor. Ama hayatınızın geri kalanını sürekli aldatılma şüphesi ile geçirmek emin olun daha zor. Bu sizi mahveder. Şu an eski sevgilisini takip eder 2 yıl sonra iş yerinde bir kişiye aşık olur onu takip eder ve bu sürekli uzar gider. İyi düşünün, gerekli kişilerle istişare edin ve boşanın. Daha yaşınız çok genç. Biliyorum bu kararı almak çok zor. Ama bence yol yakınken almanız daha iyi olacaktır…

0
    5 Yorumla
    • Kahvetelvesi8
      Kahvetelvesi8
      +1 yıl

Ben ve eski sevgilim birbirimizi sevmiyoruz. yine de takip ediyoruz, durumlara bakıyoruz. Ayrılalı da baya oldu. Bir anlamı yok. Sevse o kızla evlenirdi

Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

@Kahvetelvesi8 o kızla neden evlenmediğini bilmiyorsun? belki içine gömdü. bazı seyleri hazmedemeyeceğinüi anlayıp bırakmak zorunda kaldı... belkiler bitmez.

Yorumla
    • naughtybynature1
      naughtybynature1
      +1 yıl

@Kahvetelvesi8 bakın o kişi için sıfatınız ‘ eski sevgilim’. Hala iyelik ekiyle ona hitap ediyorsanız bunda sıkıntı vardır. İkinizin de zayıf anlar yaşadığınızda tekrar görüşme, bazı şeyler yaşama durumunuz her zaman mevcut. Evli bireylerin böyle bir durum yaşamaması için önlem alması şarttır. Bu cevabınız bana evli olmadığınızı düşündürttü.

Yorumla
    • Kahvetelvesi8
      Kahvetelvesi8
      +1 yıl

Evli değilim. Eski eşimden de iyelik ekiyle bahsediyorum. Başka ne diyebilirim ki. Böyle tanimlanir. eski eşim eski sevgilim. Eski. Eskiden öyleydi demek.. Sevmiyoruz acaba beter oluyor mu diye bakıyorum şahsen. Asla dönmem. Yazarsa hakaret ederim, yüzüne bakmam. Demem o ki illa eski sevgiliyi sevmiyordur adam. Ha şu var evlense uygun olmayacağı için numarasını silerim. Bu açık kapıyı tamamen kapatmak değil, yakışık almayacağı için. Çünkü kapı şu anda da tümüyle kapalı

Yorumla
    • naughtybynature1
      naughtybynature1
      +1 yıl

@Kahvetelvesi8 yakışık almamasının sebebi nedir?
      Eski eşinizle eski sevgiliniz arasında o kadar büyük bir fark var ki. Sevgililik resmiyet kazanmayan bir ilişkidir ve gelip geçicidir iyisiyle tatlısıyla. Ama eski eş demek hayatınızı sonsuza kadar beraber geçirmeyi seçtiğiniz kişiyle olmaması anlamına gelir. Onun için iyelik eki kullanabilirsiniz ama eski sevgiliniz geçmiştir hayatınıza onunla devam etmeyeceğinizi kabul etmişsinizdir. Bu demek oluyorki onunla ilgili herhangi bir aksiyonunuz olmaması lazım. Ne takip ne Instagram ne onun hakkında bir info..

Yorumla
  • FiqHShott
    FiqHShott Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Kafasına şapalağa yapıştır ve de ki "çabuk sil şunu görücem"

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Önce sakin bir şekilde konuş , baktın behane üretiyor genelde arkadaşız , hiç görüşmüyoruz falan olur. Seni inandırmak için. Eşyalarını topla çık git o evden sert bir şekilde tavrını koy, o kişiyi hayatından silene kadar beni merak edip arama de. Seni kaybedeceğini anlasın. Yoksa , diğer türlü bağırıp çağırıp bir yere varamazsın bunu yapıyorsa birde suçlu sen olursun telefonu kurcaladın diye.

0
    0 Yorumla
  • Giraybayhan1
    Giraybayhan1 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

yapman gereken şey belli ya karşına alıp ciddi ciddi artık bundan rahatsız olduğunu ve artık onun seni sevdiğini düşünmediğini söyle eğer buna rağmen hala yapmaya devam ederse zaten seni sevmiyordur

0
    0 Yorumla
  • Yokgibihersey
    Yokgibihersey Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.

