Biz önceden ayrılmıştık arkadaş olarak konuşuyodk bir hafta önce de Bana yalnız kalmak istiyorum dedi sen bilirsn dedim numaramızı falan silelim ne sen beni tanı ne ben seni dedim tamam dedi daha dönüşü olmuyck dedim kendine iyi bak dedim iyi dedi sonra dedim sevdiğin falan mı var yok yemin ederim ben öyle birimiym falan dedi de bilmiyorum şimdide beni görünce yüzüme bile bakm8yo o teklif ettiği bi kızla konuşmaya çalışıyor sizce inadıma mı yapıyor yoksa onumu seviyor hala
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnadına yapıyor tabiki tamamen seni kıskandırmak amaçlı
Bilmiyorum artık o kızı seviyo olarak düşünüyorum
Sirf sen görürken gözüne soka soka konusmaya calisiyorsa tamamen seni surundurmek amaçlı yapıyor
Evet kızla bir sorunum yoktur mesela kız yanımdayken konuşmaya çalışıyor bugün de mesela çıkışta aynı servisteler iksiide konuşarak gidiyorlar dı gördüm ne bilym bukadar mı değersiz dim ben dedim hiç mi sevmemiş dedim
Seninle konusmayi bitirme sebebiniz neydi
Ya şöyle ben güvenemiyodm sürekli kendi kendime kuruntu yapıyordm geç cevap verirdi bazen oysaki uyuya kalmış ben diyodm sen kiminle konuşuyosn falan arardm sürekli sorardm başkasını mı seviyosn falan son zmnlarda böyle oldum bi kaç sıkıntım yüzünden ama çocuk oysaki öyle bir şey asla yapmadı şimdiye kadar yapmazda ama ben kendi kendime kuruntu yapıyordm sonra ayrıldık iki gün geçti mesaj attım numaramı falan sil dedim görüldü atmıştı geri yazdı napıyosn falan öyle konuştuk benim canımı çok yaktın falan dedi geri arkadaş olarak konuşmaya başladık üç gün sonra bana dediki ben yalnız kalmak istiyorum dedi bence benim bu yaptıklarm yüzünden mi yoksa sevdiği falan mı vardı bilemiyorum artık
Çocuğu çok darlamissin tamamen biraz kendi kafasini dinlemeye ihtiyacı var tabi başkaları ilede konuşabilir hemen seviyor diyede nitelendirme
Sonra bende dedim peki canın sağolsun dedim saygı gösteririm kararına dedim ozmn ikimizde numaralarımızı silelim ne sen beni tanı nede ben seni dedim tamam dedi sildi mi bilmiyorum ama ben sildim herşeyini ztn
Senin kararina saygı duyabilir tabi orasina bir şey diyemem
Öyle ama yaşadığım bir şey vardı ve bunu çok iyi biliyodu bana diyodu ne olursa olsun hep yanında ben olucm elini bırakmycm aşkın benimle mezara kadar girck falan biz çok ciddi düşünüyodk ama suç bende evet ama elimdeki bir şey deyildi bu durum
Yine dönermi dönmez mi bilemiyorum artık
Biraz da olsa empati yapmayi deneyebilirsin ayni sekilde o sana davransa dusa girdiğinde seni arasa açmadığında mesj atsa nereye gittin benden habersiz diye sende bunu sürekli yaşayınca daralmaz misn
Evet daralırm ya onuda çok iyi anlıyorum ztn tamam güvenemiyodm ama ayrıldık evet peki şu an hemen vazmı geçti herşeyi silip attımı hemen okadsr mı değersiz dim ben
Hemen gidip kızlarla konuşmalar falan ne bileym
Bunu bitirmesini isteyen sensin ama
şu an bile onu darliyorsun
Ben darlayıp ne yapıyorum hiçbir şey yapmıyorum konuşmuyorz bende numarası falan yoktur ki yüzüne bile dönüp bakmıyorm
Zaten darlıyorm diye dönmez bence birdaha dönüşü olmuyck ztn eminim
Biraz özgür bırak onu takip etme onunla ilgilenme başka şeyler ile ugras
Bunu bire bir konuşup halletmen lazim sanal ile olucak bir konu degil
Zaten öyle yapıyorum ama yaptığı iyi bir şey mi sence karşımda teklif ettiği kızla konuşuyo ben elim kolum bağlı izliyorum bir şey diyemiyorum
İzlemeyeceksin sende ayni şekilde baskalari ile sohbet etmelisin dunya dönüyor bir şey de takılı kalırsan her şey geçer gider
Haklısın
Haklısın diyerek konuyu kapatip atamazsin
Ya ne diyebilirim illaki benimde hayatıma girck insanlar oluck hayat ondan ibaret deyil sonuçta
Ama bazı şeyler zoruma gittiği için bu haldeyim
Tabiki insan hemen kabullenemiyor tabi bide bazi şeylerini onun ile paylastiysan
Evet öyle
Pek özel değilse dinleyebilirim
Hala diyorum acaba döner mi seviyomu falan ne bilym ben onu herkesten herşeyden çok sevmiştim kendimi düşünmezdim onu mutlu etmek için elimden geleni yaptım oyüzden vicdanım rahat gerisini kendisi düşünsün
Aynen öyle birak kaybettigiyle kalsin
Ya şöyle yani ben hiçbirseyimi kimseye anlatmazken hayatımda ilk defa ona anlattım onunla yaşadım ben herşeyi ailevi sıkıntılarım oldu dedi herkes gitse de elini bırakmycm unutma ölene kadar seni sevdiğimi unutma hep yanında olucam falan benim ondn başka kimsem yoktu aslında herşeyim o olmuştu ve şimdi herşeyim gitti
Tabi güvendiğin kişinin birden gitmesi kötü oluyor tabiki
Yaşlarıniz kaç bu arada
Aynn belki bi gün ben ne yaptım der pişman olur ama iş işten geçmiş olur
O zaman da ayni seyi o düşünür
İkimizde 17
Anladim daha yolun basindasiniz her ikinizde
Evet hemde çok kötü oluyo görüyorum duygusal bi boşlukta hissediyorm kendimi birde bakıyorm hiç böyle sanki bi derdi yok çok mutlu görünüyo ne bilym hiç mi sevmedi acaba seviyomuş gibimi yaptı diyorm kendi kendime
Hiç bir zaman da anlayamayacaksin bunu
Takipden yazsana
3 xper deyilm yazamıyorum
ikinizi de sevmiyo inadina yapiyo haberin olsun