Düşünsene sevgilin var ve kafeye oturmuşsun sabahtan beridir birileriyle olan kavgasını telefondakine anlatıyor. Adama acıdım resmen. Yazık ben olsam kalkıp gitmiştim çoktan 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Düşünsene sevgilin var ve kafeye oturmuşsun sabahtan beridir birileriyle olan kavgasını telefondakine anlatıyor. Adama acıdım resmen. Yazık ben olsam kalkıp gitmiştim çoktan 😂
Benim hiç hoşuma gitmez bu durum ya. Sonuçta onu özlemiş yanıma çağırmışım onun gidip saatlerce telefonda konuşmasını çekemem ben. Yani benimle ilgilenmesini isterdim ben ya. Sürekli telefonu ile vakit geçirecekse eğer benimle buluşmasına falan gerek yok diye düşünüyorum ben. Gitsin telefonu ile vakit geçirsin. O son buluşmamız olur artık onunla.
Benim sevgilim olan biri öyle bir şey yapamayacağını bilir. Hadi diyelim ki yaptı elinden telefonu alırım kapatırım. Uyarımı da yapar, hadi şimdi yemek yiyelim derim. Flört olsa uğraşamam kalkar giderim.
Cevap
12Cevap
Masadan kalkar giderim...
Nedenini sorardım.. ama zaten sevgilim olduğu için de sorun etmezdim.. çünkü her hali ile severdim sevgilimi.. :D :D :D
Telefonun markası samsungsa eğer alır şarjını düşürürdüm. Eğer iphonesa zaten 2 dk sonra şarjı biterdi jfjfjjf
Yani uzun zamandır berabersek ve çok sık görüşüyorsak olabilir normal ama daha yeniyse ilişki ya da çok nadir görüşe biliyorsak kalkar giderim birdahada buluşmak istemem
İşle ilgili ise yapacak bir şey yok. Ekmek parası.. Sair konuda çekmem valla. Uyarırım. Olmazsa basar giderim
Telefonu elinden alır.. konuştuğu adama bize bir müsade et.. bu adamı sana gece yollayacağım der kapatırdim..
Kalkalım derdim ya direk. Ya da işini gücünü hallet öyle görüşelim derdim. Bu saygısızlık oluyor. Çok mühim bir mesele yoksa.
Basarım tekmeyi. Madem tek başıma kahve içecektim niye buluştuk
Valla yazık, ben de olsam bana müsaade der giderim 😂
Önemli ise sabreder ve saygı duyarım. Ama önemsiz ve boş konuşma ise sevilmediğimi düşünürüm.
Arka masaya geçer, oradakilerle muhabbet etmeye başlarım. Telefonu kapatınca katılsın bize.
Ortamı terk ederim "Telefonunla mutluluklar." deyip.
Saygısızlık asla tahammül edemeyeceğim bir durum.. Kalkar giderim ne hali varsa görebilir.
Alırım telefonu elinden kapatırım benle mi konuşçan yoksa konuşmaya devam et derim
kalkar giderim ne b^k varda buluştuk o zaman derim kısaca
Hesabı ödeyip giderim 😛
Mutlaka bir tepki gösterirdim.
İntikamım ızdırap olur..
İntikam mı yok artık
Ona keyifli sohbetler diler masadan kalkarım 😂
Fazla temas ederim
Konuşamaz buna izin vermem
kalkar giderim
Normal karsilarim sevgilim ne isterse yapabilir
Evde kalınca ben shdhshs
Normal ben itaatkar biriyim