Hiçbir erkekten kıskanmıyor giyinişime karışmıyor dar giyiniyorum kıskancak mı diye dekolte giyiyorum tık yok soruyorum neden kıskanmıyosun içimden kıskanıyorum diyor geniş mi bu cidden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilinizin sizi hiçbir erkekten kıskanmaması, ilişkiniz için bir sorun teşkil etmeyebilir. Bazı insanlar, kıskançlığı güvensizlik olarak görür ve bu nedenle kıskançlık göstermekten kaçınırlar. Eğer sevgiliniz de bu tür bir inanca sahipse, sizi kıskanmıyor olması, onun sizi sevmediği anlamına gelmez. sevgiliniz sizi kıskanmıyor olması, ilişkinizi olumsuz etkileyen bazı durumlara da yol açabilir. Örneğin, sevgiliniz, sizin başka erkeklerle vakit geçirmenize veya onlarla flört etmenize izin verebilir. Bu da, ilişkinizde güvensizlik ve çatışmalara yol açabilir. Sevgilinizin sizi kıskanmıyor olması, sizin için bir sorun teşkil ediyorsa, onunla bu konuyu konuşmanız önemlidir. Ona, kıskançlığını göstermemesinin sizi nasıl hissettiğini anlatın ve bu durumun ilişkiniz üzerinde olumsuz bir etkisi olup olmadığını sorabilirsiniz. Eğer sevgiliniz, kıskançlığını göstermemesinin sizin için bir sorun olduğunu anlıyorsa, bu konuda sizinle birlikte çalışmak isteyebilir. Örneğin, sizinle daha fazla zaman geçirmeye çalışabilir veya sizinle başka erkeklerle vakit geçirmenizi kısıtlayabilir. sevgiliniz, kıskançlığını göstermenin yanlış olduğunu düşünüyorsa veya bu konuda sizinle birlikte çalışmak istemiyorsa, ilişkiniz üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir. Bu durumda, ilişkinizi gözden geçirmeniz ve sizin için en iyi kararı vermeniz gerekebilir. Onunla bu konuyu konuşun. Ona, kıskançlığını göstermemesinin sizi nasıl hissettiğini anlatın ve bu durumun ilişkiniz üzerinde olumsuz bir etkisi olup olmadığını sorabilirsiniz. Ona güvendiğinizi gösterin. Ona, onu sevdiğinizi ve ona güvendiğinizi gösterin. Bu, onun kıskançlığını azaltmaya yardımcı olabilir. Sınırlarınızı belirleyin. Sevgilinizin sizinle başka erkeklerle vakit geçirmenizi kısıtlamasını istemiyorsanız, ona bu konudaki sınırlarınızı açıkça belirtin. Eğer sevgiliniz, kıskançlığını gösterme konusunda sizinle birlikte çalışmak istemiyor ve bu durum ilişkiniz üzerinde olumsuz bir etki yaratıyorsa, ilişkinizi gözden geçirmeniz ve sizin için en iyi kararı vermeniz gerekebilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi mutlaka giyimine, sosyal çevresine, görüştüğü kişilere karışarak gösterilmez. Bunlara karışmaması seni umursamadığı değil, sana güvendiği ve saygı duyduğu anlamına da gelir, ama sen olumsuz yönden ve/veya işine geldiği gibi yorumluyor olabilirsin. Senin içinde bir çocuk (veya ergen) yattığını değil, bir yetişkin olduğunu ve sınırlarını belirleyebileceğini düşünüyordur ve belki de hata ediyordur. Yetişkin olmak sadece yaşla olmaz, zihin ile de olur. "Kıskanmayan erkek geniştir, gevşektir" düşüncesi yetişkin olamamış, yetişkin insanların kısıtlanamayacağını kavrayamamış zihinlerin düşüncesidir. Kıskansın da arıza çıkarsın diye özellikle açık giyiniyorsan, veya başkalarıyla sohbet ediyorsan sen de normal değilsin. Sana güven duyulmasının değerinin de farkında değilsin. Bu da demek oluyor ki sana güven duyulup da tasman gevşek bırakılırsa o güveni kötüye kullanma potansiyeline sahipsin. Erkek arkadaşın başka erkeklerle olan sosyal ilişkilerine sınır koymuyor veya karışmıyor diye seni umursamıyor mu oluyor, yoksa sana güven duyuyor mu oluyor iyi düşün. Sana saygısından giyimine karışmıyordur, çünkü normal yetişkin insanlar birbirlerine "onu, bunu giyemezsin" demezler. Rahatsız olsa seninle olmazdı zaten. Onunla tanıştığında da dar, açık giyinen bir kadın isen, şimdi ne giydiğine karışmasını istemek kendinle çelişmek olur. Memnun değilsen giydiğine, görüştüğüne karışan, seni darlayan birini bul, bu çocuğa da "sen ne biçim erkeksin de beni hiç kıskanımıyorsun?" triplerine girme. Seven erkek kıskanır, karışır klişesi ahmakçadır. Kıskanma, eş/sevgili başkasının ilgisini çektiğinde elinden uçup gideceği korkusundan kaynaklanır, yani kendine ve eşine güvensizlikten. Bu korkunun değil de kendine ve eşine güvenin olduğu ilişkilerde ise kıskanmanın ilişkiyi zehirleyeceği bilinir. Sevildiğinizi hissetmek için kıskançlık görmek istemeniz de normal değil, bunun da nedeni kendi özgüvensizliğiniz. "Acaba kimsenin benimle ilgilenmeyeceğini falan mı düşünüyor da kıskanmıyor?" kuşkusu.
