kız 2011li erkek 2003lü. ya bu kız benim arkadaşımın kız kardeşinin beni tanıştırdığı sanal arkadaşıydı. kız benim bir lise arkadaşıma aşık olmuş onu istiyorum diyip duruyor ama çocuk nedense istemiyor yaş farkından dolayı diyor 8 yaş çok mu sizce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kız cok ufak erkek 28 30 olsa kız da 22 24 arası olsa olurdu ama çocuk daha erkek nasil sevgili olsun onunla
bence de çocuk bu nedenle istemiyor zaten de kız tutturdu aşığım diye beni de işin içine nasıl soktu bilmiyorum ben başta şakasına diyor sanmıştım
Kız olgun seviyordur olabilir ama ümitlenmesi tuhaf ve daha çocuk bu yasta ne aşkı ya
yok ya öyle bir şey değil çocuğu tanımıyor bile sadece fotoğrafını gördü yakışıklı buldu o yüzden
Anladim nasil ikna edeceksin olmaz diye ablası biliyor mu ona soyle. istwrsen
ablası yok onun abisiyle arkadaş olduğum kızın arkadaşı o
açık açık konuşucam kendisiyle
Hımm anladim ikna etmeye çalış ozamn sen olmaz de ya da kabul etmiyor çocuk de
aynen haklısın çocuk öyle birisi değil ama kız harbiden çok küçük hani başkası olsa kızın bu zaafını kullanabilirdi böyle bir şeyin olmasını asla istemem
Aynen oyle nasıl insanlar var biliyoruz sen dikkat et kız cahil
12 yaş? O erkeğin beynini duvara sürtüp kıvılcım çıkartmak lazım, küfretmicem 🙄
yok yok erkek onu istemiyor zaten bak erkek benimle yaşıt lisede sınıf arkadaşımdı kız da oradan biliyor tipini beğenmiş aşık oldum diyor
he okii. Desin ne olacak? O yaşta her şeyi ister, her istediğini verecek misiniz? Ona heyecanlı geliyodur haddini bildir otursun aşağı. 12 yaş diyosun 12 vur ağzına otursun aşağıya
öyle tabii ya zaten çocuğu tanımıyor bile sadece fotoğrafını gördü aşık oldum diyip duruyor işte bana çok yalvardı arkadaşınla konuş senden hoşlanan bir kız var de aramızı yap falan dedi başta yapamam edemem dedim kızdı bana bayağı sen de mi o çocuğa aşıksın falan dedi ama gerçekten değilim sadece doğru bulmadığım için yapamam demiştim yanlış anladı beni
yanlış anlamamıştır, arayı yap diye manipüle ediyor aklınca. Ne derse desin boş ver sen çocuğa bir şey deme uzak tut
haklısın ya yapmasam daha iyi çocuk bu unutur herhalde sonra
yapmasan daha mı iyi? Çocuğa cinsel istismardan yargılanında aklınız başınıza gelsin. Afiş gibi sicilinde bu ünvanla dolanırsın gururla. Sonra bu soruyu kendine sorup cevaplarsın. Sana cevap vermek bile iğrenç bir mesele. Hadi by by
ya hala yazıyor
ve yanlışlıkla bildirime tıkladım açıldı görüldü oldu
cevap vermezsen ararım diyor buuuu
hadi by by yazcam taktiğini çalıyorum hakkını helal et
helal olsun 😂
yok bu kıza ne diyeyim ben ya hala kıskanıyorsun beni diyor tam olarak ne sebepten onu kıskanmış olabilirim ki ne ima etmeye çalışıyor bu
12 yaşındaki çocuk ile 20 yaşındaki erkeğin ne işi var? Bu nasıl bir soru böyle?
ya işte aşık oldum çocuğa çok yakışıklı diyip duruyor ve bana aramızı yap o çocukla diyor çocuk benimle yaşıt bu arada liseden arkadaşız
Çocuk bu. Hayranlık duymuş. Ne ciddiye alıyorsun?
bilmiyorum ki ya bayağı yalvardı bana nolur konuş arkadaşınla diye hatta hesabımın şifresini vermiştim girdi hesabım kapandı sonra
Çocuk ile yetişkin bir insanın arasını yapacak kadar hangi kafayı yaşıyorsun? İstismara girer bu. Sen de yargılanırsın.
haklısın ya bu arada ben de o erkekle aynı yaştayım bu kız arkadaşım küçük benden 8 yaş ve böyle şey birisi biraz yalvarmayı seviyor her şeyde
Çocuklar böyledir.
öyle tabii, aslında bu kız pek anne baba ilgisi görmüyor yani annesiyle babası tabii ki kızlarını çok seviyor ama bütün gün çalışıyorlar sabah gidip gece geliyorlar kız da okuldan eve geldiği gibi teyzesinin evine gidiyor bir tane kuzeni var teyzesinin kızı onunla aynı okula gidiyorlar mesela ama işte kim olursa olsun anne babasının yerini tutmuyor
Doğruyu yanlışı öğretebilirsin. Bir yetişkine ilgi duyması başka yetişkinler tarafından istismarına yol açar.
