Üstelik kız bir kez gördü sonra kızla karşılaştı 2 gün sonra kaldırdı. Herkese açık ona kapalı niçin. Kiza yazınca ki cinsel mesajlarda atmış Kiz sevgilin var bu ne cürret demiş bu da vardı demiş. Sevgiliyken sadece sexting yapmışlar yakınlaşma yok
Libido
Libido etkilese bile his olmasa gizlemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Guncellll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kızım göz göre göre aldatıo işte durduğun kabahat ben olsam ayrılırım,
Ama profilde bizim resmimiz var. Bide kız en son son buna bi daha bana cinsel mesaj görüntü video atma lütfen biz ayrıldık ben eskort değilim senin kafam karışık ne istediğini bilmiyorsun anladığım kadarıyla sevgilinden yeni ayrılmışsın ben yara bandı değilim bi başkasının yokluğunu hiç bir anlamda benimle doldurmaya çalışma falan demiş sonrada benle ilgili sorular sormuş ne zaman oldu diye falan 13 eylülde gönderdi kız mesajı bu cevap vermedi hala
Değişik
Sevmiyor
Şuanda ne yaptığının farkındamısın? Libidoyla ne alakası var? güzel kardeşim biri
Cinsel mesajlar atmış hep kız sevgilin var dedim kem küm etmiş vardı ama yok şu an, sana hissim olmasa yazar miyim demiş, kız gündüz bana yapıldığında canımı yakacak biseyi benim yüzümden başka birinin yaşamasinj istemiyorum Hayatında biri var mi ya da ara verdiğin fakat barışma ihtimalin olan sevdiğin biri var mı demiş bu da karmaşık durumlar içindeyim demiş
En son kız buna bana bir daha cinsel mesaj görüntü video atma biz ayrıldık ben eskort değilim kafan karışık ne istediğim belli değil anladığım kadarıyla sevgilinden yeni ayrılmışsın ben yara bandı değilim bi başkasının yokluğunu hiç bir anlamda benimle doldurmaya çalışma falan demiş sonrada benle ilgili şeyler sormuş ne zaman tanıştınız falan diye 1eylulde bu hala cevap vermedj
O insanla ilişkiniz var mı yokmu?
Biz sevgiliyiz ama fotomuzu o koza gizledi yine
Ya onun aklı halen onda ayrıl bence
Sadece libido dan yazmiyor mu sence. Çünkü kıza şeyinin videolarını atmış. Unutamadığım hayalini kurduğum şeyler var şu an seni düşünüyorum vücudunu her yerini, iyi kötü bi yer edindin asla pişman değilim hayali bile hoşuma gidiyor ki bazen hayal dahi ediyorum demiş kızda bilmiyorsun abartma demiş bu da bir çok yerini biliyorum demiş. Karsilastiklari gün arkaasindan ve aynadan ona baktigunu kalcasinjn buyudugunU kilo aldigini ic camasirkarinu ve renklerini söylemis
Sende bunu tolere mi ediyorsun? Seninle niye konuşmuyor böyle şeyler sevgilisi değilmisin?
Yanı ne bilim bunlar sexting yapmış daha önce.
Ya bisey duyabilirim sana reddetmezsen eğer sana fotoğrafımızı atabilir miyim. Bibyorunla o kıza mi bana mi yoksa. Cok ihtiyacım var
İkili oynuyor o kişi her kimse
Ama kıza önce kapalıydı haziranda koymuştu, sonra Ağustos açtı oba da, 1 eylülde kızla karşılaştı 3 eylülde kaldırdı fotoyu
Safmsn kızım kullandirtma kendini ayrıl o adamdan
Nedenin watsap profilinde biz variz
Ciddi düşünmese koyar mi
Onun dışında herkes goruyor
Ondan niye gizliyor ya da onun hala ne işi var vatsabinda rehberinde engellemesi gerekmez mi
Is 9telinde bike kayıtlı ınstada hikayeleri gizledi ama takiplesiyorlar. Fakat kızın fotoları begenmiyor
Safmsn sen
Semce benle ciddi düşünmese koyar mi ama. Sonuçta kıza ilk önce kapattı ağustosta açtı 1 eylülde kızı gördü tekrar kıza kapattı 3 eylülde. 4 eylülde de kıza mesaj atmis sonra cinselliğe dönmüş...
Kiz sevgilin var bu ne cürret nasıl böyle bisey yazarsın zaten onu da anlamış değilim biz mayısta ayrıldık sen haziranda sevgili yaptın ne ara bu kadar aşık oldun da pp yaptın tabi geçmişiniz varsa bilemem demiş hesap sormuş bi nevi bu da en son düşün iste ne kadar sağlıklı yazmış.
Kiz sabahına da bana yapıldığında canımı yakacak biseyi benim yüzümden başka birinin yaşamasinj istemiyorum Hayatında biri var mi ya da ara verdiğin fakat barışma ihtimalin olan sevdiğin biri var mı demiş bu da karmaşık durumlar içindeyim demis
O kızın sizin hayatınıza dahil olması saçma onu heryerden engelleyip numarasını silip birdaha onun konusu açılmamalı.
Kiz ayağını kırdı bu sordu ilgilendi şöyle şöyle yap ben yanında olsam yapardım ovalardım dedim. Kiz en son bir daha bana cinsel mesaj görüntü video atma lütfen biz ayrıldık ben eskort değilim bizim ayrılma sebeplerimizden biri de buydu. Kafan karışık ne istediğini bilmiyorsun anladığım kadarıyla sevgilinden yeni ayrılmışsın ben yara bandı değilim bi başkasının yokluğunu hiç bir anlamda benimle doldurmaya çalışma falan demiş sonrada benle ilgili sorular sormuş ne zaman oldu diye ayinb13unde bu daha cevap vermesi ama fotomuz hala kıza kapali
Sence sadece Libido my
Kızla dükkanda karşılaşmışlar merhabalaymışlar ama kız arkasını dönmüş bu da 3 gece sonra gece koza mesaj atmis yüzüme bakmadın arkanı döndün resmen aynadan bide arkandan sana baktım biraz kilo almışsın kalcan büyümüş güzel olmuş, süt. yenin ten rengiydi koltuk altından gördüm, iç camasirin beyaz deseniydi falan demiş kiza
Yazma artık safsn anlamıyorsun cevap vermeyeceğim
Lütfen ganem son bir cevap ver lütfen bi daha rahatsız etmem nolur