00 Yorumla
+1 yılSeni öyle sevmiş öyle beğenmiş. Ve ayrıca kıskançlık ve kısıtlama sevgi gösterisi değil güven ve özgüven sorunudur. Demek ki sana da güveniyor kendine de özgüveni var
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
u +1 yılYani demekki sana olan güveni tam. Neden kıskandırma çabası içinde bulunuyorsun bence hoş bir durum değil bir erkek tarafından. Senden soğumasını sağlarsın bu şekilde davranarak. O yüzden bence bu şekilde şeyler yapma derim. Demekki sevgilinin sana güveni tam ki seni hiç kimseden kıskanma gereği falan duymuyor güven ile alakalı bir durum bence bu.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
65Cevap
+1 yılGeçen de " Erkek arkadaşım kıyafetime karışıyor. Babam bile karışmıyor buna ne oluyor. " diye bir soru görmüştüm.
Garipsiniz valla. Karışsa karışıyor yobaz dersiniz, karışmasa g**vat, g**doş dersiniz. Ne yapsın bu erkekler bilemedim.22 Yorumla- +1 yıl
Fikrini belirt ve köşene cekil
- +1 yıl
Öyle yaptım zaten de sen niye yandın bu kadar :d
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeniş değiliz canım... Kadınlar wi-fi gibi ve gittikçe WAN bağlantısına doğru genişlemektesiniz. Bu yüzden kıskanmanın sahiplenmenin anlamı yok. Biliyoruz kiş 1 ay sonra ayy içim bayıldı diyip başka geniş internet ağlarına gidiceğinizi bildiğimizden kadınlar artık 0.5Lt pet şişelere verdiğimiz sahiplenme kadar sahiplenmeyi öğrendik. Hayat bir öğretmendir. ya kulağını açar dinlersin ya da kulak asmazsın ve es geçip gider.
05 Yorumla- +1 yıl
Asıl siz öylesiniz çiçekten çiçeğe konuyorsunuz. Tek biri olsun hep onu seveyim diye bekliyorum kimle olsam istediğini alamayınca döndü sırtını. Tek istediğiniz kadınlarla yatağa gitmek, asla değer vermiyorsunuz sonra da kadınlar paraya bakıyor diyorsunuz. Her kadın aynı değil.
- +1 yıl
Arkadaşlar bunun kız erkek ile ilgili hiçbir alakası yoktur, bunu karakter yoksunu herkes yapar, ona gider buna gider, yani siz öylesiniz biz böyle değiliz gibi çekiştirmeler boşa. Kişiliği karakteri oturmuş belirli düzeyde ki insanlar böyle değildirler. Yani afedersiniz ağzımı bozmak istemiyorum ama bu birbirinize laf attığınız konuda ki kişiler k*şar kardeşim karakter adındaki kişilerdir.
- +1 yıl
Ahahaha bu nasıl bir benzetme nasıl değişik bir açıklama yaa 😀😀
Cevap sahibi+1 yılŞurda sanat yapmışım benzetme dalında 10 tane ödül almaya aday gösterilmişim sizin yaptığınız varoşluğa bakın. Rezzallettt 😲😳
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılKarışsa öküz deriz medeniyetsiz hayvan deriz sen kimsin karışıyon🤔 ben karar veremiyorum mu ne giyeceğime deriz de deriz😂
Karışmayınca da geniş diyoruz🤔 erkeklere acıdım ilk defa 😂🤭20 Yorumla Normalde ne kadar iyi kıskanmayan kendine güvenen bir erkek derdim ama öyle bi toksik ilişki içindeyim ki manipülelerden sonra şu an kıskanmayan erkeği sevmeyen erkek olarak kodluyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Bu arada seven gercekten kiskanir. Karisip karismamasi baska bir boyut ama kiskanmayan sevmiyordur. Evindeki kedi bile seni baska kediden kiskanir ki o sevgilin/eşin. Elbette tasma takarcasina kisitlamasindan bahsetmiyorum ama asiriya kacmamak lazim.
