Güncellemeler
+1 yıl
İlgi manyakları Manipülatif insanları yener mı yoksa ellerinde oyuncak mı olur bilmem. Ben ilgimi içten içe alıyorum beni yenemez ndndnd
Kötülükten bile ilgi alıyorum. Herkes bana yaranıyor aslında.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hıımmmm🤔🤔 ilginç bir o*osbuuu ilginç bir modell piyasaya yeni çıkıyor olmalı🤔..
Kaostan besleniyorum demenin başka bir yolu 😄
Yaniiiiii en ufak bir önemseme kırıntısı varsa ben toksiklikten de zevk alırım 😀😀
bambaşka bir çar 😄
Tanı koyması hiç zor olmuyor. Tedavi olmalısın Burcu.
O kim
İlk defa duyuyorum
İlgi için çaba sarf etmeye gerek yok ki. İllaki beni bi beğendiğin yönün olur. Oraya sıkıca bağlanırm. ilgi aldıgım için kullanan da ben olurum
Böyle çok zarar gorursun ama
Yok kandıranlara karşı gizli bir zafer bu. Yoksa anında sevmediğim kişilerden uzaklaşıyorum. Ama kandırmaya çalışan olursa illaki bir iyiliğine tutunmusum demektir bu ilgimi alarak onu kullanmış oluyorum. Ne kadar kandırmış olsa da ben asla zarar görmeyen taraf oluyorum. Bunun mantığı senin dediğinin tam tersi.
Yani seni uzmuyorsa sorun yoktur sonuç önemli benim için gidişat değil
Üzmüyorsa hep ilgi versin eyvallah
Oda olur ne gülüm
Neden ben anlamadım ne demek istediğini?
kandıranlara karşı gizli bir zafer bu. Yoksa anında sevmediğim kişilerden uzaklaşıyorum. Ama kandırmaya çalışan olursa illaki bir iyiliğine tutunmusum demektir bu ilgimi alarak onu kullanmış oluyorum. Ne kadar kandırmış olsa da ben asla zarar görmeyen taraf oluyorum. Bunun mantığı bu. Fazla iyimser bir bakışa sahibim. ama eskiden çok takıntılydım asla kavga etmek bile istemezdim biriyle. Kötü bir yanı olsa hemen uzaklaşmak isterdim. Ama artık zevkimi alıyorum geçiyorum istediğim kadar mükemmel biri olsaydı kötümser düşünürdüm. O da bizi ve aramızı düzeltmek için olurdu. ama zaten içten içe kötü insanlarla ilişkim umrumda değil. Kötü şeyleri gün yüzüne çıkarmaya gerek yok. Alındım mı tamam. Üzüldüm mü tamam. Ama illaki kullandım da ilgisini alarak.
Laf atarken bile benle ilgileniyorlar.
O zaman bastırılmış bir duygu eksikliğin var, onu arıyorsun sanırım
Ne o
Nefret kusmak mı kalsın bastırmıyorum bunu gereksiz çünkü.
Aradığın şey seni mutlu edecek bir şey onu sen biliyorsun,
O kişi senin aradığın şeye yaklaşıyorsa ilgin artıyor ama onun sana zarar vermesinide absorbe ediyorsun
Mükemmel biri olmadıgı için böyle. Napayım
Dedim zaten bunu
Mükemmellik diye bir şey yoktur, illaki eksiklik vardır, biz burada terazinin kefesine koyulanlara bakıp hangisi daha ağır geliyor ona bakmalıyız
İlgi alma odaklı yapamazsak çok üzülürüz bence. Mesela birisi bana görüldü mü attı olsun okudu üzerinde düşündü diyorum. İlgimi alıyorum. Yani istediğim şekilde düşünüyorum iyi şekilde düşünüyorum. Mükemmel uygun bi kelime değil zaten. Mükkemmelden kasıt hiç kavga etmeyen ben kadar saf ve iyimser biri olmak. Ama bunu başaramayacagınız için siz tartma işleriyle ugrasabilirsinz. Ben ilk başta herkesi kendim gibi sandım sonra tek gerçekle yüzleştim. Tartı Terazi hikaye insanlık hikaye ilgimi alıyorum geçiyorum.
İlgi nin iyisi kötüsü olmaz ilgi ilgidir
Hah işte dmek istediğim bu knk çak
🤝🤝🤝
Hahahahaha benden beter çıktın
Sen nasılsın uslanmaz mı
Boğa Burcuyum sen düşün artık 😅
Hastalık mı bu 😀
Yoo doğrı düzgün oturduğum yerden ilgimi alıyorum ne var
Sen insanın hayatını düt anladım ben