Kocam bakımsız ve kokuyor lütfen açıklamayıda okuyun?

Arkadaşlar kocam çok bakımsız ve kokuyor ne bir parfüm kullanıyor nede duşta kendini lif ile yıkıyor kıyafetleri de aşırı kokuyor aynı t-shirtü haftalarca giyiyor makinaya atıncada bağırıp kızıyor onunla yakın olmak istemeyince de bozuluyor insanın içi almıyor ki ne tarzına ne kendine dikkat ediyor böyle rezil bir şekilde önceden de sabahlara kadar arkadaşlarıyla gezer eğlenirdi şimdi ben koz arkadaşımla dışarı çıkıp sabaha kadar oturduğumda sorun oluyor Allah yukarda bir şey yapmıyorum yurt dışında sabaha kadar açık kafeler var orada oturup sohbet ediyoruz sırf kafa dağıtmak için evden uzakta olmak istiyorum evde olunca sürekli hır gür çok tükendim kendisi dışarı çıkmamdan çok rahatsız ama aynısını kendide aylarca yapardı şehir değiştirdiğimiz için burada arkadaşı yok o yüzden kıskanıyor burada arkadaşı olsa eminim aynı şeyleri yapar eve de eskiden arkadaşları gelir sabaha kadar otururdu bende odamda kalırdım lavaboya bile girmezdim esir gibi kapıdan yemek su verirdi neyse işte durum böyle iken bazen diğer çiftlere erkeklere bakıyorum özeniyorum keşke diyorum benim eşimde öyle olsa insanın aklı kayıyor görüyorum temiz bakımlı erkekler benim kocam ise kokuyor bunu hak etmiyorum değişmesini istiyorum değişmiyor yaşı 26 ama amca gibi dede gibi ne özel bir gün kutlar ne bir gün çiçek almışlığı vardır başka erkeklere bakınca kötü hissediyorum ama gidip konuşmuyorum sadece özeniyorum diyorum ne adamlar var bir de benimki var boşanmaya kalksam ailem beni kabul etmiyor boşanma olmaz diye elalem ne der diye işim de yok ailem çok muhafazakardı beni okula göndermediler din kurslarına gönderdiler eşimde çalışmama izin vermedi ne yapacağımı hiç bilmiyorum sizce gözümün kayması benim hatam mı …

Kocam bakımsız ve kokuyor lütfen açıklamayıda okuyun?