(Basta da aciktiysan ve bile bile geldiyse o zaman karismaya hakki yok. Bu soylediklerim iliskiye basladiktan sonra acilan kizlar icin gecerli.”
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGevşek abla beliki ama otur konuş belki icinden. kıskaniyor senin korkuna diyemiyor bikere konuş gende
20 Yorumla Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim sevgilimde böyleydi hiç birseyime karışmaz istediğinde istediğin zaman istediğim yerde olurum sorun çıkarmaz erkeklerle gece 12 de dışarıda olsam birsey demezdi. O bana böyle davrandıkça kendımı hiçbir erkek tarafından istenilmeyecek kadar kötü görüyordum
00 YorumlaHahaha evet haklısın kıskanan biriyle birlikte ol. Asansörde erkek varken neden bindin diye seni bi güzel dövsün hatta. 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılburada yorum yazan çoğu boş yapmış sana güveniyordur ve o, güvenli biridir kıskanmz. Normalde kıskanmayi kötü gören bizim millet aşk konusunda kıskançlığı iyi bir şey diye lanse etmeleri tam komedi sevgisini hissedemiyorsan gerisi önemli değil
13 Yorumla- +1 yıl
Senden 10 yaş büyük ablalarından bile mantıklı yazmış olman peki?
Cevap sahibi+1 yılBenim kendime saygım var yanlış anlamayın dediğimi ben istersem giyinirim karşımdaki kişi karışamaz çünkü kendi özel alanım sevgilim diye özel sınırımi ihlal edemez ederse de hayatımdan şutlarım böyle kıskançlığı özgüvensiz tipler normal görür
- +1 yıl
Katılıyorum, o zaman yazdığım cevabı da bi oku lütfen.
+1 yılKıskansa sevmezsiniz, kıskanmasa sevmezsiniz. Yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan. 38 yaşındayım ikisinin de cevabı bende yok hala.
10 Yorumla
+1 yılBazi erkekler karisildiginda cok tepki gordugu icin salıyor biraz. Sen kiskanan erkek seviyorsan uyumsuzsunuz demektir. Bence bu durumda ayrilmalisin.
10 Yorumla
+1 yılİstersen aldatmayı dene. Kıskanır mı yoksa dumplarmı görürsün. Köylü gibi kıskansın istemek de ne oluyormuş.
10 Yorumla
+1 yılUlan kiskansak kötüyüz kiskanmasak kötüyüz nedir bu erkeklerin kadınlardan çektiği
20 Yorumla
+1 yılEvlenelim de eğer ok ise o zaman senin alanlarına saygısı var yok bahaneler bulup istemiyorsa o zaman sen onun için bir heverssin
00 Yorumlatoplum sizi gerçekten aptallaştırmış kızlar ama bu durum düzelecek mutlaka birleşip devrim yapın bu aptallık fazla :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan kıskanır , kısıtlar sahiplenme iç güdüsü olur belliki bu arkadaşında sevgiden bahsetmek mümkün değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki de aynı model. Hiç kıskanması yok mübarek. Sevmiyor mu diye düşünmemek elde değil. Ama bende sorduğumda kıskanacak bir şey yapmıyorsun diyor. Kiyafetime karıştığı oluyor bazen çok nadir de olsa ama onun dışında nö
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu test et biraz. Sokakta erkekler sürekli bana bakıyor de. Tepkisini ölç eğer sessiz kalırsa seni sevmiyor demek. Erkek dediğin sevdiğini kıskanır.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa erkek arkadaşlarımla aşırı samimiyim umrunda değil storye dekolte atıyorum takmıyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle iliski mi olur ya Allah aşkına.. benimki her şeyime karışıyor. Bu adam seni eğlenmelik görüyor bence şimdiden bas tekmeyi seni gerçekten sevip kıskanan biriyle ol.. kıskanmayan erkeğe tahammül edilmez
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılkıskansa zorba bu adam derler, kıskanmasa genis derler. siz en iyisi bildiginizi yapın.🤣🤣🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. En iyisi ne kafaya takıcak adam özgüvensiz dangalak birisi lazım size
10 YorumlaValla kıskanmayan. Erkekle ilişki düşünemem erkek dediğin kadınını kıskanmalı sahiplenmeli
11 Yorumla- +1 yıl
Niye kadın köpek mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ne istiyon benim ayrılık sebeblerim hep kıskanclık yüzünden erkeğin kıskancı çekilmiyor. hic kafana takma sana verdiği değere bak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılKiskansan dert, kiskanmasan dert, siz kadınlar çok zor varliklarsiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl ve sağlıklı psikolojiye sahip birini bulsun adam..