öyle tabii ya hani benim arkadaşım öyle birisi değil çocuk diye istemiyorum olmaz diyip kestirip atıyor olması gereken bu zaten ama bazı kötü niyetli yetişkinler çocuğun bu zaafından faydalanıp kötü şeyler yapabilir ya da çocuğu alet edebilir
Bu yüzden çocuğu yönlendireceksin.
haklısın ya zaten beni kardeşi gibi gördüğünü söylüyor her zaman sanırım yanlış olduğunu bildiğim bir şeyi sürdürmemek çok daha iyi açık açık düşündüğünün yaşına göre olmadığını söylemem lazım
Kız 20 erkek 28 olsa okeyde bu yaslar icin uygun değil
bence de öyle hatta 20 ile 28 arasındaki fark bile biraz fazla biri koskoca adam biri ergenlikten yeni çıkmış
28 yaş koca adam olmuyorki
Kim bilir kız aile içersinde ne yaşıyordur,
şefkat görmemiştir, sevgi görmemiştir.
Dolayısıyla teselliyi dışarıda arıyor olabilir.
Kızın psikolojik desteğe ihtiyacı var.
bu kız ailenin tek çocuğu ve anne babası bayağı işkolik insanlar kız bütün güni teyzesinin yanında geçiriyor işte teyzesinin kızıyla falan vakit geçiriyor bazen anne babası kızları bir şey isteyince ellerinden geldiğince almaya çalışıyorlar ama işte sabah işe gidip bir daha gece geliyorlar kız anne babasından çok teyzesiyle vakit geçiriyor ama tabii anne babasının yerini tutamıyor.
sence saçma olmaz mı? çocuksun daha :D 12 yaşındasın olum 12 on ikiiii ya kdfkdkdld 20 yaşında adamın ne işi olur senle pedofili diye şikayet etmek lazım onu
ben değilim arkadaşım öyle
ben çocukla yaşıtım
erkek olan
erkek deme bence o salağa 12 yaşında kızla konuşmaya gururu nasıl elveriyor aq
istemiyor zaten o da kız çok istiyor ama hatta ona buradaki eski hesabımın şifresini vermiştim girdi hesap kapandı
istemiyosa bassın engeli geçsin ne saçma bahane
öyle tabii ama ne bileyim yapmıyor nedense ve ben işin içine nasıl girdim bilmiyorum ara bulucu oldum bir anda
çocuğu direkt engelle bence
sen kızla mı yaşıtsın erkekle mi peki
20 yi yarıladım dostum çok şükür😂
ne zaman 20 oldun sen
uygulamada yaşım yanlış 06.06 da 20 oldum
heee ben de 07.05 te 20 oldum
Ne tür bi devir bu la. 2011 diyorsun be, üniversiteye başlamıştım ben o yılda. Ne sevgilisi
ya ben de öyle diyorum zaten çocuk kızı istemiyor kız bana ne ben ona aşığım o çok yakışıklı diyip duruyor tek yakışıklışıkla da olacak iş değil ki
Sübyancı türemiş hep
Oha kız 12 adam 20. Pedofiliye girer
öyle ama aramızı yap onunla diyip duruyor kız bana çocuk da istemiyorum diyor
Manyak o boş ver
12 yaş az beee... Bu ne acele.
dimi ya ben de diyorum kıza zaten benim bile ilk sevgilim 15-16 yaşlarında olmuştu yani o da sayılır mı bilmem bir ay çıkmıştık taş çatlasın
Çookk erken tabiiki. Derdine ne olmuş. Hevesleniyor olmalı. Bu yaşlarda olgun düşünemez. Aklını çelmelisin.
şaka mısınız
keşke öyle olsa, kız tutturdu aşığım ona diye napacağımı bilemedim şimdi lise arkadaşıma söylesem kabul edecek mi sanki? ki zaten etmemesi lazım kız daha çok küçük görmüş çocuğu resimden beğenmiş aşığım aşığım diyip duruyor işte beni nasıl olayın içine soktu bilmiyorum ama ben asla aralarını yapacak bir şey yapmadım
Değil
erkek olan taraf istemiyor 12 yaş çocuk yaşı diye yani ileride 8 yaş çok değil ama 12 ve 20 için çok diyor ve haklı bence ya
Sevginin aşkın yaşı yok
2011 ne la
basbayağı
ben 2011li değilim bu arada
Kesin değilsindir 😄
ben çocukla yaşıtım kızla değil kız benim arkadaşımın kardeşinin sanal arkadaşı
Deiiil
aralarını nasıl yapıcaz lise arkadaşım kızı istemiyor hiçbir şekilde