1 Adam çok yakısıklı sesi karizma boylu poslu ve kız çevreside biraz fazla ve birazda kız düşkünü olan bir tip 2 Adam herşeyi ortalama boy tip ve ses tonu vs diğer adamdan ayıran özellikleri otorite sahibi saygılı ve kendine odaklanmiş cevresi olmayan birini seçseniz bu hangisi olurdu (bu arada bunun amacı anket belirttiğim hiçbiri ben değilim)
1 Adam
2 Adam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Bütün kızlar 2 adamı seçmis ama gerçekde böyle olmuyor
Herkes birinciyi seçiyor demişsin de birinci göze hoş gözüküyor fakat karakteri beni ilgilendirdiği için dış görüşünün benim için bir önemi kalmıyor. Ve ikinci şahısa gelirsek.. ben öyle birine şans verdim ve daha çok tepeme bindi bu bana bakıyorsa daha nicesi bakar buna katlanmak zorunda değilim diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yalan söylüyorlar bu arada, birinci seçenek onların gözbebeği :d
Yalan söylüyorlarmi bilemem ama ikinci adam gerçek hayatda dikkat çekmez o yüzden arka planda kalir
Toplumun ortalama dizi karakterine değil, gerçek adamlara ihtiyacı var.
Toplum isteği ihtiyaç ile karıştırıyor maslesef
İsteklerin ardından giden toplumun asli ihtiyacı daha da artar. Ama beyin lopları belden aşağıda olanlar farkında değil maalesef.
ikincisi daha iyi, birinci güven vermez bana.
İkincisi tabiki birincisi güven vermez
Herkes birinciyi seçiyor demişsin de birinci göze hoş gözüküyor fakat karakteri beni ilgilendirdiği için dış görüşünün benim için bir önemi kalmıyor. Ve ikinci şahısa gelirsek.. ben öyle birine şans verdim ve daha çok tepeme bindi bu bana bakıyorsa daha nicesi bakar buna katlanmak zorunda değilim diye.
İkincisi
İkinci kesinlikle.
Tercihim 2 olurdu
2. Adam ama 1. Alir
Evet katılıyorum insanlar dışını begenmedigi birinin nasıl biri olduğunu beğenmez
Düzeltiyorum merak etmez
Tiplede pek alakasi yok dili olan eglenceli ve pc erkekler her zaman kazanir
Yaşın kaç senin doğrumu yani
22 benim
Oyun bagımlısı bir erkekden olmaz o konuda seni uyariyim bir zamanlar bende bagimliydım ondan biliyorum
Oyun bagimlisi degildi ya
Kadin bagimlisi
PC derken bilgisayar oyunu anlafım kadın bağımlısı olan biri aldatır kadınına sadık desen daha doğru olurdu
Pïc erkek demek istedim
Ha anladım toplumun %70 öyle zaten bulabilirsin kolaylıkla