Bazı erkekler kızlara nasıl yürümesi gerektiğini bilmiyor. bizim yanlışımızda çapkın erkeklere aşık olmak. capkin erkeklerin ağzı daha çok laf yaptığı için ve etkileme yetileri daha çok olduğu için yanlış olan bu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTanıdığınız kötü çocukları ve efendi çocukları bir ormana koyduğunuzu hayal edelim.
Muhtemelen kötü çocuklar, efendi çocuklara göre daha iyi avcı olacaklardır.
Ve böyle bir ortamda kötü çocuklar hem daha iyi genetik materyale hem de güzel kaynaklara sahip olacaklardır.
Fakat modern toplumlarda efendi çocuklar, kaynak edinmeye daha müsait bi işte çalışırken, kötü çocuklar görece daha az kaynağa sahip işlerde çalışıyor, ya da fırsat eşitsizliğine kurban gidiyorlar.
Fakat milyonlarca yıllık gen havuzu son 4-5 bin yıllık toplumsal değişime aynı hızda adapte olamadığı için, kadınların cinsel çekim algoritması hala kötü çocuklara arzu duyacak şekilde çalışıyor.
Sizin aşık olduğunuz çapkın erkekler değil baskın karakterli alfa erkekler. Bu erkekleri temel anlamda 6 madde içinde özetleyebiliriz.
1. Baskın karakterli bir erkek, iltifat ederek yürüdüğü zaman bir kadının gözünde basitleşeceğini bilir. Alfa erkeği hiçbir zaman iltifat etmez, ciçek almaz, seni seviyorum da demez.
2. Baskın karakterli bir erkek, hiçbir kadını hayatının merkezinde konumlandırmaz, çevresinde tutar.
3. Baskın karakterli bir erkek, oyunu karşı tarafın kurallarına göre değil kendi kurallarına göre oynar. Pasif bireyler, karşı tarafın kurallarına riayet edeceğim derken kendi ilkelerini ayaklar altına alır.
4. Baskın karakterli bir erkek, duygusal ve uzlaşmacı bir profil çizmez. Gayet ilkeli düşünür, rasyonel davranır ve otoriter bir tavır ortaya koyar. Mesela bir kadına iltifat etmek duygusal ve uzlaşmacı beta özelliklerindendir.
5. Baskın karakterli bir erkek, hemcinslerinin yanında neyse karşı cinsin yanında da öyle davranır. Değişik rollere girmez.
6. Baskın karakterli bir erkek, A'dan Z'ye kendisi olur. Dizi karakterlerini örnek almaz mesela. Başkalarının kimliğine bürünmez. Bunlar zayıf karakterli erkek özellikleridir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye dizi karakterlerini örnek almak niye kötü birsey?
- +1 yıl
CEVAP: Bir insanın herhangi bir oyuncuyu, yazarı, müzisyeni, sporcuyu ya da siyasi bir aktörü/figürü örnek alıp her hal ve hareketini ona göre dizayn etmesi, o bireyin bir kimlik arayışı içinde olduğunu, hayatta kendine göre doğru saydığı değerlerin, kriterlerin olmadığını gösterir.
Bu yüzdendir ki başkasını rol model alan kişi, onun yaptıklarının doğruluğunu, mantığını, etiğini hiçbir şekilde sorgulamaz. Zihnini o kişinin yanlış bir istikamette olması ihtimaline tamamen kapatır. Kendine bile itiraf etmese de o aktörü/figürü Tanrının elçisi gibi konumlandırmıştır zihninde.
Başkalarının izinden gitmek, birilerini rehber edinmek, günümüzde erkek/kadın farketmez yarı beta/yarı omega ya da tamaman omega karakterli insan özellikleridir.