Alırım o telefonu kafasında kırarım kovarım evden bide bir dava açarım görür günü ne üzücü bir durum sen evlisin napacan eski sevgilini unutamadiysan neden evledin

0
    0 Yorumla
  • pelinerdogn111
    pelinerdogn111 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 90%
    +1 yıl

Ben sevgilim olmayan insani bile çok fazla kızı takip ettiğini görünce direk soğuyorum engel atıyorum sen KOCANIN telinde eski sevgilisinin nosu olduğunu söylüyorsun ve hala KOCAN hmm

0
    0 Yorumla
  • Maşukaaa
    Maşukaaa Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Böyle Biri hâlâ eş olmayı hak ediyor mu sence.. geç kalmayın bazı şeyler için bu kadar haksızlık edilmesine izin verme.. dünyaya bir kere geliyoruz kimse böyle bile isteye üzemesin sizi

0
    0 Yorumla
  • Kardelen236
    Kardelen236 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Kocan eskisinin numarasını silmiyor, durumuna bakıyor ve sen rahat rahat KS'de soru sorabiliyorsun🙄ilginç...

1
    1 Yorumla
    • Kahvetelvesi8
      Kahvetelvesi8
      +1 yıl

Eski sevgilim de durumuma bakıyor. Evli. Beni seviyor mu hayır. Terkeden oydu. Ben de onu sevmiyorum. Meraktan bakıyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

cidden evlenene kadar eski sevgilisinin numarasını tutmak ne ya zaten sen bu zamana kadar müsade vermişsin ablam bırak da buluşsunlar daha bir şey bırakmadın ki

2
    0 Yorumla
  • rzahsynv
    rzahsynv Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 91%
    +1 yıl

Eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurarak duygularınızı paylaşmalı ve endişelerinizi dile getirmelisiniz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İnsan bazen ne söyleyeceğini hiç bilmiyor soruyu okuduktan sonra kaldım ben de, bunlar hiç olmaması gereken şeyler bu bi kenara, sen bu adama hâlâ kocam diyebiliyorsan adamın sadakatsizliğini değil kendini sorgula

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Haa kocam demiycem ne diycem dersen, evli olduğum s. i.. Ktiri b.. o.. ktan mal diyebilirsin onun yerine

Yorumla
  • Byeconomist4721
    Byeconomist4721 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Sende aynısını yap ;)) o zaman nasıl tutuşur ama sakat iş bu zamanda kadın olmak zor gerçi her dönemde zor demek daha doğru

0
    0 Yorumla
  • ag1979
    ag1979 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 84%
    +1 yıl

Hala unutamamış demekki seks konusunda çık derin unutulmayacak şeyler yaşamış aynısını sende bulamsmis

0
    0 Yorumla
  • Fulyaaaa2121
    Fulyaaaa2121 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Tlfnu başında kır napicaksin ben olsam parçalardım nasıl bu duruma sessiz kalabiliryorsun

1
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Bir kenarda dursun numarasi lazım olur hesabı.. çok zor bir durum

1
    1 Yorumla
    • 1sualimvar
      1sualimvar
      +1 yıl

Sende masajlara bakar misin. Asuman

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Seni sevmeyen bir adamla olmamayı tercih edebilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Yapacak bir şey yok. Senin ile ilişkiye girer iken de büyük ihtimal onu düşünüyor. onu hayal ederek seninle oluyor demekki.
    Sen halinden memnun olmaya bak.

0
    0 Yorumla
  • saglikci0732
    saglikci0732 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 82%
    +1 yıl

Hâlâ unutmamış, bu Seni değersizleştirir.. Sert tepki ver ve sağlam dur, mecbur kalsın..

0
    0 Yorumla
  • OruçReisGeldi
    OruçReisGeldi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 121 , eic 99%
    +1 yıl

Gelde bu adamı aldatma dimi şimdi takma kafana balım sen değerini bilen biri olur

0
    0 Yorumla
  • Eymonika
    Eymonika Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Akrabalık bağı veya arkadaşlık durumu varsa şüphe etmeni gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Criytical
    Criytical Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 48%
    +1 yıl

Kumalık hakkında bilgi edin ve nasıl iyi geçinirsin ona bak!

