Pp fotoğrafını kaldırmanı isteyen sevgili kısıtlıyor mudur, yoksa seni koruyor mudur?

Bence kişiye göre değişir. ben sevgilimin pp resmini kaldırmasını istemem çünkü olduğu gibi severim onu kısıtlamazdım ama başkası için konuşacaksam Eğer sevgilin kıskançlık nedeniyle bu isteği dile getiriyorsa, bu bir kısıtlayıcı davranıştır. Sevgilin, seni başkalarından kıskandığı için, başkalarının seni görmesini engellemek istiyor olabilir. Bu, senin özgürlüğünü kısıtlamak ve sana güvenmediğini göstermek anlamına gelebilir. sevgilin başka bir nedenle bu isteği dile getiriyorsa, bu bir koruyucu davranış olabilir. Örneğin, sevgilin, senin güvenliğinden endişe ediyor olabilir. Pp fotoğrafında, sana ait kişisel bilgiler veya konum bilgilerinin yer alması durumunda, sevgilin bu bilgilerin başkalarının eline geçmesini önlemek isteyebilir. Bu durumda, sevgilinin isteği senin için iyi olabilir. Sevgilinin neden pp fotoğrafını kaldırmanı istediğini öğrenmenin en iyi yolu, onunla konuşmaktır. Sevgilinin endişelerini ve neden bu isteği dile getirdiğini anlaman önemlidir. Sevgilinin kıskançlık nedeniyle bu isteği dile getirdiğini düşünüyorsan, onunla bu konuyu konuşmak ve onu bu davranışından vazgeçirmeye çalışmak önemlidir.
Bence kıskanıyordur. Ama buraya kadar karışmak bile bence hoş bir durum değil diye düşünüyorum. Yani ne olacak profile kendimi koysam falan bunda ne gibi bir sorun olabilir bence gayet normal bir durum olduğunu düşünüyorum ben. Sonuçta hepimiz koskoca insanlarız buna karşımızdaki insan değilde biz karar vermeliyiz diye düşünüyorum ben sevmem böyle şeyleri.
Cevap
27Cevap
Pp koydurmuyorsan o zaman sosyal medyada kullandırmayacaksın. Birini yapıp öbürünü yapmamak bana biraz tezat geliyor.
Sevgilin olmayan kişi senden bunu istiyorsa ne düşünmeliyiz acaba biri onu da cevaplasın :D
paylaşmayı sevmiyordur herhalde.
Koruyordur, kıskanıyordur. Amacı seni kısıtlamak değildir. Yabancı insanların seni sanal ortamda görmesine kızıyordur. O kızgınlık ve kıskançlık ile söylenen her söz kısıtlanma olarak algılanır. Özellikle kadınlar arasında bu algı çok yaygınken erkek playboy gibi bir erkek arkadaşa sahip olan kızlar da aynı kıskançlığı ya da tırnak içinde belirteyim """kısıtlamayı""" bir gün erkek arkadaşına yapar
Sonuç olarak dün başka sevgilide kınadığı durumla bugün kendisi sınanır.
Pp kelimesine bile yükselen KS 😂😂
Bu foto değilde daha önce kullandığım ppyi kaldırmamı isteyen kızlar olmuştu, fazla müstehcen bulmuşlar.
Sapık sistem işte
Senin sıklıkla cinsellik, aşk ve ilişkiler sorusu sorduğun için böyle çıkmış olabilir
Hayır alakası yok.
Sistemin yanlışlığı ayırt etmesi lazım.
Sistem fesat, fts 😄
Gereksiz bı istek bence
Kız sen nerelerdesin göremedim seni kaç gündür merak ettirme kendini
Artık buralar zevk vermiyor bana 😀
Sen nasılsın
Ben iyiyim şükür iş güç koşturmaca
Korumak ne ya? Cumhurbaşkanı miyim ben?
Düpedüz kısıtlamak işte.
@lotus-patra buna tepki vermedi 😂
Aslında modum düşük o yüzden..
Soru sormak bile istemiyorum kaç gündür.
KS ye vurayım bu akşam kendimi dedim.
Yaparız yine ya.
Sadece biraz zaman...
Arkadaşım vefat etti canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Gün içinde sohbet ettiğim arkadaşlarim olmasa kafayı yerdim sanırım.
Başın sağolsun 🙏
Ben de iş vs. sandım. Benimki onlarla alâkali olduğu için oraya bağladım sanırım. O yüzden öyle dedim ama bu durumda goygoy yapmak insana kendini suçlu hissettirir. Depremde hiç kimseyi tanımadığım halde bana bile suçluluk hissi geliyordu. Kusura bakma. Haklısın. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin 🙏🙏🙏
Amin teşekkür ederim 🙏
Suçluluk değil de...
Ne bileyim üzülüyor insan işte.
Bugün varsın yarın yok.
Çocukları küçüktü bir de...
Düşünmekten kendini alamıyor insan.
İnsan oğlu ölüme bile çabuk alışıyor alışacağız biz de.
Dediğim gibi sadece biraz zaman...
Teşekkürler Perla 🌸
🌸
Bence kısıtlamadır. Hem karşısında ki bilmiyor mu ne koyup koymayacağını.
Bence de kısıtlamadır.
Baksana hep aynı fikirdeyiz seninle bence bu bir işaret 😂
Hım hım 😀
Tamam ben hep işaret bırakayım sen beni takip et.
Sonra buluşalım bir nokta da.
Sonra samanlık...
Pp mi kaldırmak isteyen kız tehlikeli kızdır. Gitsin başkasının pp sini kaldırsın :)
Ne tarafından anlayacağımı bilemedim 😂
@Bidolutatlılık Düşündürücü olmuş :))
hdgjdgfajs
Bir erkek kaldır diyorsa vardır bi bildiği 🤨
Bence kısıtlıyordur
İyi açık saçık koyun herkes baksın doya doya ne günlere kaldık ya
Diğer durumlardaki davranışlarına göre değişir. Her alanda böyleyse kısıtlıyordur ama sadece profil fotoğrafı konusundaysa ve geçerli sebebi varsa haklıdır koruyordur. Kişiye bakmak lazım yani
Beni neyden koruyor ya? Öyle bir koruma olamaz, kisitliyordur.
Korumadığı kesin de. Böyle bi koruma yöntemi yok çünkü
valla ne istediği belli değil bence
Kesinlikle kısıtlama bu
Beni kısıtlamış olur.
İkisi de değil. Kıskanıyordur sadece bu
Kiskaniyordur 😄
Hem birde koruyordur tabiki
Kısıtlıyordur ama beni kısıtlayamaz
En İyi Cevap