Aşk İlişkileri Aşk mı yoksa mantık mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Seçim yapın 😁 Aşk mı? Mantık mı? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşk mı yoksa mantık mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. Aşk tabi ki 0 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk her şeye rağmen çok güzel ama batsın yani sjshshx mantık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂Batsın aynen 😂 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Mantığımı yenebilen bir olguyla karşılaşmadım daha. 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Mantık olmazsa hata yapmak kolaylaşır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sizce mantık aşkın önüne geçebilir mi? Yorumla criollo +1 yıl Bende geçiyor Yorumla Soran +1 yıl O zaman tebrik ediyorum sizi 😁 Yorumla
charissaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. İkisini de dengeyelebildiğim zamanlardayım. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Mantık 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Mantık. 0 0 Yorumla
__-_ıIıAıIı_-__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı. Mantıklı aşk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aşk tabi ki
Aşk her şeye rağmen çok güzel ama batsın yani sjshshx mantık
😂😂
Batsın aynen 😂
Mantığımı yenebilen bir olguyla karşılaşmadım daha.
Mantık olmazsa hata yapmak kolaylaşır
Sizce mantık aşkın önüne geçebilir mi?
Bende geçiyor
O zaman tebrik ediyorum sizi 😁
İkisini de dengeyelebildiğim zamanlardayım.
Aşk da yok mantık da ahs
Mantık
Mantık.
Mantik
Mantıklı aşk
Önce aşk
Ahenk
Mantık.
Mantik
İkiside birlikte