Çocuk reddetti ama bana ilgisi olduğuna eminim çünkü sürekli bana bakıyor kızlarla falan alakası yok nerden anlicam sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ablacim her erkek aşkından bakmaz anlayin sunu artik ya
Ne blim çok derin bakiyo bide başka kızlara fslan bakmiyo bana bakiyo
Ulan cidden bir erkege kurulmus bir kizi vazgecirmek dunyanin en zor seyi
boş ver sen zaten y. ragi yemissin kardesim
Ya napim duygumu kontrol edemiyorum ki seviyorum
Sana acik acik ne olacagini soyliyim
Cocuk senden istedigini alip ziktir olup gidcek
Ve bir erkege kurulacak kadar da psikolojiniz bozuk olmasin siz kendi basiniza bir bireysiniz
Dunyaya sadece bunu dusunmek icin gelmis olamazsin aq
Ya sadece bunu düşünmedim ne alaka çocuk oynatss oynatirdi zaten birine bağımlı olmayı bende doğru bulmuyorum
Duygularin reddedildiginde bir seyler vazgecmemis ise
Sadece bunu dusunuyorsundur inkar etmek beni kandirir seni degil
Acaba çocuktan hoşlandığın için normal bakışından bile anlam çıkarıyor olabilir misin? Yüksek ihtimalle böyle çünkü seven erkek reddetmez asla
Yani belki de öyle ama gerçekten abartmıyorum arkadaşlarıma da soruyorum onlar da fark etmiş belki diyolar hani ego tatmininden olabilir ya da ilgisi vardır diyolar ama ne zaman geçsem bakıyor hep bana göz göze geldimizde beni izliyo
Tamam ego tatmin ediyor bak ben sana söyleyeyim ister dikkate al ister alma ama seven erkek kesinlikle reddetmek hatta kendisi ordan burdan her yerden ulaşmaya çalışır bu çocuğun amacı sadece seni peşinden koşturup millete bana saplantili bu kız diyip ego kasmak
Buda olabilir bence çünkü hep ben adım attım bence de seven erkek söyler yani belki gözü kayıyor belkide ego tatmininden bilemicem erkekler niye böyle ya
Ozguvensizliklerinden, ezikliklerinden
Haklısın galiba , teşekkür ederim önerilerin için
Rica ederim
Evet kanka reddetti ama seni seviyor aslında utanmıştır o
Djkdkdkdkdkd hayır ne blim çözemiyorum erkekleri sürekli beni kesiyo öyle kızlara karşı ilgisi de yok neden bakiyo o zaman
Kanka bak dürüst olmak gerekirse bazen kızı sevmesem bile reddetmem sadece takılmak için o da bir gün sonra bırakırım ama tipini beğenmediysem hiçten konuşmam sana çirkin demiyorum yani reddetmiş bitmiş
Yok yok beni görmedin için zaten yorum da yapmazsın ama dedim şey şu hani çocuk belkide ego tatmininden yapiyo bilemem ama çocuğun bir kez olsun kız kestiğini görmedim arkadaşlarımda hiç görmedi öyle kızlara baktığını falan ama çocuk nedense kaç aydır bana bakıp duruyor çözemiyorum
Bide ne zaman baksam beni izliyo
Kanka kendimden biliyorum sevmesem bile takılmak için kabul ederdim istemiyor demekki
Haklısın peki sence bu çocuğu hiç mi kendine aşık edemem hani umursamayinca takıntı vs yapiyolsr mi öyle olur mu
Edemezsin kanka oynatır seni ben arkadaşlarımla aramızdan birini bir kız seviyorsa onu arayıp diyelim adı x başka bir x ile konuşurmuş gibi falan yapıyorduk
Tabi iyi bir şey değil sonuçta üzülüyor karşıdaki ama işte oynatırlar seni ondan dedim benden adam olmaz bu arada
Boş anlam çıkartma
Valla doğru demişsin bişey dicem şu an liselimisin tam liseli konuşma vibesi aldım lise sonum ben o yüzden soruyorum
Lisem yeni bitti bunları liseliyken yapmıştım bazen özlüyorum
Yani lise bambaşka bi yer bence bakıyorum lise aşklarıma yani öncesinde daha takıntılı olduklarım da oldu
Hayır üniversite de daha fazla eğleniyorum ama lise başkaydı farklı yani
Yani hani ortam olarak bambaşka yerler o yuzdn diyorum peki üniversitede ciddi ilişki kafasında mi oluyolar yoksa geneli takılmak amaçlı mı
Hayatımda ilk kez birine aşık oldum o da yakın arkadaşım nasıl oldu desen çok uzun hikaye
Bir kere ben nasıl aşık olabiliyorum ki kimse inanmaz
Her türden insan var
Takılma da Cidde de her türden insan var
Arkadaşın biliyo mu peki valla arkadaşına aşık olmak kötü bi durum bide yakinsaniz eger
Anladım bende üniversiteye geçmek istiyorum bir an önce
Bilmiyor bir de en yakınım ilk onla tanıştım hatta ger günüm birlikte geçiyor
Bir sır olarak kalacak sanırım bu
Bakışlsrımdan ona davranışımdan sarılışımdan şüphelenmiştir belki biraz ama anlamaz ya
Ufff bunun konusu nasıl açıldı ki
Hmm yani eeger gerçekten arkadaş gözüyle bakıyorsa zor yani ben kankam dedim birine genelde o gözle bakmam
Cidden bende anlamadım aşk niye böyle hep en imkansızı bulursun
Bana hiç kanka demedi ama zor tabi o yüzden sırrım ya zaten
Anladım kimse bilmiyo mu..
