Snapchatten bir kızla tanıştım ve aşık oldum?

Snapchatten bir kızla tanıştım öyle konuşmaya başladık. Gayet tatlı bir kız. Konuşmalarımız zamanla flörtleşmeye dönüştü ve haliyle ondan hoşlanmaya başladım ama öyle böyle değil çok pis aşık oldum. Ona ondan hoşlandığımı söyledim ve bir ilişkiye başlamak istediğimi belirttim. O da benden hoşlandığını ancak net bir karar verebilmesi için yüz yüze buluşmamız gerektiğini söyledi ve 26 Ağustos günü buluştuk. Gayet güzel bir zaman geçirdik. Ama sonrasında onunla konuştuğumda hala karar vermediğini söyledi ve Eylül ayında hayatını etkileyebilecek bir olay yaşanacağını söyledi bundan dolayı kararını 1 Ekimdeki bululmamıza erteledi. O da öyle diyince benim aklıma şu geldi, benden daha fazla hoşlandığı bir erkekle konuşuyor ve ondan belli bir pas bekliyor ve o erkek pas vermediği takdirde benimle olmayı kabul edecek ama eğer o pas verirse benle arkadaş kalacak ve onunla beraber olacak gibisinden bir şey geldi aklıma ve iki haftadır aralıksız bunu düşünüyorum. Benim dediğim bir olay ya da aklınıza gelen başka bir şeyler var mı, ne yapmam lazım?

Snapchatten bir kızla tanıştım ve aşık oldum?