aklım almıyor bunu normal bulan insanların olmasını ve sayılarının bu kadar fazla olmasını. kuzen dediğin kişi kardeşin sayılır nasıl o gözle bakabilir bir insan
2 ay
Kuzenle evlenmeyi normal karşılayan var mı gerçekten?

aklım almıyor bunu normal bulan insanların olmasını ve sayılarının bu kadar fazla olmasını. kuzen dediğin kişi kardeşin sayılır nasıl o gözle bakabilir bir insan
Kesinlikle bir tek bildiğim tek yer doğu var kuzen ile akraba evliliği ama ben yinede yapamazdım doğuda olsam bile evlenmezdim yani nasıl bakcan hem hiç bir zmaan öyle görmemişsin
bir tek doğuluların yaptığını sanmıyorum iç anadoluda da vardır kesin. evlilik olmasa bile kuzenine kuzen gözüyle bakmayan
Cevap
6Cevap
bugün arkadaşımın kuzeniyle nişanlanıp ayrılma hikayesini dinledim🤦
ben böyle biriyle arkadaş bile olmam. başka dünyaların insanıyız diye düşünürüm jdkd
Ülkenin karakteri değişti. Biz sustukça uçuruma doğru yuvarlanıyoruz
eskiden yaygın değil miydi böyle şeyler
Bazıları kuzen seviyor aşkım yapacak bir şey yok
hayır kabullenmicem hiçbir zaman bu durumu ndjs
Yani evlenenler var tercih mesellesi dini yonden serbest
Ben de anlam veremiyorum, hiçbir zaman normal karşılamam.
Müslümanların iman ettiği dine göre normal. Erkeklere " anne, kız kardeş, teyze, hala, nene " haricindeki kadınlarla evlilik size helaldir diyor
Eşcinselliği lanetleyen insanların çoğu kuzenle evliliği onaylıyor tuhaf
Dediğin gibi benim kardeşimdir o biz öyle gördük öyle yetiştik farklı duygu olamaz ya
LGBT den daha masum en azından
Ama olmasa daha iyi olur
nesi daha masum acaba? yeğenin evine girip çıkıyor ve senin kızına asılıyor haberin yok hoş mu bu :D
Başlıkta evlenmek dedin
Namussuzluk demedin
hahahh şimdi mi namussuzluk oldu? evlenmeden önce kızına göz koymuş işte. kendi kafasında o kızın konumu belli ne de olsa.
O onların bileceği iş. Seni ilgilendirmez.
aman tanrım ne kadar da duyarlısın :D
akraba evliliklerine karşı kampanya başlatalım demiyorum zaten ben de. evlenecek olan evlenmeye devam edecek kimsenin fikri değişmeyecek. siz ne düşünüyorsunuz diye sordum kasma bu kadar
Ne alaka ya ole bisi yok evlenebilirsin
ben niye evleneyim aq
Kafadan sajatlat
En İyi Cevap