Sen şort giymiyosun o yuzden evliligi unut
Geri kafalisin kim seni napsin tanimak için eglenmek şart
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer gerçekten erkeğine sadık (herkes için geçerli), eşini asla aldatmayan, hiçbir sorun yokken adamı boşayıp zorla nafakasını-servetini sömürmeye çalışmayan, arkamdan iş çevirmeyen, başka erkeklerle kıskandırmaya çalışmayan kadınların sayısı fazla olsaydı emin ol birçok erkek evliliği kabul ederdi. En azından benim için bunlar geçerli.
Muhtemelen bu yorumuma kızan, hakaret eden kadınlar olacaktır maalesef, ancak söylediklerimin %100 arkasındayım. Yukarıdaki yorumda yazdığım kriterler erkekler için de geçerli olabilir.
yooo bende senin yorumunun arkasindayim käsär olup kendini birine kakalatirsan hayati yasarsin beklemekle bi 💩 olmuyo.
Evlilik bir mucize değil evlilik tamamen bir şans olduğunu düşünüyorum çünkü hayatını aldığın insan tüm yaşamını sirayet ediyor ve de tüm sosyal hayatını baştan sona kadar etkiliyor dolayısıyla evlilik iyi olması iyi gitmesi bir mucizedir karşına çıkan insanın doğru insan olması bir şanstır ve de uzun verimli bir evliliği düşünmek yine aynı şekilde bu da bir aynı bir durumdur diye düşünüyorum kesinlikle
Evlilik teklifin yukardaki gibi olmaz zorunda değil bu arada kendini şartlandırma. Evlilik kalplere düşmüş bir armağandır sözdür. Evlenecek erkek bulunur elbet. Sorun evlenmek değil aslında onu devam ettirebilmek sadık kalabilmek ve hayatını tek bir kişiye adayabilmektir.
Evlilik bir kaderdir evlenmek isteyen erkek ise karşısındakine ne kadar değer verdiğini göstermis olur. Evlilik her ne kadar kader olsa da tabiiki tercih sonucu ortaya çıkan bir olaydır. Allah herkese hayırlı evlilikler nasip etsin
Cevap
27Cevap
Kadın zengin erkek avcısı olmuş. Erkek dürüst kadın peşinde. Yani kendini parası için değilde kendisi olduğu için seven kadını bulmaya çalışıyor. Zor bu işler. Benim içinde çok zor.
Bu devirde kimse sorumluluk almak istemiyor çünkü modern kültür erkeğe çok şey dayatıyor ve kadın sıkıldım diyip boşanıp nafakanın üstüne oturma derdinde
Bence insanlar evliliği gözünde çok büyütüyor ama olursa da güzel olur yani anlaşacak değer verecek bir insan olduktan sonra fakat koyduğun ışıkları anlayamadım
Evlilik neden mucize olsun çok saçma çocuk evliliklerinin bile çok olduğu bir dönemde hala var ki ki kanunlar hala caydırıcı değil nesi mucize
Kimisi için deva, kurtuluş, rahatlama, eğlence kimisi için nefret, içe kapanma, hayatı yaşayamama, yaşamaktan veya aşktan zevk almama, yasaklar
17 yıl evli kalmak ve sonunda boşanmak pek bir mucizevi yani yok eğer iyi bir arkadaş olup birlikte eglenemeyecekseniz evlenmeyin daha iyi
Seçeneklerden hiçbiri sende birgün evleneceksin.
Sevginin evlenmek ile ne ilgisi var? , herkes seviyor diye meşale yakmaz
Nasıl nadir oluyor ya bir sürü evli erkek varken acaba hshs
Yavrum ben gelip seni alayım hemde zor zorla alacam adres ver nfnnfn
Benim için evlilik mucize idi ancak başkaları için bilemem
Mucize değil tabii doğru kişiyi bulduktan sonra
Evlilik değil ama doğru insanı bulmak mucizedir
Evlenecek erkek merkek kalmadı hadi uyuyun saat geç oldu
Evlilik önceleri çok güzeldi sonrasi benim için zulüm oldu tek dayanak evlilikte çocuk bence
Evlenmek isteyen erkekler eskiden nadirdi şimdi erkekler istiyor kizlar istemiyor 😂
He ya çok büyük bir mucize evlenen pişman evlenmeyen pişman
Evlilik birlikte yaşamanın en nadide örneğidir.
Seçtiğin şıklar çok saçma
😀
kadın içinde geçerli
evlilik bence tamamen kader ve kısmettir
Ne alakası var herkes evlenebilir
Evlilik teklifi hiç bana göre değil.
Aynen o yüzden herkes evli. Bu nasil bi soru ya jdmdmmdmfmfmf
Ben varım ya. Yemin ediyorum ciddiyim.
Şans biraz
Nasip nasip
sortla ne alakası var mq
Hayır nadir değil.