En İyi Cevaplar
kezbanlar doluşmuş yine ve erkeklere saydırmışlar. Belliki hepsinde bir kuyruk acısı olmuş işini bilen erkeklerle :D Bu işin çapkını mapkını yok kadın dilinden anlayan ve anlayamayan adamı var. Kadın dilinden hem yatakta hep ilişkide hem hayatta anlayan erkek çekici gelir böyle adamlarda iletişimde ve ilişki başlatmada başarılıdır. Mevzu bu kadar basit. Eğer kalite arıyorsanız mecburen bu şekilde çapkın dediğiniz erkeklerle olacaksınız ve siz yeterince güzel ve zekiyseniz ayrıca yataktada başarılıysanız o çapkın dediğiniz size aşık olabilir ve aradığınız sadakati verebilir. Ama a hmak bir kezbansanız ve güzelliğiniz balonsa bu tarz adamlara ancak meze aparatif olur sonrada ağlarsınız...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayvanlar bir dişi ile çiftleşebilmek için mücadele eder ve güçlü olan kazanır. Aynı durum insanda da var. Niyeti falan bilmem de ortamda kendini gösteren adam genelde kızı götürür. İsteyen alır. Mal gibi bakan da avucunu yalar bu yani olay.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen hep onlarla sınanan biri olarak asla sevmedim çok gariptir nefreti hissettim aşık oldum zaten ve çok garip bir şey var ikisi mavi gözlü biri kahverengi çapkın erkekleri sevmiyorum benim sezgilerim kuvvetlidir niyetleri kötü yanı dizilere aldanmayın bu tür erkekler iğrenç bir kafa herşeyi yapabilirler bence saçmalık birbirini sevmeyen insanlar aşık oluyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de dizilerden etkilendim hataya düştüm
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAğzı iyi laf yapıyor çünkü kadının içinde o şeytanı harekete geçirmeyi iyi biliyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılSizinde içinizde çapkınlık var gadası
00 Yorumla Asla tam elde edemeyeceginizi bildiginiz icin dikkatinizi cekiyor. Genelde kisilik bozuklugu olanlarda bu oluyor. O capkin ona asla ilgi gostermez. Dunyada ki butun erkekleri elde etse de kiz, o adami elde edemedi diye kendini perisan eder. Bu normal olamaz. Hastalik resmen.
00 Yorumla
+1 yılHiç çapkın bir erkeğe aşık olmadım. Kadında da erkekte de tiksindigim tiplemelerdir çapkinlar
00 YorumlaAman ben çapkın erkekleri sevmem, bana ait olucak bana bağımlı olucak benden başkasını görmeyecek gözü tabi benimde ondan başkasını, kor kütük aşık olmak lazım, çapkın adamdan hayır gelmez üzer.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılFlört etmeyi iyi bildikleri için daha rahat etkileyebiliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇapkın erkek peki nasış çapkın oluyor asıl can alıcı nokta burası bence.
Genelde her bakımdan artısı olan erkekler bunların farkındadır ve bu durumu kullanırlar. Çapkınlık burada başlar zaten. Mesela Hakan sabancı, Türkiye’nin sayılı zengin ailesinden, fiziği orta düzgünlükte, yüzü Türkiye ortalaması için yakışıklı sayılır. Eee sonuç? Çapkın Hakan 😄00 Yorumla
+1 yılOlmuyoruz bana itici geliyor ve anlıyorum ucuz numaraları, artık gerçekten saf sevgiyle yaklaşan zararsız adamlara geçiş sezonu geldi kızlar bir kez beni dinleyin ve tipe bakmayın sonbaharı en verimli şekilde aşk dolu geçirin.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin hoşlandığı şeyler farklıdır belki de sosyal zekası yüksek ve heyecan verebilen kişiler çekici geliyordur veya kendi hislerinizi tam tanımamışsınızdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben çok sosyal insanlardan hoşlanırım
- +1 yıl
O zaman önerim doğru sosyal çevrelere sahip kişilere yonelmenizdir. Örneğin en uç noktalardan en sıradan noktalara doğru orneklememiz gerekirse Elon Musk'un çevresi, Cem Gundogan'in çevresi, Andrew Ng'nin çevresi, efendi bir sporcunun çevresi veya işinde başarılı, entelektüel insanların çevresi ile bir barda veya kafede rastlayacagin insanların çoğunun çevresi ile bir olmaz. Dikkatli incelersen sosyalligin gerçek halini derin bir şekilde gozlemleyebilirsin. Günümüzde sosyallik cok fazla sosyal medyanın ve kapitalizmin oyuncağı olmuş durumda ve bu olay ülkemizde derin bir sekilde gözlemlenebiliyor. Üretken insanlar ve ulkeler sadece gelişmiş ulkelere ekonomik değil sosyolojik olarak da inanılmaz bir fayda sağlıyor ve sorunun cevabı da tam olarak burada.
Basit varlıklarsınız, hepinizin düştüğü şeyler hemen hemen aynı olunca, ister istemez şifrenizi çözen adamlara seve seve düşüyorsunuz işin özeti bu
12 Yorumla
Soran+1 yılkızlara neden saygısızlık yapiyorsun ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın ruhundan anladıkları için, hazır cevap oldukları için, karşı konulmaz cazibeye sahip oldukları için.