0
    0 Yorumla
  • remzi1905
    remzi1905 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

boşan ne yapacaksın ilk fırsatta aldatacakseni.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ya max Türk erkeği ne bekliyorsun ki?

kızlar.. bi Türk erkeği ile evlendiyseniz bilin ki size aşık değildir. Bizde erkekler sorunlu. Aşık olur ama hep bi “ama”sı vardır , ne hikmetse evlenmez. 😂

etrafımda hep bunu görüyorum.
    not: Ukraynalıdamatlaevlispor❤️

0
    2 Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

keinlikle bazı seyleri sindiremiyorlar ve güçsüz kadını alıyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kadınları güçsüz diye genellemeyelim derim ben.
      kadınları inandırıyorlar, çoğu çok kalitesiz yurdum erkeklerinin. aile evinde gerçek sevgiyi tatmıyor bu ülkedeki çoğu kadın ; kanmaya çok müsait bir çoğumuz bu tarz sevgi gösterilerine.
      kadına 'tüm eski sevgililerim bi yana sen bi yana' diyor, hatta kötülüyor eskileri. hemen sevgi gösterileri hemen incelikler. daha önce hiç böyle hissetmedimler falan.
      çok iyiler bu konuda çoğu zaman da..
      sonra gizli saklı ucuz hareketlere giriyor işte çoğu. soruyu okuyunca şaşıran olduğunu pek sanmıyorum, yorumlardaki yapay şaşkınlık ve tepki bana geçmedi. bu ülkenin erkeği ile evlenip gerçekten sevildiğini hisseden kaç kadın var allah aşkına? gerçekten severek evlenen erkek, zaman geçince duygusuz bir patates çuvalına dönmez, döndüyse zaman geçtiği için değil sizi aslında sevmediği için hanımlar..

bir de erkekler, kadınlara hep 'evde kalma' gibi kaba tabirleri yapıştırırlarken aslında kadınlardan çok onlar kafa yoruyor bu evlilik işine. doğru kişiyle tanıştığında değil de doğru yaşa (para kazandığı, tipi düzelttiği, eski sevgilileri ile her türlü saçmalığa doyduğu) geldiğinde pat diye evlenmeleri bu yüzden.

Yorumla
  • 1sualimvar
    1sualimvar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 40%
    +1 yıl

Dünde bir kadin eski nişanlısı hapisten çıkmış kacasindan habersiz gideyim diyordu ne tuhafsin dünya

0
    0 Yorumla
  • Merveniizzz
    Merveniizzz Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

E yuh gerçekten bosanma sebebi unutamamıssa niye evlisiniz

0
    0 Yorumla
  • pinhan___
    pinhan___ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kocan bariz yanlış yönde demek ki ışık görse gidecek ona.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

E daha neler artık ya evlenemeseymis kardeşim ne diye evlenmiş o zaman madem bakacak durumlarına

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkeklerin kalbi 5 10 26 odalı falandır.

Tek bir kişiyi sevmesi absürt olurdu.

1
    0 Yorumla
  • user293829w8
    user293829w8 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Eski sevgilisiyle mutluluklar dileyip başarabilirsin sen onu gördükçe öyle daha da çok kahrolsun aile büyüğüne danışma zaten hiç yok erkektir olabilir geçer mecer alttan al derler sinir krizi sebepi

0
    0 Yorumla
  • Emreys35
    Emreys35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

kocanla açıkça konuş. Rahatsiz olduğunu boşanmaya gideceğini soyle. Aldatma bu. Resmen merak ediyor exinj

0
    4 Yorumla
    • Kahvetelvesi8
      Kahvetelvesi8
      +1 yıl

Merak etmek sevmek demek değil. Ben de eski sevgilimi merak ediyorum numarasını silmedim. Ama sevmiyorum

Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

@Kahvetelvesi8 o zaman niye soruyorsun?

