Birbirimizi sevmemize rağmen arkadaş kalmak isteyip böyle daha mutlu ve özgür olduğunu söyledi, ne yapmalıyım?

2 yıldır beraberdik ama son aylarda çokça kez ayrılıp geri barıştık buluştuk gözlerinden anlıyordum hala çok seviyor ve çok değer veriyor ama bu yolun daha iyi olduğunu bana alıştırmaya çalıştı bende istemedim geri barıştık her seferinde ama 1-2 hafta sürüyordu hepsi sonucunda yine başa dönüyorduk en son çok güzel bir haftaydı oh be diyordum eskisinden daha iyi olduk diye seviniyordum ama yine bir akşam kendini çok sıktığını çok denediğini benden gizli kaç kere ağladığını anlattı ve en sonunda tekrar ayrıldık zorlamakta istemiyorum tam tersi ben daha çok yıpranıcam ayrıl barış ayrıl barış ama neden böyle bir düşünceye girdi onu hiç anlayamadım benden önce en ufak bir ilişkisi de olmamıştı her şeyini benimle yaşadı ailesi baskıcı olduğu içinde kaç ay sürelerle buluşamadığımı ve benim hepsini anlayışla karşıladığımı hatırlıyorum geriye kalan emeklerim sevgimin boşa gitmesi ve hayal kırıklığı sadece

Birbirimizi sevmemize rağmen arkadaş kalmak isteyip böyle daha mutlu ve özgür olduğunu söyledi, ne yapmalıyım?