Güncellemeler
+1 yıl
Ailesi meraklı baya beni anlatan abla baya abartarak anlatmış o yüzden merak etmisler ama insanın tuhafına gidiyo hiç sevgilim olmadı bi yerden baslıyım yakısıklı da bisey dedim sonu nereye gidicek bakalım😂
Cocukla mesajda bile konusmadık halası aramızı yapmaya calisiyo da bu gun annesi babannesi bide o cocuk gelmis siz nasıl degerlendirirsiniz bu durumu ben tuhaf karsiladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ahahhah ciddimi ya bu , o cocuk hala hastaneye falanda hep annesiyle gidiyordur
He yok bunlar meraklı ailecek meraklı bence 2 gün önce kız kardesi gelmisti bide halası beni ballandıra ballandıra anlatmıs
Cocukla foto cekilseydiniz cocuk gösterseydi daha iyi olurmuş , baya utanmışsındır
Utandım ve kendimi tuhaf hissettim dusunsene hic konusmadigin cocugun ailesi gelip goruyo seni senin cocukla anlasıp anlasmayacagın belli degil ya bu cocuk büyük bir hata yaptı ailesi konusacagı kızı o yuzden görmek istedi bu ihtimal de geliyo aklıma
İlk buluşmada, iki kişinin arasını yapan arkadaş/lar, belki gelebilir. Çünkü ortamı yapar/lar, ama böyle ailece cümbür cemaat gelmekte şu zamanda tuhaf.
Aynen eskiden gelini hamama goturup yikarmis kaynanasi damattan önce bakarmıs gelin adayına onun bi farklı versiyonu niyetleri baya ciddi anlasılan😬
Hani bide sey demisler arayı ayarlamaya calisan ablaya laf arasında söyledi bana boyle islere karısmasan olmuyomu falan demisler o ablada yabancıları degil cocugun halası oluyo simdi aklıma geldi
Bunlar heralde Nişan öncesi sizi baş başa bırakmazlar. İyi gelin adayı mısın felan çünkü erkekler böyle şeylerden anlamazlar.
Kendileri bilir daha simdiden boyle kontrolcu aile sevmem zaten ben
derhal birakip giderim
Yok artik wbxjdbdn
Zaten cocugun tipini halası bile begenmedi tras olmadan gelmis seni kim begensin demis😂
Yok daha neler 🙄🙄
Vallahi ortada bisey yok kız görmeye geliyolar calıstıgım yer evim degil sorun yok ama tuhaf yani
Ana kuzusu annem uzaklaş hatta kaç
Degildir ya
Ckk komik
O ne aq
Dogrusu ilk gencler birbirini gormesi gerekmezmiydi😂
Şaşırdım zaten gelmişken isteselermis bari
😂
Ne cins insanlar var ya daha başındasın bırak bi an once
Bence o kadar da kotu degil ya biraz tanımak istiyorum
Bence büyük ofsayt yarın öbur gün bi sorun olsa annesini tutar
Aynen vazgectim tanısmiyım
Yanı gerçekten çok fazla absürt
Erkek mi bitti
Konustugum erkeklerin cogu bel altı muhabbetlere giriyodu daha once hic sevgilim olmadıginı soyledigim halde benden farklı beklentideydiler
Bu günümüzde ki ilişki biçimi zaten cinsellik yoksa sevgili yok maalesef
Hayır ya bunu kabul etmiyorum ilk defa bulusacagın birine bel altı muhabbet etmek annesiyle kız gormeye gelenden daha itici bunu normallestirmeyin
Karsılıklı sevgi ve güven varsa ve uzun suredir tanısıyosan cinsellik yasa okey ama ilk bulusmada cinsellik yapanlarla dolu siteler?
Ben normallestirmiyorum zaten de bu artik olan
Ben sevmiyorum boyle ya igrenc geliyo hoslandigim ve bu muhabbeti acan herkes bi anda -0 a dusuyo