Evet en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim saçma çünkü
Gerçi yakınım o
İğrenç bir durum ya
Öyle hissetme sonuçta insan duygusuna engel olamaz ki sende sevmek istemezdin belkide onu sonuçta arkadaşın imkansız gibi geliyo ama emin ol insan aşık olacağı kişiyi secemiyo bende başta imkansız olduğunu bile bile ona yanık oldum
Bazen aklıma şey geliyor lisede yaptıklarımın cezasını falan mı çekiyorum diye düşünüyorum çok kalp kırdık çok insanı üzdük arkadaşlarımla
Arkadaşımı seven birine boş umut verip oynatıp dalga geçmiştik bunun gibi çok şey
Yani bence herkes yaşattığın yaşar lisede zaten genel olarak erkekler olgun olmuyo bence daha çok laylay lim kafasında oluyolar olursa olur ama çok bağlanma derim iyiolmaz sonradan unutamazsin
Zaten bağlamdım bağlancağım kadar ben hiç kimseyi bu kadar düşünmemiştim ya yanımdayken acaba üşüyor mu diye düşünüyorum
Herkes yaşattığını yaşar haklsın ama keşke bu olay olmasaydı ya
Ama onla tanıştıktan sonrada sevgili yaptım yine büyük hataydı
Napçam bilmiyorum ya onu güldürmek bile çok güzel gülerken ki bakışları anlatamıyorum ki hissimi
Acaba beni de böyle gizliden seven var mıdır. d bazı kızlar gerçekten çok şanslı bence
Öyle deme ya karşı taraf için çok kötü oluyor
Rüyamda gördüm bu gün hahah
Valla bende onu gördüm ne tesadüf yaslarimiz tutsa o çocuk dicem ama büyüksün sen sjdjdk
Jsjsjsjs belki iyi anlaşırdık ama denk gelmedik bilemeyiz
Omzunda uyumayı özledim ya uyurmuş gibi yapıyorum ama olsun
Oda doğru kafa dengi geldin bide seni aşırı merak ettim ismin ney gerçi gizledin soylermisin bilmiyorum ama
Hsjdkdmdmmdkdkd sende az değilsin ha merak ettim seni biraz umursamaz erkek vibesi aldım genelde Cool oluyolar
Kaan adım
Senin adın ne
Ha yok tanıdık değilsin:)
Tanıdık çıksam zaten burada karşılaştığımız aramızda bir sır olurdu kdjd
Helin
Of harbi kimse bilmiyo kullandım bu siteyi
Helin diye bir kızla flörtleşmiştim
Sakın söyleme kimseye
Dalga geçerdim ben Kdkdsk
Kime soylicem jskskdksmsmd hangi sehirdesin
İstanbul’da oluyorum genelde İstanbul ondan sen?
Ha yok farklı şehir ben Antalya
İstanbul’da okuyorum olacaktı o
İstanbul’da oku gel yanıma
Tanımıyorum seni ahhahsh
Öylesine dedim zaten kdjd
İnstanı versene
Tanısan benim için gelicek miydin Kdkdsk
bırak istersen artık..
Seviyorum ama