Konusmak icin gelenler oldu eski üniversitemde ve yeni üniversitemde. Atılgan oldugun sürece bulursun zaten herkesin kendi tipi ayarinda karsi cinsi vardir.
Yok bu ikisi tanismak icin gelen benim istemedigim. Benimkiler merve, ayisigi ve melekti. Ama bunlarin hepsiyle ayni okul sinifindaydim surekli bizim erkeklerle muhabbetimuzi gorup bilip yakindan taniyan kisiler. Bu sekilde daha kolay oluyor
Eda nur. Kiz bir keresinde bizimle neden muhattap olmuyosun diye bagirip yeri tekmelemisti sonra hocaya soru sordugumda donup cevapliyordu. Uzun boylu zayif ve guzel bir kizdi ben yine yuzune bile bakmamistim oda bozulup onune donmustu ama cok cok pismanim begeniyodumda kizi ama canım yaptim iste pismanim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her şey tip değil, özgüven çok önemli bu konularda. Kendinden emin, tutarlı ve karakter sahibi biriysen emin ol karşına birileri çıkar
üniversiteye sevgili yapmaya mı gıdıyon
Hayir, yuksek lisans ilk onceligim
Bulursun heralde bilmiyom
Konusmak icin gelenler oldu eski üniversitemde ve yeni üniversitemde. Atılgan oldugun sürece bulursun zaten herkesin kendi tipi ayarinda karsi cinsi vardir.
Umarım öyledir
Eda nur, aleyna v. s.
Seninkiler mi
Yok bu ikisi tanismak icin gelen benim istemedigim. Benimkiler merve, ayisigi ve melekti. Ama bunlarin hepsiyle ayni okul sinifindaydim surekli bizim erkeklerle muhabbetimuzi gorup bilip yakindan taniyan kisiler. Bu sekilde daha kolay oluyor
Hangisi en favorin hkakfmsn
Eda nur. Kiz bir keresinde bizimle neden muhattap olmuyosun diye bagirip yeri tekmelemisti sonra hocaya soru sordugumda donup cevapliyordu. Uzun boylu zayif ve guzel bir kizdi ben yine yuzune bile bakmamistim oda bozulup onune donmustu ama cok cok pismanim begeniyodumda kizi ama canım yaptim iste pismanim
Canim kelimesini site otomatik cevirmis. Slk lık yaptim yazdim.*
İyi olmuş
Niye iyi olmus ya cok begeniyodum surekli konusmaya cabaliyodu cok pismanim
Neydi bi şarkı vardı Son Pişmanlık
Neye yararrrrr
ne var tipinde oğlum normal tip işte
Eyvallah
ne demek abi, ama sakalları kes bence öyle daha iyi
Benim sakallar alttan cikiyor ve gıdım var biraz kanka o yuzden kirli sakalla kamufle ediyorum
mewing yap aga gıdı konusunda aşırı işe yarıyor. Mewing nedir diye YouTube'a yaz öğretici videolar çıkar
Tesekkurler
ne demek, ama yap bak boşa gitmesin söylediğim. Mewing cidden çok yararlı
Bakip yapcam youtubeden knk
tamamdır
yaparsın sıkıntı etme
Peki
Niye kendini eziyorsun tipin iyi gayet
Tesekkurler
Cevabını bildiğin soruları sormak
Eheh