Kiz instadan yazdi tanistik 28 ind ayni sehire geliyomus benim universitemle onun yurdu cok yakin. Numarasini istedim hemen verdi sesime cok yukseliyo o tarz konusuyo ve benimla akliniza gelen ilk seyi yapmak istiyo ozel bolgemin fotosunu atayim mi
Sakin atma ise yaramaz ustune dusme surprizi cazibesi kacar geldiginde arar sorarsin
At
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tüm çekiciliğin kaybolur gözünde abazan olursun
Cok haklisin kanka. Cok fazla ustune dusmeyim diyorum. 1 hafta sonra gelicek ya ben 4 gun sonra nasil gidiyo diye whatsapptan mesaj atayim mi ve 28 inde geldiginde ya da bi sonraki 29 unda naber diye arayim diyorum. Veya tamamen kiz oldugun icin seni dinlicem
Bide o yazmadigi surece gidip belalti konusmicam o yazarsa o zamanda fazla abartmayim diyorumki bulusmadan cok alisip sogumasin
Kızı tanımıyorum ama kendimce eğer geldiği gün arar sorarsan onu umursadığını düşünür ve ilgisini çekersin. Hatta şey de geldiği gün yorgun olduğunu tahmin ediyorum eğer sen de müsait olursam yarın buluşmak isterim falan. Yani ilk önce ona ilgini belli et abazan gibi atlama
Soyle ozetleyim. Kiz direk belalti istiyor. Direkt. Sesim ilk oncelik. Yani asil yukselme sebebi sesim. Dominantliktan hoslaniyo ve evimde bana vermek istiyo ve asiri yuksek libidosu bana. 1 saat aktif konustuk instada ben en son sesini merak ettim dedim sonra utandim ne dicemi bilemedim deyip mesajima bakmadi tekrar.
O zaman sesten ilerle. Ertesi gün de ayarla buluşmayı.
Anladim. Bide aklima su takiliyo. Kiza arabam evim var her turlu yardimci olurum geldiginde dedim. Yanlis anlasilmak istemiyorum maddiyat degil cnsellik amacim dedi. Ve ben son sesli mesajlarda seni yorduktan sonra saclarini sevip omuzlarini opucem filan demistim sonra sesini merak ediom diince utandim bisi diyemedkm deyip bakmadi bidaha. Acaba bu cocuk duygusal yaklasiyo diye dusunmus olabilir mi yoksa onemsiz bisi mi bu
Tamam ben seninle instadan tanisip olayi komple senin yonetmeni bile isterim aslinda. Ama ben soyle dusunuyorum. Kiz bakmadigi mesaja yarin filan yazar bende bu saatten sonra belalti gitmicem sadece yazarsa iyidir v. s. gibi takilicam ve Ankara 28 inde geldikten sonra 10 ekime kadar ne aricam ne sorucam ki kiz soyle dusunsun... ya benim gelmeden once Ankara'da bulusmak icin numarami verdigim bi cocuk vardi unisi yakindi bana 100 metreydi ne oldu o hic arayip sormadi diye merak etsin... nasil fikir kanka
Sanmıyorum ama kız biraz garip geldi. Dolandırıyor olmasın? Yani amacın sadece cinsellik ise zaten yaşar gidersin. Utanması garip geliyor
Bence arayı uzun tutma kızla aranda büyük bir şey yok seni unutabilir
Kanka dolandirilma filan kesinlikle yok. Benim youtube kanalim var sesim cok guzel kizlar onu dinler bana yazar. Bu kizda numarasini verdi whatsapptan girip baktim pembe elbiseli citir bi kiz vardi
Sorun yok o zaman.
Utanma konusunda ben arayip konusalim mi dedim bugun cok yorgunum yarin konusalim dedi, ve ses istedigimde utandim ne solicemi bilemedim dedi
Ama dediginde kafami bi supheye dusurmedi degil acikcasi. Snap hesabini verdi ordanda konustuk 180.000 snapi vardi
Yarın da konuş arayı uzun tutma derim
Sen şansını dene yine de bakalım
Oyle diyorsunda cogu kiz surekli konustugunda yazdiginda sana cazibesini kaybedip sıkılabiliyor daha simdiden mesajima bakmadi...
Mesela cogu tavsiye veren kisi kiz sana ilk yazdiginda sana ilgisi 10/10 bile olsa surekli onunla konusup durma ilk baslarda der. Ben onu bile cigneyip 1 saat yukselsin die ses attim...
Dediğim şey her dakika yaz değil mesela o yazdığında bir süre sonra cevap yaz. Bir gün yaz bir gün yazma. İki defa arka arkaya ilk mesajı atan olma.
Bende onu diyorum zaten.
1- ilk sen yazma 10 ekime kadar
2- o yazdiktan 5 saat sonra bak mesaja ve belalti muhabbete girmeden ustu kapali gec sesli mesaj atarak zaten sesini begendigi icin ustu kapali gecsende ilgi duyacak
3- geldigi gun aa geldin mi diye sorma 10 ekime kadar.
Benim planim bu sekilde
Öyleyse olur bence kız troll değilse ilişki yaşanır
O istese bile 30 saniye 60 saniye tahrik edici ses atmicam 1 hafta icinde bakicak konustumuzda atip duruyi zaten yavas yavas cazibe normale donucek. Ben ustu kapali iyidir nasil gidiyo ya da surpriz kalsin ya ne dersin gibilerinden gecistiricem ki isticenide zannetmiyorum
Birde kiz bana direkt olarak daha Ankara'da oldumu bile bilmeden yakinsak gercektede yapar miyiz bunlari dedi
Garip geliyor bu kadar arsızlığı eline alması ama gerçekten böyle biriyse kesin yaparsın onunla. Zaten plan iyi
Zaten plandan birsey cikmamis olsa bile 10 ekime geldik diyelim arasam bile gecistirse universiteler ayni yurdunu telefonunu verdi biliyorum her turlu yurdun onune arabayi cekerim geldiginde gittiginde fotosundan taniyip ararim baktim o kisi telefonu caliyo derimki bu selam ben geldim🤣🤣🤣
Vay be sevişenler varmış inanılmaz hayatlar var
Hasan olabilir misin
Nasıl yani 🤔
Yess
İsmin hasan mı yani?
Nerede yaşıyorsunuz
Sen beni mi diyosun anlamıyorum ki
Hasan benim de
Resim ve kahve işiyle uğraşan hasan benim artık kimi diyosan
İstanbuldu eskiden şu an Ankara . Evet youtubede kanalim var hatta asko asmr