Güncellemeler
+1 yıl
Eeeeee nerdesiniz yaaa cevaplayın şu soruyu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızın suratına bile bakmazdım bu arada benim başıma gelseydi.
Niye ama herkes bunu diyor ve sonrada cevabını vermiyor neden neden
Çünkü iğrenç bir şey. Sadece midesiz bir insan bunu kabul edebilir. Düşünsene her gün gördüğün arkadaşınla sevdiğin kişi bir şeyler yaşamış.
He pardon yanlış okumuşum. Yine kötü çünkü çoğu erkek belli etmese bile takar bunu.
Neden ama ne alakası var cinsellikle olayın
O erkekte o kızın yüzüne asla bakmaz. Gereksiz ya
Senin yüzüne baya bakmışlar heralde
Ben kimseyle cinsel ilişki yaşamadım canım. Hayatım da bir erkek varsa bunu da çok iyi biliyordur.
Cidden kendini bunla üst görecek kadar mal olamazsın
Tabi tip desen yok fizik desen yok a*m desen kara
Kendini cinsel ilişki yaptın diye üstün göremezsin paçoz. Varoş git erkek bul kendine. Ağzımı bozamam 😁
Ne alaka ben üstün görmedim sen kendini üstün gördün lafı nerenle anlıyorsun
İkimizde ne kadar güzel fiziğim olduğunu göre biliyoruz kendini rezil etme.
Banane * *k senin fiziğinden ben senin kendini üstün görmene baktım senden kat kat güzelim ve senden kat kat güzel olan yapmış kızlar var bunu bil incecik bir zarın yırtılmamış diye de kendini namuslu sanma unutma parayı basınca dikiyorlr
Kendini kandırma ilişkin oldu diye güzel sayılmazsın. Erkekler köpeğe bile yapar yani öyle düşün. Sende gidip dikdirirsin o zaman. Ben dinimize uygun yaşıyorum. O erkeği de unut sen ölsen yine bakmaz kimsenin artığına
Demek ki sen köpek bile değilsin ayrıca bana kızlar bile ediyor teklif sen düşün güzelliğimi
Yapar dedim bu durumda sen oluyorsun köpek. Sala*sın canım benim
Tamam sana yapmamışlar işte bu durumda sen köpeklerden bile aşyadasın sen doğru oku
Ben izin vermem o şeye. Dedim ya dinimize uygun haraket ediyorum. Ben istemediğim için olmaz olamaz. Sense yüz karasısın.
Din konusuna girme seni yerden yere çarparım bak
Emin olsa senden daha müslümanımdır ben çünkü sen gerçekten bir müslüman olsaydın hemcinsinden kendini sırf kızlık zarın var diye üstün görmezdin dinine göre hareket etmek istiyorsan insanları özellikle hemcinslerini hor görmemeyi hoşgörülü olmayı öğren.
Şimdi bunun üstüne bir şey daha yazarsan görüşünü silicem. Hadi iyi geceler.
Müslüman olsaydın nikahsız erkekle hatta erkeklerle ilişkinin yasak olduğunu bilirdin. Ben seni hor değil yanlış gördüm ve belirtdim. Yaptığının yanlış olduğunu anla ki bi daha yapmayasın. Hadi bay bay
Ben asla birdaha konuşmam hakkında
Nedennn
Hanfendi siz dediniz şunla yaptım şunla oldu diye
Eee ne var bunda
O kelime ne manada söylediniz
Cinsellik anlamında
O konu beni aşar ama cinsellik yaşamışsın benini öyle bir bayanla aşk yasaman imkansız
Ya ne kadar gereksiz düşünüyorsun namus cinsellikte mi? Beyinsiz
Aşkla ne alakası var
O sizin görüşünüz ben beyinsiz sizde iffetsiz bir bayansınız hanfendi hayırlı geceler temenni ederim hanfendi sustum