Karısı evden kovmuş. Senin orada kalacak yer var diyor. Sen üstte ben altta yatarım diyor.
2 ay
Arkadaş karısını aldatmış benden kalacak yer istiyor. Versem mi?

Karısı evden kovmuş. Senin orada kalacak yer var diyor. Sen üstte ben altta yatarım diyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dikkat et reis double yapmasın.
Ver kanka bizzat taktir ettigimi de ilet kendisine 🙂 biz birtane bulamazken adam evleniyor ve eşini aldatıyor tebrik ediyorum bu üstün zamparalıgını
Vermedim kanki olmaz dedim.
Uyarmıştım zamanında çunku
Senin gibi arkadaş olur mu ayıp etmişsin kadınlar olsa eşini aldatıp hamile kalan kadın arkadaşına açardı evini. Sen niye erkek dayanışması yapmıyorsun
Bana ters biraz boyle seyler. Acımam. Karakterim böyle. Kira mira verim dedi. Lan dedim s2erim kirani senin soz konusu kira degil. Kadin hamile birde ikinciye. Sence bu dogru mu? Hos mu? Bence degil
Hoş değil ama senin yaptığın da dostluk değil adam gidip öbür kariyida hamile birakirsa ne olacak eve alıp sahip cikmsaiydin
Senin gibi tipler arkadaşının karısına göz koyuyor genelde.
Verme. O artık hem Allah katında hem de kadınların gözünde büyük bir günahkâr. Kutsal su fışkırtıp zemzem içsin acil.
ne bilelim arkadaş senin arkadaş samimiysen ver
Adam karısını aldatmış derdi sana kalmış dayan dayanabilirsen Ali cabbar 🤣🤣
Verme ne hali varda görsün
Aslinda bi Kadin yüzüne herkesten nefrete büründüğü m oldu ama Bazı Kadınlarda dünyalri verseler yine degismem
Hayır tabiki kalsn sokakta adı pislk
verme
😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