İkiside çok tuhaflar?

Annem yeni biriyle evlendi ve evlendikten bir yıl sonra süreyle çok tuhaf bakışları üzerimde hissettim. Üvey babam ve üvey abim. Bana çok tuhaf bakıyorlar. Sanki annem olmasa yatırıp hallencekler. Üvey abim bana bakıp orasına elini götürüyor. Üvey babam ise dudaklarını ısırıp iki de bir ah ah diyor. Lavaboya kalkınca üvey abim arkadan sarılıyor Canım bir şeye ihtiyacın varsa buradayım diye. Geçen gün de kimse uyanmasın diye telefonun fenerini açıp küpemi arıyordum. Üvey abimin kapısı aralıktı ve osbir çekiyordu. Küpemi bulup odama dönerken de üvey babam tavana bakıp orasına elliyordu. Sonra odama gittim. Anneme bu durumu açmak istiyordum. Oturdum konuştuk. Üvey baban seni çok sevmiş dedi övüyor övüyor bitiremiyor gelen üvey kardeşin bir başka diyince atladım konuya anlattım. Annem çok şaşırdı ama tamam dedi ayrı eve çıkacaktım. Öz babamın nafakasından pay almıştım. Akşam tv karşısında annem durumu açınca hem üvey babam hem üvey abim çok bozuldu genç kız nerelere gider napar biz burada neyiz niye danışmıyorsunuz falan ben de annemde konuya girdik tartışmaya gerek yok dedik. Sustular.

Geçende ayrı ev için kira baktık. Tuttuk evi. Ben yerleştim arada annem gelir gider.

Bu sefer de...

Güncellemeler
+1 yıl
Bu seferde üvey abimle üvey babam bana organlarını atıyor. Sen varken şişiyordu. Dindir şişini diye.
Dün kapıma gelmişti ikisi de, kapıyı aç konuşalım diye eğer gitmezlerse hem annemi hem de polisi arayacağımı söyledim. Zor bela gittiler.
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme boşanacağını açıkladı. Kızım seni kimse böyle rahatsız edemez dedi. Kızımın mutluluğu her şeyden önemli dedi. Boşanma davası açmış. Üvey babam çıldırmış vaziyette yalvarıyor ikna et diye. Üvey abim pişmanım diyor. Biz çok duyduk o lafları...
İkiside çok tuhaflar?