Aşk İlişkileri Bir bakışınız ile kadını/erkeği her türlü peşinizden koşturabilir misiniz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bir bakışınız ile kadını/erkeğiher türlü peşinizden koşturabilir misiniz 🤔#Aşkİlişkileri Güncellemeler+1 yıl @KızlarSoruyor etiketi aşk ilişkilerine taşır mısınız bir de soru başlığını düzeltir misiniz Bir bakışınız ile kadını/erkeği her türlü peşinizden koşturabilir misiniz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Hayır öyle bir derdim de yok zaten 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. 🙄Niye ayol... ne gerek var benim sevdiğime atayim o bakışı o koşsun dursun.. ya da dursun koşsun nsjsj 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Öyle bir derdim yok 1 6 Yorumla FiqHShott +1 yıl Nasıl yok vardır vardır 😄😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yoo yok Yorumla FiqHShott +1 yıl Ya sıkma yalan işte saçını bir savursan milyonları peşine takarsın 😄😊 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ama öyle peşime takılsınlar diye yaptığım bir hareket yok kuzuş 😃 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 anladım 😊 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Hayır tabi ki 😀 Böyle bir şey olmasına da izin vermem zaten 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. İşim olmaz 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hayır. İmkansiz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır öyle bir derdim de yok zaten
🙄Niye ayol... ne gerek var benim sevdiğime atayim o bakışı o koşsun dursun.. ya da dursun koşsun nsjsj
Öyle bir derdim yok
Nasıl yok vardır vardır 😄😄
Yoo yok
Ya sıkma yalan işte saçını bir savursan milyonları peşine takarsın 😄😊
Ama öyle peşime takılsınlar diye yaptığım bir hareket yok kuzuş 😃
😄😄 anladım 😊
☺️☺️
Hayır tabi ki 😀 Böyle bir şey olmasına da izin vermem zaten
hayır
İşim olmaz
Hayır. İmkansiz