Ailem muhafazakâr ama benim evlenmek istediğim kız da açık giyiniyor. Sizce kızdan biraz daha kapalı olmasını istemeli miyim?

Evlenmek istediğim kız ara sıra göbeği açık giyiniyor, kolları ve omuzları açık olacak şekilde giyiniyor, saçları da açık zaten ve dar pantolon giyiyor.
Bu kızla evlenirsem ailem bana tepki gösterir mi? Veya kızdan biraz daha kapanmasını istemem yanlış mı olur? Sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Bu arada benim kendi fikrimi soracak olursanız ben biraz ortalama seklini düşünüyorum. Ben kollarını omuzlarını göbeğini göğsünü kapatacak türden kıyafetler giymesini istiyorum. Pantolon giyebilir ama çok dar olmamak şartıyla. Ve saçı açık olabilir kendi tercihi. Ben pantolon giymesine ve saçının açık olmasına müsamaha gösteriyorum, onun haricinde vücudunun açık olmasını istemiyorum.
Ailem muhafazakâr ama benim evlenmek istediğim kız da açık giyiniyor. Sizce kızdan biraz daha kapalı olmasını istemeli miyim?
Cevapla