kıskançlıktan çıldırmak üzereyim... Çok yakışıklı sevgilim, kızlar düşmez şimdi yakasından :((
Ne tavsiye edersiniz?
Ne tavsiye edersiniz?
yapman gereken degil de yapmaman gerekeni aktarayim;
seni aldatacaksa orada degil de baska bir yerde de aldatabilir. Senin bunu onleme amacli surekli arayip rahatsiz etmen bunu belki gecici sureyle onler ama uzun vadede sorunsal olusturur. Kıskanmak hakkın ama bu taciz boyutuna gecmemeli
konusmalarinda ona guvendigini boyle birsey yapmayacagini bildigini ve inandigini soyle. zaten yaparsa hissedecegini emin bir dille uzerinde cok fazla durmadan soyle, boylelikle yapmasi durumunda vicdan azabi ile karsi karsiya birak. Yapacaksa da bunlari duyduktan sonra vicdani el vermez
Onemli olan sikbogaz etmezken onun yaninda oldugunu hissettirmen.
kıskançlık yapacak birşey yok ki dostum abartmayın allah aşkına ya
Benim de erkek arkadaşım dün tatile gitti arkadaşlarıyla aynı şekilde bende kıskanıyorum düşünüyorum ama ona belli etmiyorum 8 aydın beraberiz bana karşı hatası olmadı 1 haftada yapıcağını zannetmiyorum eğer yaparsada kendi kararı sende böyle düşün çok fazla sık Boğaz etme seviyorsa yapmaz..
Aradımı sizi hiç peki beni hiç aramıyorda
kızları geçtim sen erkek arkadaşından emin misin? erkekler böyle fırsatları hiç kaçırmazlar...
Cevap
13Cevap
dalga mı gecıyosun ... buna izin mi verdin... :D eskort kız tutup gitti desen daha iyiydi... sımdı beynının yarısı nasıl kız ayarlarım kalan yarısı da nara011 e nasıl bir yalan uydurmalıyım falan dıyordur.. :D
gitmesine engel olmam gerek desen biçare ama giden gitmiş kendini sakinleştirmeye bak.. düşünmemeye çalış çık biraz sende dışarı gez ama ona bu düşünceni yansıtma bence..
Hiç kimse sevgilisine çok çirkin demez ki zaten :) Sevgilinizde bitiyor her şey ipin ucu onda sonuçta
Ben Sevgilisine çİrkin Diyen Birisini Görmedim Ama İllaki Kızlara Bakar,Mayolu,Bikini Filan Diye Değil Aksine Denizde Hiçbir Kıza Bakmaz,Ama Cafe,Kulup Gibi Yerlerde Baktıgı Veya Bakıştıgı Kızlar Olur...
boş er eninde sonun da sana döner ne yaşadıgını sorma
hem bunu yapmayan erkekmi kaldı
ama eger ordakilerl seni kafasında karşılaştırısa ozaman sorun başlar
erkek arkadsla tatile niye giderler anlamıyorum ... kontrollerini sıklastır bnce... sevgilinin aklında yoksa bile yanındaki arkadasları sokmasın aklına..
abartılıcak bır durum yok ama kızlara bakarmı bakmazmı bunun garantısı yok
Erkeklerle gitmişse tamam zaten en az 1-2 hatuna yazarlar :)
valla turist yakışıklı tipsiz bakmıyo Türk olsunda üff şimdi neler yapıyodur ofofof
yakışıklı sevgili de bi dert ha :D
kızlarda onu bekliyordu zaten.
sende bi kız arkadaşınla git cokmu zor fakir
saçmalama kendıne gel
Kesin 2-3 hatunla döner :(
Ben olsam pesine bırakmaz bnde yanında giderdim :D
aynen :D
ruslara gider kesin. geldiğinde kontrol et.
nihihi bi kaç vukuat olur demedi deme :D
vah vah dag gibi sevdgn gitti elden :)
Yav bi git işine gücüne ...
cosacak oralarda desene :D
kesin orda birini bulur
Erkek arkadaslarımı sarkacak ona
herşey onda başlar onda biter
bir şeycikler olmaz.
kıskan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar