AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkesin aradığı başka bir şey çünkü kimi para arıyor kimi güç kimi sevda kimi başka bir şey doğru kişi olduğunda herkesin aradığı ortak olur nasip diye bir şey var dua et kardeşim gönlüne göre versin rabbim
Teşekkür ederim Allah razı olsun siz evlisiniz sanırım
Bu kanıya nerden vardınız?
Bilmiyorum sadece öğrenmek istedim
Evli değilim da fazla merak iyi degildir
Evet haklısınız ama belki sizinle tanışmak istiyorum
Bende çok şey istiyorum da olmuyor maalesef
Hem belkilere yarını bırakmayacak kadar garanticiyim artık.
Değişmez yani ben burdan birisiyle tanışmanın bir şey değiştireceğini sanmıyorum
Allahtan umut kesilmez karakterli insan heryerde karakterlidir güvenilir insan her yerde güvenilirdir ben sizi tanımak istiyorum eğer memleket olarak kültür olarak birbirimize yakınsak sizde uygun görürseniz bütün samimiyetimle tanışmak istiyorum güvenmenin ilk adımı şans vermektir bunu unutmayın
Beni yanlış anlama kardeşim de yok yinede teşekkürler
Peki siz nasıl isterseniz
Sizi kırdıysam kusuruma bakmayın yani farklı şehirler farklı kültürleri ve sosyal medya guvenmiyorum
Estağfurullah ne kırması dediğim gibi önemli olan sosyal medya değil önemli olan insanlar, gerçekten insan olan zaten sosyal medyada da insandır güzel paylaşımlar yapar güzel konuşur ama güven vermeyen karaktersiz insanlar reelde de tanışsanız dahi bir gün karaktersiz olduğunu gösterebilir bu bir gerçek bizim gayemiz karakterli kalbimize göre insanları tercih etmek bu sanal da da olabilir reelde de
Kültür farklılığı bilmiyorum evet haklısınız ama belki de aynı coğrafyanın insanıyız
Bana niye bu kadar takıldın anlayamadım yani başka biriyle de tanışabilirsiniz
Eminim vardır kültür farki hangi şehirdesin
Hayır illede siz olacaksınız 😄
Ben sizin ilinizi sordum
Yozgatlıyım
Aynı sehirde değiliz
Tamam aynı şehirde olmayabiliriz ama belki aynı bölgedeyiz sonuçta Yozgatla Kayserinin veya Nevşehirin kültürü aynı
Hayır komşu şehir değil ben Karadeniz taraftayim
Sanırım kuzeyinizde bir şehire denk geliyor yani boşverin en azından aynı şehirde olmadığımızı ogrendiniz
Çorum Tokat Amasya bunlardan bir tanesi mi ☺️
Hayır değil 😂 bütün illeri sayamazsınız
Hayır sizin kalbinizi kazanmak için bütün illeri sayabilirim 😄
Bu işe yaramaz bence
Tamam ozaman çiçek göndereyim ben size en sevdiğiniz çiçeklerden 😊😊
Kardeşim şehrin adini bilmeyince adres bile yok bunu hayali olarak evet yapabilirsin
Zaten ben size diyorum ki çiçek göndereyim mi siz şehrinizi söylersiniz bende gönderirim işte ama kardeşim demeyin lazım olur 😄
Fikrim değişeceğini sanmıyorum
Biliyorum umarım bana kızmamışsındır maksadım ısrar falan değil amaç sohbet muhabbet işte Rabbim kalbine göre versin aklı başında olgun birine benziyosun mutlu ol hep ☺️☺️☺️
Kızmadım tabikide
Tamam ama nerelisin onu söyle bari hadi kırma beni 😊
Kastamonu
Ama pek de uzak değilmişiz hayırlısı olsun inşallah 😊
Bende biraz önce Kastamonu Bozkurt ilçesine bakıyodum şansa bak 😄😄
O ilçede değilim 😂neden baktınız
Instagram reelsde takılıyodum bi baktım güzel bir şehir orman falan Bozkurt ilçesiymiş sayfaya girdim bozkurt belediyesinin sayfasıymış çok beğendim bi baktım Kastamonunun ilçesiymiş 😄
Sonra senin memleketini sordum Kastamonuluymuşsun 😄 aşk tesadüfleri severmiş 😄
Tesadüf diye bir şey yoktur bence
Aşk da yok sizi kandirmislar
Tamam bişey soracam sana aşk nedir sana göre
Önce buldum sanıp sonra kaybettiğim
Aşk o değildir işte gerçek aşk da kaybetmek yoktur gerçekten seven birisi bırakmaz sevdiğinin hep yanında olur aşk da sevmektir bütün kalbinle seversin sevdiğine dokunmaya bakmaya dahi kıyamazsın evet aşk görünmez somut değildir ama hissedilir hissedersin bir ömür boyu inan bana ben bunu yaşadım hemde sonuna kadar
Sadece bir şey sormak istiyorum burada bı ton kız varken neden sadece benim yazıma bu kadar takıldınız
Kusura bakmayın dediğim gibi ben ısrar falan etmiyorum sadece konu konuyu sardı zaten bende o kadar uzağı istemiyorum sadece biraz konuşmaya ihtiyacım vardı Allah'a emanet olun
Sıkıntı yok sizde Allah a emanet olun
doğru zamanda doğru yerde aramıyor olabilirsin
Bilemeyeceğiz kardeşim zaman her şeyin ilacı
Öyle bir insan yok çünkü
Evet ama Allah'tan umut kesilmez