Ah şu çapkın adamlar kadını nasıl ele geçireceğini biliyor10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın erkeklerin en büyük avantajı özgüvenli olmaları ve dilini iyi kullanmaları karşısındaki insanı daha kolay etkiliyor çünkü kadınlar gördüklerinden çok duyduklarından etkilenirler
13 Yorumla- +1 yıl
@fesfs öyle zaten dedim ya dillerini iyi kullandıkları için karşısındaki insanı ikna yetenekleri oluyor zaten düşününce akıl var mantık var çapkın bir adamın bu özelliğini biliyorsan insan nasıl bir beklentin olabilir ki adamın kendine hayrı yok ki başkasına olsun oysaki çoklu ilişkiler insanı hem beden hem ruhen yorar oyuzden tekli ve uzun ilişkiler daha sağlıklı olur
Çapkın erkekleri hiç sevmem birine asım olabilmem için onun hayatındaki tek kadın olduğumu bilmem lazım
31 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünen kadın kaldı mı ya? Valla bravo 👏
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynen onlar bu işi bildiği için etkiliyor. Diğerleri de yazık mazlum mazlum bakmakla yetiniyor. Çapkınin çapkın olduğunu da bilmiyoruz ki. Ama etkileniyorsak çapkın diyebilir miyiz yani bilemiyorum 😅
00 Yorumla Uzmanlaştıkları bir alan var ve. zorluklara karşı alternatif planları vardır her zaman. Kişiye göre taktikleri farklıdır, ağa düşmemek çok zor. Çoğu zaman da bile bile düşersin.
00 Yorumla
+1 yılBu aynı şey gibidir ‘ herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez ‘. Herkes bağlı, değer veren bir partner ister ama kimse onlarla flört etmez. bad boy or good boy diye sorulduğunda cevaplar good boy, tercihler bad boy olur o yaşlarda. Bunun nedeni de daha hayata dair bakış açınızın tam olgunlaşmamış olmasıyla alâkalıdır. Umarım çok zarar görmezsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılZayıf karakterli ve ne istediğini henüz keşfedememiş olduğunuz için yani gerçek bu... Kİbarcası olgunlaşmanız zamana alıyor ondan da denilebilr. hangisini seversen
00 Yorumla Genelde tip ve agiz olunca çoğu kizi tavlayabiliyorsun aslinda sizle alakali durum değil capkınlık bi başaridir
04 Yorumla
Soran+1 yılTip olmasada oluyor
Soran+1 yılBenim dediğim çocukta sace boyu uzundu tipi yoktu
+1 yılÇapkın olmayanı var mıydı? Hiç sanmıyorum. Hepsinin gözünün biri sendeyse diğeri yolda geçen kızda oluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÇapkın erkekler kalitesizdir. Her kıza aittir.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet her kıza ait
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi böyle savunamazsınız. Özellikle genç yaşlardaki hem cinsiniz partner seçimi konusunda çok başarısız, bunun da kanıtı neden erkeklere srfsiz diye ağlayanlar. Düzgün erkekleri görmezden geliyorsunuz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Allahtan aşık falan olmuyorum da öyle dertlerim yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Neden
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Çünkü bayanlar olarak sizin tam olarak ne istediğinizi biliyor ve istediğine ulaşmak için o şekilde davranıyor
00 Yorumla
+1 yılBiz malız keşke çapkın olanlara aşık olsak genelde ağzımıza edenleri daha cok severiz
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu tamamen sizin suçunuz mu diyeyim, eksiğiniz mi diyeyim ne diyeyim bilemedim ama bu sizden kaynaklı.
00 Yorumla
+1 yılÇapkın erkekler bu işin kaşarı olduğu için tavlama konusunda uzmanlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle
- +1 yıl
Genelde de kız kankalarından öğreniyplar sonra uzmanlaşıyolsr kız kankası varsa tehlikeli biti olabilir 😂
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Olun, olun da ardından "Bütün erkekler aynısınız!" demeyin... Sizi rahatsız etmemek için kuytu köşede masumca bekleyen erkekler var. Herkes aynı değil
00 YorumlaÇapkın erkeklerden min500km uzak duruyorum. Bana ilişmesinler. Napıyorlarsa yapsınlar. Umuvumda devil
00 Yorumla
+1 yılÇünkü başkasının ilgisi olduğu için hoşunuza gidiyor. Yani siz sevdiğiniz kişiyi değil başkasının sevdiği kişiyi istiyorsunuz aslında olan bh
00 Yorumla
+1 yılÇapkın erkeklere aşık olmak değil de çapkın olanların ilgi çektiği için çapkın olmasından dolayı. Yani zaten olan birşeyi doğruluyorsun aslında