00 Yorumla Geniş y yvk adına ne koyasan koy sonunda seni sevmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa bu erkekler kiskansa suc kiskanmasa suc ne yapsin erkekler soyleyin ya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seni memnun ediyorsa sal gitsin demek ki kendine güveniyor.
00 Yorumla
+1 yılKıskanmayan Erkek - Kadından Hayır Gelmez Hadiste Geçiyor
00 Yorumla
+1 yılErkeğin fıtratına aykırı hayvan bile güdüsel olarak sahiplenir bana bu kadarı normal görünmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet geniş içinden kıskananıda bi yere kadar adamın patlaması lazım demek ki geniş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ya güzel kardeşim ya da Takılmalık olarak görüyor
01 Yorumla
+1 yılO içindeki fırtınayı bana da hissettir aslanım deseydin..😊
00 Yorumla
+1 yılKıskanan erkeğin öz güven sorunları vardır.
02 Yorumla- +1 yıl
Saygı görüp yetişkin yerine konmayı değil, tasma takılmasını, sizin adınıza bir başkasının giyiminizle veya sosyal çevrenizle ilgili kararlar alıp bunları size dikte etmesini kabul ediyorsunuz çünkü güven duygusunun değerli olduğunu bilmiyorsunuz. Bu sınırları başka bir erkek sizin adınıza belirlemezse o güven duygusunu ilk fırsatta yerle bir etme ihtimaliniz var demektir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle değil, başka sebepten ayrıl. AIDS gibi düşün, kendi öldürmez, ama bünyeyi zayıflsatıp, başka hastalıktan götürür ya, onun gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıııl kadınları daha rahat elde edebilmek için bazıları gawatlığı seçer böyle tipler her arkadaşıyla ilişkiye giren tiplerdir
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir erkek bana gelse dese kız açık giyiniyor ona da ayrıl derim. erkek beni çok kısıtlıyor dese zaten sahiplenmeyen adamdan uzak dur derim erkeklerin seçtiği taraftan bana ne milyonluk güruhlar halinde gezmiyoruz ki bu nasıl düşünce
Cevap sahibi+1 yılseninkine de
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatım kiskansa seni rahatsız etmez mi.. o zaman da giyimime karışma dersin muhtemelen
10 YorumlaHiçbir erkekten kıskanmıyorsa sorun vardır. Sana güvendiğim için diyorsa da sorun vardır. Kıskanmalı ama yerine göre usulüne göre hiç ise sorunlu maalesef.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Senin sevgilin gaaaay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğlenilecek kız mıyım ben senin için diye sor?
türkiyedekş genel bakış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğlenilcek gız olarak görüyor seni veya g*vat men
00 Yorumla
+1 yılKimse içinden kıskansa ne olur seven sevdiğini kıskanır bunuda belli eder sonucu ne olursa olsun giydirmek bile istemeyebilir seninki biraz yaw he galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiraz geniş gibi. dahada ileri git bakalım gözü önünde napıcak
00 Yorumla
+1 yılModern de olabilir, sana güveniyordur. Hee başka erkeklerle paylaşmak isterse sorun olduğunu anlarsın.
00 YorumlaBende kiskanc degilim, karissa neden karisiyo diye sorardin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevindim doğrusunu yapıyor kimsenin bir yerini kaldırmaya gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılKeşke kaba paylaşım cezası almasam neler derdim sana
00 Yorumla
+1 yılKwmwkmsms kıskanmayan erkek gaydir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Güveniyordur olamaz mı
00 YorumlaKıskanmayan erkekten hayır gelmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Bence çok geniş biri 😊
00 Yorumlakıskansa cisuç
kıskanmasa suç00 Yorumlaayrıl. seven erkek kıskanır
00 Yorumla
+1 yılKaavat sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCuckold ruhu falan mı var acaba?
00 Yorumla Bar öyle tipler
00 YorumlaKıskanmak ve kısıtlamak iki ayrı şey.
00 Yorumla
+1 yılGOVA ABLACIM GOVA
00 Yorumla
+1 yıliçimden kıskanıyorum 😂
00 Yorumlaİyide karişsa neden karışıyor dersiniz
00 Yorumla
+1 yılkendisi cuckold çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık bir ilişkiniz var mı? Sana sevgili gözüyle baktığına emin misin?
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt