Sanaldan biriyle tanıştım önce, birkaç gün konuştuk sohbeti sardı, düşünceleri, yüzü falan çok tatlı, çok samimi geldi ondan hoşlanmaya başlamıştım sonra bir anda ismi Instagram kullanıcısı oldu ben de engelledi sandım biraz üzüldüm ama yoluma bakmak zorundaydım zaten birkaç gün olmuştu neyse bir hafta sonra başka biriyle tanıştım normalde çok sık birileriyle konuşmam bu kez tesadüfen üst üste geldi neyse bu yeni kişiyle de ortak ilgi alanlarımız var, öyle konuşmaya başladık falan üzerinden 10 gün geçti ilk konuştuğum çocuk bana başka hesaptan yazdı meğer hesabı kapanmış ben de bu kadar kısa sürede yeni birini buldum diyemedim hâlâ konuşuyoruz ama içim hiç rahat değil ikisinden birini seçmeliyim ilk konuştuğum çocuk çok tatlı ama benden birkaç yaş küçük ve çalışmıyor ikincisi bütün kriterlerimi karşılıyor ama pek yakışıklı değil, bir çekim hissetmiyorum. Hangisini seçmeliyim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2 siylede konusuyosan konusmada cocuklar kurtulsun senden
Ya valla kimseyi üzmek istemiyorum ilk defa böyle bir duruma düştüm ne hissettiğimi de bilmiyorum
İgrencsin dostum uzatma
Sizin hiç mi birden fazla flörtünüz olmadı, tanımaya çalışıyorum, onlar sevgilim değiller ki.
Oldu kankada erkegiz biz
İkisinede ver
Dertleri o değil ya
Tamam işte hangisi tatmin ederse onu seçersin 😂
Fb aramıyorum
Kanka diyorum ki o konuda kim mutlu ederse onla devam et
İkisi de edebilir ikisiyle de devam edeyim mi? Ayrıca cinsellik her şey mi?
Biri daha iyi edecektir bence şu an öyle düşünüyorsun belki ama bu yüzden ayrılan çok insan var
İkisininki de iyi ne yapayım şimdi:D
O zaman zengin olana knk
😀😀
Baba gln ktsndan dönsene 😀 bende 3. Oliyin ahahah
Bi konuşsan çok şey anlatacaksın
Yaaa burası banlıyor bana direk yz diyorum
Bak kanka bir tanesi pek yakışıklı değil ama mesleği iyi, ortak ilgi alanlarımız var, onunla daha iyi şartlarda yaşarım ama aynı zamanda yeterince ilgilenmiyor. Diğeri çok yakışıklı, vücudu, yüzü, sesi, kişiliği her şeyi güzel ama benden 3 yaş küçük, evlilik düşünmüyor. Sırf bu yüzden onunla yolları ayırdım bugün ama aklım kaldı doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum bu arada ikisi de sevgilim değil, tanıma sürecindeydim ama yine de içim rahat etmedi birini hayatımdan çıkardım. Hâlâ içim rahat değil açıkçası doğru mu yaptım bilmiyorum.
Ahhaha benide 3. Yap dediydim ama biri çıkmış aradna 😂😂
Beni takip etsene
Ya canım kankam seni üçüncü yapıp niye beynimi çöp edeyim zaten o kadar yorucu bir süreçti ki yaşlandım resmen ahlak anlayışımı, değerlerimi her şeyi sorguladım çok yüklendim kendime, çok kararsız kaldım valla yeni bir kargaşa yaratamam şimdi.
Ahhaha takılıyorum yaa konuşuruz diye öyle dedim
Hadi bekliyom 😀
Gittn mi
İstemiyorum sağ ol
Sen bilrisn
Nerelisisn
Ne yapacaksın ziyaretime mi geleceksin
Olabilir 😀
Bi dur kanka zaten ortalık karışık
Ahaha hep karıştıralım işte 😀
Kanka sana buradan ekmek çıkmaz şansını zorlama 😂
Yaaa her şey ekmek değil bazen halka hizmet de gerekiyor 😀😀