Sosyal medyadan ya da dışarıda yanınıza gelerek birisi sizinle tanışmak istese ama beğenmeseniz ne tepki verirdiniz? İnsanın iç güzelliğine mi bakardınız?
Dış görünüşü hoşuna gitmeyen birisi seninle tanışmak istese cevabın ne olurdu?
Arkadaşlar, kadınların dış görünüşü hoşuma gitmiyorsa beğenmem derken ben şunu anlıyorum.
İnsanların içindeki kötülük yüzüne vurur ve onun aurasını düşürür. Kadınların hissiyatı güçlü olduğu için bunu çabuk farkediyor ve o yüzden o erkeğin içinin de ne olduğunu anlıyor. O yüzden de diyorlar ki, dışını beğenmediğim adamın içini merak etmem.
Bir kızın bir erkeği reddetme sebebi Bradd Pitt, Leonardo, Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Boz kadar yakışıklı olmaması değil. Ne tipsiz adamlar tanıyorum hem evli, hem de dışarıda sevgilisi olan.
Standart profil bir erkeğin dış görünüşten dolayı reddedilme sebebi tipi değil bakımsızlığı, bir duruşunun olmaması, fizik olarak çelimsiz görünmesidir. Bunların hiçbiri yoksa sizin karakteriniz onların karnını da doyurmaz, gönlünü de...
Dünyada yakışıklı ve tipsiz erkeklerin toplam erkek popülasyonu içindeki oranı yüzde 20'yi bile geçmez ki en çirkin yüzde 10'luk kesimi de araştırın. İş hayatı ve sosyal yaşamı olan hiçbir çirkin erkek, sevgilisiz de kalmaz, bekâr da kalmaz.
Erkek popülasyonun yüzde 80'i standart yüz hatlarına sahiptir. Ama vücudun fiziksel orantısı olarak standartların altında erkek oranı daha fazla. Mesele dış görünüşse sadece yüz hatlarınız değil boy kilo indeksiniz, kas kütleniz, göbekli olmamanız, sağlıklı bir vücuda sahip olup olmadığınız da önem arz ediyor ki bunları değiştirmek sizin elinizde.
Söyleyeceklerim bu kadar. Güzel bir soru sormuşsun. Eline, emeğine, yüreğine sağlık.
Kendi fiziğiniz dış görünüşünüz hitap şekliniz nasılsa karşı tarafta da o tür beklenti içine girmeniz gayet doğal. İnsanlarla iletişim kurmak oturup görüşmek ayıp değil, ya da can sıkıcı değildir. Sadece görüştüğünüz kişiye duygularınızı açıkça ve kibar bir dille izah edebilirsiniz “ sakın beni yanlış anlama ama “ diye başlayıp kendi hayalinizdeki kişinin özelliklerini dile getirebilirsiniz. İnsanlarla buluşun konuşun tecrübenizi artırın. İç güzellik sonradan zamanla ortaya çıkan birşeydir. Tanımak istediğiniz kişiyi önce seçersiniz sonra içini çözersiniz. O yüzden önce kendinize yakışanı seçmeniz doğru olandır. Her ikisini de yakalarsanız harika olur tabi
Dış görünüşü en fazla hoşuna gitmemesi şu neden olabilir kilo ve bakımsız olmak, bu iki şeyi yapabilmek mümkündür direkt bağlantıyı kesmem ben şans veririm bana şans vermeyenler gibi yapmam ben merhametli biriyim
Bir insanın içinin güzel olup olmadığını ilk bakışta anlayamazsın zaten. İş okul eğitim sosyal bir topluluk vs içinde uzun süre vakit gecirirsen o zaman kişiliği hakkında bir fikrin olur ve başta tipi çok çekici gelmese bile sonradan karakteri seni etkileyebilir.
İlk defa gördüğün ve flört etmek için seninle tanışmak isteyen ve ortak bir alan paylasmadigin birini ise eğer dış görünüş olarak da seni çok etkilememisse reddetmek anormal değil. Sonuçta o da seninle tanışmak istemisse muhtemelen tipini beğendiği için istemiştir. Yoksa seni tanımadan içini bilmeden kalkıp sana teklif etmiyor yani.
Ben dışa bakmadığım için şans verirdim tabi ki de.. dış görünüşe bakıp da seven birinin ya da bunu önemli gören birinin zaten aşkı bildiğini sanmam ama bu benim düşüncem. yani isteyen tabi önce dışa boya bakarak da seçim yapar.. zaten günümüzde dışını beğenmediklerinin ne kalbini ne içini ne karakterini merak etmiyorlar bile.. ben yine de ister güzel olsun ister olmasın kafa yapısına bakardım ki bunun için de zaten tanımak gerekiyor.. hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor.
İnsan ne kadar da iç güzellik dese de elbette en önemlisi... ama dışıni beğenmediğin birinin içini. de merak etmiyorlar büyük bir kesim.. ben tam tersine düşünüp dışı çirkin içi iyidir dedim ama baktım ki başta güzel bir müddet sonra içi dışından da çirkin ve iki yüzlüymus.. böyle insanlar yüzünden inanç kaybı yaşıyoruz maalesef
Kac yildir KS uyesiyim bu kadar durust bir kiz grubuna rastlamadim. Ben yorum yazmadan oncekileri okudum sonrankolpaci yazarsa bilmem ama simdiye kadar yazan kizlara helal olsun hepsi gercekleri durustce soylemisler. Bir tane bile kolpaci yok. Cok sasirdim. Her neyse sadede geleyim eger cok cok kotu gelmiyorsa yani asiri kotu degilse geri cevirmem. Kizlari mutlu etmeyi severim cirkin kozlar da pek fazla firsat bulamadiklari icin daha mutlu oluyorlar diye ben de karsilik veririm.
