Kaynanam beni degil kocami ariyor hal hatir sormak icin, dun aksam aradi kocam acmadi Bugun sabah aramis ben yoktum ama gordum?
Kocam Neden Benim yanimda acmadi telefonu? Morelim bozulmasin diye mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaynanam beni degil kocami ariyor hal hatir sormak icin, dun aksam aradi kocam acmadi Bugun sabah aramis ben yoktum ama gordum?
Kocam Neden Benim yanimda acmadi telefonu? Morelim bozulmasin diye mi?
Eşin annesinin huyunu biliyor sen üzülme diye de yanında açmıyor yani iyi niyetinden senle arası bozulmasın diye çünkü iki kadının arasında kalmak istemiyor üstüne gitme hak. Ver
Bende oyle dusundum. Bilerek aksam aradi kizimla konusmak icin herhalde Oda uyumustu zaten. Kocam acmadi. Benide aramadi. Kocam madem goruyor bunlari Neden birsey demiyor annesine karim o Benim diye demesede olur ama kocam uzuluyor
Cevap
6Cevap
Çünkü seni sevmiyor sanırım
Olabilir sorum kocam Neden telefonu yanimda acmadi ertesi gunu aramis geri isten sonra
Takılma ya sende zamanı gelince ona bakmazsın olur biter
sen ne kadar sıklıkla arıyon kaynananı
Hic aramiyorum cunki kocama beni istemiyor bizi sevmiyor dedi hakkimda. Sirf evime az gel ozelim var dedigim icin. O günden beri bitti.
eeee ozaman snei aramasını niye bekliyosun adamı arıcak bunada niye arıyo demen saçma
Yok sorum o degildi. Kaynanam kocami aradi orasi oké. Ama kocam acmadi telefonu aksam aramisti evdeydi yanimda. Sonra telefonuna baktim ertesi gun geri aramis annesini isten sonra. Yani Benim yanimda acmadi telefonu. Acaba Neden diye dusundum..
onla konuştuktan sonra senin tepkinden çekinmiştir şimdi saçam bişey söler canımı sıkar falan diye
Beni dusunerek acmadi telefonu yani demi. Yani annesini bilir bir insan
eee yani belkide onunla konuşmalarını duymanı istememiştir
Fark ettim Bizim yanimizda hic konusmuyor artik bosanmak istedigimi soyledim ama 3 hafta önce sürekli Anne diyorsun dedigim icin. Goruntulude aramaz annesini kizimizi gostermek icin.
sizine evlilik çok gitmez bu gidişle biter zaetn
Tasincaz abi
taşın taşın
Neden cok gitmez Bu evlilik dedin abi? Evlilik Anne Baba uzerine kurulu bir iliski degil. Ben bitmesinde bir sebeb gormedim.
evet eşin seni düşünüyor
Eminmisin. Bende oyle dusundum. Fakat Bunu Bu sekil yapiyorsa var bir nedeni galiba annesi tarafindan
seni duymanı istemedikleri bişeyler olabilir
Ne gibi abi
ne gibisini bilemem her şey olabilir. kaynananla aran nasıl?
Iyi degil. Mesafeliyiz. Kocama bizi istemiyor dedigini duydum o gunden beri konusmak bile istemiyorum.
bu işler hep böyle çok üzgünüm
Neden ama hep boyle abi. Kaynanalar evlilige dahil degil oglunun. Boyle olamaz yani yerini bilmiyorlar
bunu sağlayacak kişi senin kocan
Evet kocam ertesi gunu geri aramis annesini. Yanimda acmadi telefonu. Beni dusunerek mi boyle yapti. Yoksa annesini dusunerek mi. Onda kararsizim
kendini düşünerek. arada kalmak istememiştir
Oda olabilir.
bu işler uzun işler canım benim. konuşmak istersen konuşuruz
dedikodunu yapacaklardır
Kocam genelde acardi
Telefonu abi. En son sürekli annene yaraniyorsun dedim Bana kocalik yapmiyorsun dedim. Bosanmak istedigimi soyledim. O gunden beri boyle.
Hak etti. Cok bil sessiz kaldim abi. Boyle olmasi Iyi tabi beni dusunerek hareket etmesi. Kararliyim cunki. Bana kocalik yapacak. Yoksa gitsin.
Kaynanam hakkimda bizi istemiyor bizi sevmiyor dedi kocama beni Diger gelinleriyla kiyasladi. O günden beri aramam. Merak etmem. Sen Kim oluyorsunda kocami bana karsi dokduruyorsun
Çünkü onun oğlu? Başka soru?
Sizi sevmiyor
Olabilir sevmesine gerek yok zaten Benim sorun kocam telefonu yanimda acmadi ertesi gunu aramis annesini
O zaman hesabını sorun
Cunki annesiyle aram Iyi degil kavga ettik. Acaba birsey der annesi diye mi acmadi yaninda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?