Yorumla
    • Kahvetelvesi8
      Kahvetelvesi8
      +1 yıl

@zürazhr soru sahibi ben miyim

Yorumla
    • Emreys35
      Emreys35
      +1 yıl

Evliyken exi merak edemezsin. Aldatmak

Yorumla
  • Sayim361
    Sayim361 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Sevmeyi bırakırsan ihmalin evliliğini yok eder bu kadar basit bıraktığın an bitiyor

0
    0 Yorumla
  • Lssah
    Lssah Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Olabilir. Belki arkadaş kalmıştır. Medeni düşünelim

0
    0 Yorumla
  • kedicij
    kedicij Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

tek cözüm ültimatom

senden daha önemli olmamali eski sevgili

0
    0 Yorumla
  • XAvatars
    XAvatars Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Demekki gorusuyorlar, sadece yatak iliskileri vardir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben de eski sevgilimin numarasını silmiyorum ve durumlarına bakıyorum. Onu zerre kadar sevmiyorum. Bir anlamı yok. Sadece merak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sende eski sevgilinin ya da kocanın seni kıskanabileceği birine bakabilirsin. Anlasın nasıl bir hismiş

0
    0 Yorumla
  • demircan89
    demircan89 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 68%
    +1 yıl

Eskiye silmiyosa niye senle evlen miş

0
    0 Yorumla
  • HaymatlosAşk
    HaymatlosAşk Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 61%
    +1 yıl

Valla ben de bakıyorum

0
    0 Yorumla
  • özgürkahraman
    özgürkahraman Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Konuşmanız faydalı olur

0
    0 Yorumla
  • Yadelina
    Yadelina Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Ayrılabilirsin pişman et

0
    0 Yorumla
  • Aybukedicik111
    Aybukedicik111 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Kabul etme ve boşanacağını söyle.

0
    0 Yorumla
  • Bahtsızzbedeviiiii
    Bahtsızzbedeviiiii Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Yanındaki ile yaşlanır aklındaki ile ölürsün

0
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Mutluluklar dileyebilirisin mesela

0
    0 Yorumla
  • Pisagors
    Pisagors Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Ya terk et ya kabullen

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Boşanma sebebi diyince sonra kızıyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • PİRDAŞEFENDİ
    PİRDAŞEFENDİ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Git konuş neden evlendi ozaman

0
    0 Yorumla
  • Şokagirenbimkasiyeri
    Şokagirenbimkasiyeri Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

boşanabilirsin

0
    0 Yorumla
  • onlyteenage
    onlyteenage Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Bu asla ve kat'a alttan alınacak bir durum değil!

0
    0 Yorumla
  • FeshiMüna
    FeshiMüna Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Ilk önce telefonu duvara çalmayı denedin mi?

0
    0 Yorumla
  • highanxiety
    highanxiety Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Tepki verme normal bunlar.

0
    0 Yorumla
  • karakartal251334
    karakartal251334 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenmeden önce bunu farketmedinmi

0
    0 Yorumla
  • soruyorumk
    soruyorumk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı.

Kavga cıkar ablam ya

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kocanı seçerken aklın nerdeydi acaba

0
    0 Yorumla
  • busegmss
    busegmss Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Sen silebilirsin?

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam eski sevgilisinin numarasını silmiyor ve durumlarına bakıyor, ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kocam eski sevgilisinin numarasını hala silmemiş sebebi ne olabilir? 5 cevap verildi
Eşim eski sevgilisinin numarasını silmemiş ve durumlarına bakıyor? 9 cevap verildi
Sevgilim eski sevgilisinin numarasını silmemiş ve attığı durumları izliyor, ne yapmalıyım? 11 cevap verildi
1 aylık evliyim eşim eski sevgilisini takip ediyor numarasını silmiyor? 19 cevap verildi
Eski sevgilimin sevgilisi var ama numaramı silmiyor? 5 cevap verildi
Kocam Sevgilisinin Numarasını neden silmiyor? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sen geceye bir şarkı bırak Bende sana bir şarkı bırakayım mı?
  • Kas yaparken günde 1 paket lor peyniri yemek mi daha mantıklı yoksa protein tozu mu?
  • Mesleğinizi üç emoji ile yazın desem?
  • Kadın ruhundan anlarmısınız?
  • Size nankörlük eden birine kin duymadan nasıl yaşayabiliyorsunuz?
  • Oyun oynamayı özlediniz mi?
  • Çekici biri olduğunu düşünüyor musun?
  • Tatile kiminle gidilmeli?
  • Sevgilin sözünü dinlemezse ayrılır mısın?
  • Sizce Türkiye son maçını oynamadan Dünya Kupası'ndan elenebilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