İç güzelliği kardeşim dış güzelliğe sakın aldanma vallahi benim bir ilişkim oldu cocuk cok yakışıklıydı boylu poslu ama adam narsist çıktı 1 senede ömrümden ömür gitti o yüzden ahlak namus saygı ve en önemlisi Allah korkusu olsun
Kızlarda cok akıllı değil erkek kız aynı o yüzden önemli olan karakter yani benim dayımın eşide narsistti dayım şimdi Toprakta adam dayanamadı böyle insanlara sınır koysan bile seni ipe gönderirler
Açıkçası dış görünüş ne kadar önemsiz desek de önemli olabiliyor bazı zamanlarda. Öncelik tabiki iç görünüş, iç güzellik. Karakter. Ama dış görünüş açısından karşıdaki kişi kendisine önem vermiyor ise bu benim için sorundur. İnsanın bakımlı olması gerekir, düzgün giyinmesi. Benim gibi olsun isterim o yüzden konuşmaya pek devam etmem. Çünkü hayatımda olacak kişinin içime sinmesi lazim doğru kişi olması lazım.
Sürpriz yumurta gibi çıkıyor;dışı çok mükemmel, içi zift gibi. Dışı iyi narsistlere denk geldiğim için bazılarına tanışma fırsatını hak ediyor, at hırsızı kılıklı olanlar hariç.
Açıkçası karşımdakinin gözüme de hitap etmesi gerekir. Beğenmediğim birine şans tanıyarak ne onun vaktini ne kendi vaktimi harcarım. İç güzellik meselesi sonradan tanışınca anlaşılır. 😄
Her şey dış görünüş ya. Dandik bir markete gidince bile iyi giyimliysen inanılmaz saygılı davranıyorlar. Tişört pantolon giy git, saçın da iyi olmasın mesela o gün, kötü davranıyorlar. Ben bir kere alışveriş sepetini kasaya koymuştum, kasiyer içindeki şeyleri alıp gecirebilirdi kasadan. Onları benim oraya boşaltmami istedi. Dedim niye siz almiyorsunuz içinden. Herkesinkini alırsak ohooo dedi, noluyorsa alınca. İnsanlara yardımcı olmak için orada çalışmıyor musun saçmaladı yani. Artık o yüzden her yere giderken saçıma başıma giyimime dikkat ediyorum. Sonuçta bu insanın kendine duyduğu saygıdır ve başkaları da sana buna göre saygı duyuyor. Artık o markette de böyle davranışlara maruz kalmıyorum. Bana öyle davranamazsin şıklık 🤣🤣 çalışanlara da Güleryüz falan göstermem iyi davranırım ama yılışıp samimi olmasınlar benimle göz teması kurmam. Öyle olmak lazım.
Kitap okumadığın nereden de belli 🤣 şaka şaka belki okunmaya değer bulmamissindir zaman kaybetmek istemeyebilirsin saygı duyarım yani. Sen bilirsin. Okumayacaksan bildirim almıyorum bu sorudan.
Her güzelliğin düzeltilmesi gerekebilir ya ben buna inanıyorum dış görünüş o kadar değişiyor ki insanlarda misal atıyorsun göbekli bir insan kas yaptığında bile çok güzel birisine dönüşebiliyor ama en güzeli ahlakı
İç güzelliği olduğunu nerden bileyim hadi hem Habeş maymunu gibi hemde huyu beş para etmezse shdj hiccc riske atamam, hem insanın iç güzelliği dışına yansır derler ahsjfk
Nazik bir şekilde, onu hiç incitmeden geri çeviririm, bazen anlamazlıktan gelirim ya da erkek arkadaşım olduğunu söylerim, dış görünüş mühim benim için.
birinin dış görünüşünü beğenip beğenmemek normaldir, herkesin estetik algısı vardır ve değişebilir ama herkesin beyin algısı yok sanırım , dış görünüşü beğenmediler diye farklı davranmak nedir
Kibarca redderdim. Hiç kimse ilk etapta begenmediği birine sans vermez. He begenmek de yetmez tabiki tanırsın karaktersiz de çıkabilir. İkisinin ortası olması lazım
çok çok fazla dış görünüşe önem veren bir insan değilim genelde klasik sıradan tiplerden hoşlanıyorum zaten, ama çok çok kötüyse bakımsızsa duygusal amaçlı tanıma gereği duymam, arkadaş olarak tanısam karşımdaki insan duygusal olarak bakabilir zaman ilerledikçe de hoşlanma olasılığı yüksek, o yüzden erkek kız arkadaşlığına da pek inanmadığımdan dolayı hiç o işlerle yanaşmam.
Dış görünüş kim ne derse desin önemli insan dışını beğenmedigi birisinin icinide merak etmiyor böyle bir durumda asla kırıcı olmam olmadım da birsekilde uzaklaşırım ama şans da vermem
Şimdi eğri oturup doğruları konuşalım. Çoğu kişi dış görünüşe göre iç güzelliğe önem verir. Tanışırım ama derim ki beni arkadaş olarak gör hani bi ilişki bekleme benden. Sonuçta kimsenin duygularıyla oynayamam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabiki tanışırım güzellik her şey gelip geçici niye kalbini kıracam belki öyle bir kalbi olacak çok iyi