Birinci ilişkim bir buçuk yıl imrenilecek kadar güzel sürdü sonra bir küçük ayrılıkta yakın arkadaşımla sevgili oldu..
İkinci ilişkimde çok sevdim çok güvendim ayrı olsak dahi derdim olduğunda anlattığım adamdı bir kıyafet yüzünden ayrıldı (inadına dedi ) başkası ile nişanlandı parmağındaki yüzüğü atmıştı..
Üçüncü ilişkim de kalktım seviyorum diye 28 saat yol çektim ilkim onunla oldu bir konuda ters düştük bir gün sonra bahane etti yolladı
Dördüncü ilişkimde de çok seviyordu geçmişime rağmen kabul etti sonra bu durumu başıma kalktı her şeye rağmen anlayışla bekledim ama kuzeni sandığım kişi nişanlısı olduğunu ifade etti.
Acıların kraliçesi gibi kesitler işte aşk değil de sevgi, saygı, anlayış mühim yazdığım kadar kısa olmuyor canımı çok yaktı ama güçlüyüm belki dedim her zaman sonuç değişmedi o yüzden beklentim yok aşka..
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende acıların kralı tanıştığımıza memnun oldum Bende o kadar çok şey yaşadım ki hangisinden başlasam bilmiyorum aşk uğruna çok yandı kalbim 2 kez sevgilim oldu ikiside aldattı beni aşka küstürdüler aile desen onlar da aynı şekilde açıkçası fedakarlık yaptığım her yerde em büyük acıyı ben yaşadım
En güzel sonuç ise çok fedakarlık vefasızlık getiriyor her konuda sabrı öğreniyorsun insan yönlerini tanıyorsun Ve giden ile senden gidenler oluyor ama kaybetsen de kazanan sen oluyorsun Acıların kralı memnun oldum 🤗
33 yaşıma geldim ve insanları artık o kadar çözdüm ki kimin ne zaman ne yapacağını işte çözdüm diyorum ama her Zaman yine şaşırıyorum insanlar çok vefasızlar ve hainler ne yapacakları anlayamıyorsun yazık gerçekten çok yazık
Evet bende öyle sadece kabullenip çekiyorum Hayatıma geçen ay biri girdi daha tam neyin ne olduğunu anlamadan terketildim belki en hayırlısı öyleydi ama yinede böyle bir şey olması da beni ister istemez beni üzdü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her şeyi yapardım
Birinci ilişkim bir buçuk yıl imrenilecek kadar güzel sürdü sonra bir küçük ayrılıkta yakın arkadaşımla sevgili oldu..
İkinci ilişkimde çok sevdim çok güvendim ayrı olsak dahi derdim olduğunda anlattığım adamdı bir kıyafet yüzünden ayrıldı (inadına dedi ) başkası ile nişanlandı parmağındaki yüzüğü atmıştı..
Üçüncü ilişkim de kalktım seviyorum diye 28 saat yol çektim ilkim onunla oldu bir konuda ters düştük bir gün sonra bahane etti yolladı
Dördüncü ilişkimde de çok seviyordu geçmişime rağmen kabul etti sonra bu durumu başıma kalktı her şeye rağmen anlayışla bekledim ama kuzeni sandığım kişi nişanlısı olduğunu ifade etti.
Acıların kraliçesi gibi kesitler işte aşk değil de sevgi, saygı, anlayış mühim yazdığım kadar kısa olmuyor canımı çok yaktı ama güçlüyüm belki dedim her zaman sonuç değişmedi o yüzden beklentim yok aşka..
Bende acıların kralı tanıştığımıza memnun oldum
Bende o kadar çok şey yaşadım ki hangisinden başlasam bilmiyorum aşk uğruna çok yandı kalbim 2 kez sevgilim oldu ikiside aldattı beni aşka küstürdüler aile desen onlar da aynı şekilde açıkçası fedakarlık yaptığım her yerde em büyük acıyı ben yaşadım
En güzel sonuç ise çok fedakarlık vefasızlık getiriyor her konuda sabrı öğreniyorsun insan yönlerini tanıyorsun
Ve giden ile senden gidenler oluyor ama kaybetsen de kazanan sen oluyorsun
Acıların kralı memnun oldum 🤗
33 yaşıma geldim ve insanları artık o kadar çözdüm ki kimin ne zaman ne yapacağını işte çözdüm diyorum ama her Zaman yine şaşırıyorum insanlar çok vefasızlar ve hainler ne yapacakları anlayamıyorsun yazık gerçekten çok yazık
Kabullenip çekiliyorum sonrası helallik oluyor inan içinden gelmeyeni dilim ile ifade edemiyorum 🤷🏻♀️
Evet bende öyle sadece kabullenip çekiyorum
Hayatıma geçen ay biri girdi daha tam neyin ne olduğunu anlamadan terketildim belki en hayırlısı öyleydi ama yinede böyle bir şey olması da beni ister istemez beni üzdü
İllaki ama sağlık olsun demekten öteye gidilmiyor 🤷🏻♀️
Evet sağlık olsun ve hayatımızda inşallah bundan sonra daha iyi kişiler çıkar karşımıza
Umarım 🤌🤗
Konuşmak istersen her zaman yazabilirsin😊
Teşekkür ederim 🤗
Aşk uğruna ailemi karşıma almıştım. Ama sevdiğim kişi benim yanımda durmayinca her şey boşa gitti
Bazen böyle boş olunca insan evet çok pişman oluyor