Mesaj atmasını beklediğiniz biri var mı?
Var
Hayır, yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mesaj atmasını beklediğiniz biri var mı?
bu siteden biri var, kendisinin düşünce yapısını ve gramerini çok beğeniyorum. benzer bir üzüntümüz de var. onla fb olabilir miyim diye bir seçenek oldu kafamda, eğer sohbet imkanı bulursam soracağım sanırım 😄bilmiyorum büyük bir güven duydum kendisine birkaç diyalogta ama henüz ekleşemedik
Mesaj atmasını beklediğim kimse yok. Kimseyle şahsi olarak işim gücüm de yok. Konuşmak isteyenle konuşurum istemeyenle konuşmam döngüsündeyim, bu döngü güzel.
Evet varrr bakalim atarsa iyi olur diye dusunuyorum ama atmaz bence daha
Her halde bana kirildi
Egerki bu msji okuyorsaN
Senden yazmani bekliyorum incimmmmm❤
Biri daha var hayatarkadasimmm sendende mesaj bekliyorummm 😄😄❤❤
Cevap
41Cevap
Hayır yok. Beklediklerim zaten yazıyor..
Aynen benimde yok atmasını istediğim biri. Sevdiklerim değer verdiğim insanlar mesaj atmasını beklediğim insanlar atıyor zaten başkasına gerek yok.
Hayır mesaj atmasını beklediğim birisi yok zaten arkadaşlarımla istediğim zaman yazıyorum ve yazmak isteyen de çoktan yazardı zaten.
Aynen benimde yok mesaj atmasını beklediğim biri falan. Atmasını istediğim insanlar atıyor zaten başka hiç kimseye ihtiyacım yok. Sevdiğim insanlar atsın yeter.
Mesaj atmasınlar diye mesaj kutum kapalı zaten. Hem beklemem atacak olsam atarım zaten.
Aynen benimde yok. Bende sırf o yüzden mesaj kutumu falan hep kapalı tutarım. Atmasını istemiyorum çünkü kimsenin. Atmasını istediklerim atıyor onlar yeter bana.
Atan atıyor zaten. Hatta beklentiye girmeden.
Aynen öyle atan atıyor zaten başka hiç kimseye gerek yok. Atmasını istediklerim atsın benim için yeterli diye düşünüyorum. Başka kimse atmasada olur.
Mesaj atmak istediğim biri var ziraaa o benim varlığımı bile bilmiyor 😅
Yok, olmasın da zaten. Bir aldatılma-ihanet olayını daha yaşamak istemiyorum.
evet var evrenden bir mesaj bekliyorum ama bakalım şerro vermeyecek gibi mesajı :))
Ben yukarıdan mesaj bekliyorum haydi rezervasyon zamnin geldi yetin hazır... gibi bir şey olabilir..
Evet banka. 2 maaş ikramiye yattı dese fena olmayacak
Hayır yok gerekene gerektiği usulde saydırıyorum zaten
Hayır özel olarak beklediğim bir mesaj yok keşke olsa 😂
sevgilim yazsın diye bekliyorum yazmıyo bir şey diyince sen yazmadın oluyo birde bazen çok ilgisizlik yapıyo ağzıma gelen her türlü sözü diyom bende
Hayır yok hiç olmadı ki
Uzun süreli görüşemeyeceğimiz bir arkadaşım var darlamak istemiyorum bu yüzden mesajını bekliyorum
Var ama atmaz boşuna bekliyorum
Hiç belli olmaz orası. Bir bakmışsın hiç ummadığın bir anda sana mesaj atmış. Yani böyle şeyler aslında pek belli olmaz. Sen umudunu kestiğin an o atar.
Atmasını istiyor muyum onu da bilmiyorum ki. Atsa ne tepki veririm ondan da emin değilim
Bana yalvarmasini beklediğim biri var ve zafer yakındadır PUHAHHAHAHA
Hayır yok bir zamanlar çok bekledim sonra evlendik.
Atmamasını beklediğim ve umduğun biri var
Yok, kimse yok. Olmicak bundan sonra
Atmalı yani beklemiyorum da 😂
Var aslındada 7 ay geçti artık atması zor
Vardı çok üzdü beklentimi yetirdim elimde olmadan
Mesaj atmasını beklediğim kimse yok
Hayır yok.
Hayır istediğim kişi atıyor zaten
Yok atmasin yeterince geliyor zaten
yok, mesajla uğraşmam gider görürüm
Hayır
yokk
Yok.
Hayır yok
Hayır yok
Evet var
Yok beklemiyorum
Hayır yok
Kimsem yok ki kim mesaj atacak
maalesef yok
Evet var
Yok kimse atmasın
Hayır yok ama atan olursa iyi olur
Yokkkk
Var...
Yook 😃
Hayır, yok.
Hayır yok
Geliyorum dese yeterli
Evet var.
Hayıyy :D
Hayır, yok.
aslında var
Evet ama atmaz.
O ben olabilir miyim?
Hayır değilsin. Bakın lütfen beni rahatsız etmeyin, yorumlarda da. Kendi kendinize gelin güvey olmayın rahat bırakın insanları. Eğer rahatsız etmeye devam ederseniz engelleyecegim.
Benden kurtulamazsın
Engelliyorum
Etiketleyelim
Hayır, yok.
Prenses
Var ama imkansız
Evet var
Evet var
Asla atmayacak biri
Evet var
Şimdilik yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?