00 YorumlaBizim ağzımız laf yapmıyor. Hazır cevap değiliz. Piclik pislik bilmeyiz ve efendiyiz ondan kaybediyoruz.
00 YorumlaBeklentinizi karşılayan çapkınlarsa yapacak bir şey yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil sace onlar kişiyi daha çok etkisi altına alıyor diğer erkekler kızlara nasıl yaklaşacağını bilmiyorlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi erkekler ve iyi kızlar hiçbi zaman sevilmez çünkü
Erkeğin çapkını yav.. şağı gevşeği sevilir genelde
Kızların da böyle ulaşılmaz ama flörtöz aşko kuşkomsu olanları seviliyor11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın erkek kadına nasıl yaklaşması gerektiğini biliyor
12 Yorumla- +1 yıl
asıl çapkın erkek kızlara mesafelidir sessizdir. çapkın olmayan hemen niyetini söyler reddedilir sen çok yanlış biliyorsun bunu
- +1 yıl
yanlış sorular sorup erkekleri kandırmayın yaw çapkın erkek kızlarla asla konuşmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın erkeğe aşık olmadım hiç sevmem öyleleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi bende konuşmayı biliyorum kızı istediğim her noktaya getiriyorum ama çapkın değilim yani her kızla reelde konuşmuyorum sadece sevdiğim kıza böyleyim ama yinede sevgilim yok dhdhhd
00 Yorumla
+1 yılRekabet duygusundan dolayı. Hiç kimsenin istemediği erkek ilgi çekmiyor.
00 YorumlaÇapkınlar nasıl kız tavlanacağını biliyor tatlı dilli oluyor ondan
00 Yorumla
+1 yılÇapkın erkekler de bir yerden sonra duvara tosluyor 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. çapkının kralı kova burcudur tuttunu s ker geçer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Ağzı laf yapıyor diye aşık olucaksanız ohooo. Biraz gözü açık olun canım sizde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın deyipte statüyü düşürme. Bizimde pardon onlarında bir ayrıcalığı ve itibarı var :D
00 Yorumla Çünkü kadınlar aslında içten içe birbirleriyle yarışırlar.
00 YorumlaÖapkınlar çekici geliyor ve konuşmayı en iyi becerenler oluyor genellikle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüven meselesi çapkın erkek daha özgüvenli oluyor. Kadınları etkileyen de bu oluyor
00 Yorumla
+1 yılAşk değil hoşlantıdır o etkileme yetisi değil şeytan tüyüdür diğeri de 🙄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. çünkü kadınlar en cok tercih edilen erkeklerdendir. efendi erkek tercih etmezler.
00 Yorumla
+1 yıldışarı sert size minnak erkeklere de neden aşık oluyorsunuz 🧟♂️
00 Yorumla
+1 yılcanım çünkü. Kafası çalışan ve bu tuzaklara düşmeyen tüm kadınlara selam olsun.
00 YorumlaKonuş ablaaaaa konuşş👍
Bu kadını dinleyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kıza yaklaşmayı bildiği için ve otomatikman görece olarak yakışıklı olduklarından
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bu tarz saçma sapan şeylere inancım yok, insanlar ciddi derecede boş işlerle uğraşıyorlar. O çapkın dediğiniz mimsiz erkekler it sineği gibidirler...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evli olduğum halde bana bile yürüyen çok ama dediğiniz gibi istemsizce çok güzel laf yaparım buda çok etkileyici eşim bile sende şeytan tüyü var der
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çapkın bir kadınım aynı şekil bana da aşık oluyorlar fırlama insanlar herkesin hoşuna gidiyor 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi bana kızlar diyor ki genelde ağzın çok iyi laf yapıyor güzel konuşuyosun falan diyor şimdi ben çapkın mı oluyorum sizin dediğinize göre 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAahh siz kızlar hep böyle erkeklere aşık olur şans verirsiniz zaten bizim gibi eli yüzü düzgün temiz delikanlı adamları bulamazsınız istemezsiniz 😒😓
00 Yorumla
+1 yılİnsanı girdap gibi içine çeker seni iyi tanır sen seçmemişsindir o seçmiştir ztn seni sen onun avısın duymak istediğin kelimeleri senden daha iyi bilir biraz egonu okşar indirir artık onunsun
03 Yorumla- +1 yıl
Selam
- +1 yıl
Özelden bi şey sorsam
Önemli
Takip atıyorum olur mu - +1 yıl
@marinajoyceshelpme sorabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel soru :) Ağzı laf yapan ve sohbeti güçlü olana kanıyorum
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende diyorum niye bana kimse aşık olmuyor. Demek bütün mesele çapkın olmayışımdanmış 😃
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar yanında güzel kızlar olan erkeklerden hoşlanırlar
00 Yorumla - Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026