Güncellemeler
+1 yıl
Kizlar sorum sizee
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Arkadaşım gelip boynumdan öpecek sonra ben onu yaşatıcam ha ha ha komik mis
Tatildeydik Cok buyuk kavga ettik otel odasinda o yataginda yatarken oldu ozur diledim kavga icin sonra optum ne dusunurdun
Ama cok yakin arkadas cok cok
Ben seni orada o yatağa gömerdim ama arkadaşın merhametliymiş bak hala vak vak ediyorsun
Asla niyetim cinsellik degildi olmaz o kadar biliyoruz birbirimizi gecmiste acilmistim red yemistimde niye tepki vermedi sence😬
Git ona sor ben ne bileyim
Hahg buda olur bak
Lsksks kimse iznim olmadan bana dokunamaz komik fıkra
Bunu yapan karşı cins kesinlikle arkadaş olarak görmüyordur seni 😅
Tokatla bayıltırım 🤔
Tatildeydik Cok buyuk kavga ettik otel odasinda o yataginda yatarken oldu ozur diledim kavga icin sonra optum ne dusunurdun
Yamultup mu bayıltsam yamultmadan mı bayıltsam diye düşünürüm abaza kardeşim 🤔
Yaa durum o kadar mi kotu.. benim cinsellik adina bisey yapmayacagimi cok iyi bilen biri cok tatil birlikte cok otelde kaldik asla yapmam.. Allah korkum var... esime saklarim olacaksa sadece esim helalimle.. biz duruma odaklanalim anlamismidir sevgimi duygumu
sapık olduğunu anlamıştır raaaat ol abaza kardeşim 😂
Sen hala sapikliga taktin 😅 gecmiste red yedigim kisi kendisi arkadasliga devam ettik tuhaf degilmi nolur abaza deme bu sefer 😅
ahahahahaha 😂😂 ama bu yaptığın abazalık ne diyeyim 🤔
Ret yemişsin bir kere ısrar niye? Yetmiyor arkadaşız diyosun ama yakınlık kuruyosun abazalıktır bu şüphesiz. O kız da sağlıklı biri değil sen de sağlıklı biri değilsin. Normal bir insanın seninle iletişimi kesmesi gerekir ama kız aynı otel odasında kalıyor 🤔 aşık değilsiniz sadece normal değilsiniz. Ve durum o kadar kötü, ben bayıltırım demekle kibar yazdım 😂
Cok asigim be valla yuregi kalbi vicdani cok temiz evlilik hayalim icin vazgecemiyorum 5 sene oldu ondan baskasini istemiyorum baska kimseye bakmiyorum ilgim sevgim hep onda
istemiyosa yapacak bir şey yok. zorla değil ya.
Ama yaptigim hareketlerede itmemesi dedigin gibi saglikli olmadigi anlamina mi geliyor
Evet öyle.
Seni istemiyor ama aynı odada kalıyor, öpüyorsun ama tepki vermiyor🤔 burada bi anormallik yok mu sence de? oda ne istediğini bilmiyor sağlıksız davranışlar veya senin ilgini kullanıyor ama buda sağlıksız bir davranış zaten.
Bunuda sordum ben en pahali ojulda okudum istesem oradaki cocuklari kulllanirdim bana bunu nasil dersin filan dedi
😂😂😂
seni istemiyorum ama aynı odada kalalım beni öp bana ilgi göster pohpohla ama sevgilim olamazsın ve seni de kullanmıyorum 😂 Ok aynen 😂 Eğer gerçekten seviyosan doğru diyosan sevgine yazık etme ziyan olur demedi deme.
Sana sevgimi soyle tanimliyim birgun arabamda kupelerini dusurmustu kolye yapip boynuma astigim evlenirsem onunla ona verecegim bunca zaman bendeydi.. baskasiyla evlenirse arkadasim araciligiyla benim gonderdigimi ilk gunku kadar sevgimin bitmedigini ve boynumda tasidigini soyleyip eline sıkıstirmasini istedim.. sence ne kadar seviyor olabilirim
Ne y@vş@kmış derim içimden ne düşüneceğim
Birdaha kavga ederdik..
Cok net anlasilir dimi boyundan opmek heleki karsi cinsin boyle bisey yapmasi
Opemez, çok sert bir uyarı alır.
Saçmalık
Zevkten bayılırdım herhalde
Ben gıdıklanıyorum hoşlanmam
Bende istitorum drm😅
arkadaş kalamayız dnxjdjjw
Pompa yaparız en kötü
Artık arkadaşım olmaz istemem onu
tövbe estağ. derim
Hoşuna gider
fena şeyler olur :)
Skkkrim
Eski arkadaşım yeni sevgilim olurdu